Nicolas Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Виждам, че и на други мнението е такова, песните като музика и аранжимент са мноооого зарибяващи, текстовете обаче (особено този, "Неповторим" ставаше) не са много интересни. И от три клипа само за един е вложено повече старание. Този не е претенциозен, но поне има някакви забавни елементи, визията с червеното обаче не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Не се опитвайте да търсите за какво да се хванете в този проект. Та това е Камелия, въобще не й отива да пуска песни и клипове на ниво Виолета, Няголета и там другите от Тянков ТВ. Този "проект" дори не заслужава коментари, толкова е евтино и повърхностно всичко... Камелия съвсем е изгубила усет за нещата, съвсем й е минало времето вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Бре, само 3 часа и "хитовете" вселенски вече се отдалечават.... ЦЪК Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Бре, само 3 часа и "хитовете" вселенски вече се отдалечават.... ЦЪК Ще видим в YT. Там е интересното. Във ВБОКС7 е ясно, че ще направи 100-110к Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Ще видим в YT. Там е интересното. Във ВБОКС7 е ясно, че ще направи 100-110к Няма какво да гледаме разни американски платформи, които са лъжливи като американската политика и американските филми. Всичко там се оказа една илюзия. Почти същата илюзия, като "пайнерската" за концерта в "Арена армеец". Два месеца всекидневни оргазми тук, а като видяха залата и монтажа, всички лъскащи се кротнаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Няма какво да гледаме разни американски платформи, които са лъжливи като американската политика и американските филми. Всичко там се оказа една илюзия. Почти същата илюзия, като "пайнерската" за концерта в "Арена армеец". Два месеца всекидневни оргазми тук, а като видяха залата и монтажа, всички лъскащи се кротнаха. Да, разбира се. ВБОКС не е никаква илюзия. Затова Кама има еднакви гледания на всички клипове откакто има договор. И като имаше 100к на предните си песни - да не са хитове бе Фоксич? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Само искам да попитам и тези ли близо 2 милиона гледания са илюзия? "Добре дошла" ми се стори много скучна песен и изключително далеч от качеството на продукция, с което Камелия се славеше преди години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 След Пайнер е абсолютна дупка, без никакъв хит. Кама прави песни, колкото да не й се лепне "ретро певица", но по-добре ретро, отколкото да пуска евтинии, като тези неща... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Да, разбира се. ВБОКС не е никаква илюзия. Затова Кама има еднакви гледания на всички клипове откакто има договор. И като имаше 100к на предните си песни - да не са хитове бе Фоксич? :1000 (29): Първо няма 100 000, а доста повече. Дори е един от най-гледаните клипове в тази БЪЛГАРСКА платформа, в която всички хитове с по 10-12-15 милиона в тубата са също толкова успешни и в бокса, но със 200-300 хиляди IP-адреса, които се вълнуват от чалга. Такава е системата на БЪЛГАРИТЕ от V BOX, която няма за цел да създава изкуствени партенки, като You Tube. И това се вижда прекрасно от мястото на "Неповторим", сред най-гледаните чалга клипове в бокса сега, в края на годината. Само не ми стана ясно защо пролетта тук толкова изнасилено се плюеше "Неповторим", който още тогава бе ясно, че ще е един от най-добрите клипове, песни и въобще проекти в чалгата за 2015 година. Не ми стана ясно защо той толкова преднамерено и напълно не заслужено бе оплют от разни лъскащи тинейджъри в Рамания. Имам някакви идеи защо това е така, като общо взето те се изчерпват с най-елементарното - любимите обектни за лъскане на масовката в Рамания просто не могат да сънуват, камо ли да създадат такав клип, а много искат. Но и това е ОК, като резултат за мен. Те децата не са виждали нищо друго освен произведеното от Пайнер в живота си, понеже друго не гледат. Ама то със стоене само в канала на Пайнер в тубата няма как да го разбере човек. Трябва да цъкне и малко встрани, тогава се получава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Камелия има сериозен проблем с текстове. И този, и предишният бяха под всякаква критика. Много зле. Незапомнящи се, слаби рими. Много зле. Клипът също е на по-ниско ниво. Абе като цяло не е добър проектът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Мен ми прилича музиката на нещо, но по никакъв начин не мога да се сетя на какво. Струва ми се, на нещо сръбско. С тая мелодия можеше да се направи песен-убиец, но потенциалът не е докрай използван. Някак малко евтинее и става too repetitive към края. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Охоо нова песен ли имаме?? !!! Но да не се радваме.. Е сега вече дъното е не сигурно а просто подпечатано.. Такава боза с ПОРЕДЕН клип за 2 лева, елементарен текст... Единствено кючека по средата, за няколко секунди става за участията й по кръчмите... Има ли смисъл да пиша още изобщо?? Определено много го е закъсала...мислех, че предното е било просто случайна издънка, но явно не..тая жена е тотално отчаяна..а и май фалирала! ПП ТОлкова малко интерес и коментари, като 40% са само от Фокса..хауахах трагедия..Нормално де, и той е бесен след втория боклук..то си е срам за 2-та й фена, вече няма грам с какво да я бранят.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 На мен ми харесва. Купонджийска песен със забавен видеоклип. Това че Камелия всеки път създава шумотевица около своите проекти е крайно показателно за всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Но на Камелия песните не се въртят изобщо по радиото. А една Андреа се върти по "Веселина" всеки ден макар и тя да напусна "Пайнер" Андреа е по-оправна от Камелия. А Камелия и с пари не може да направи нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Вече изобщо не ме впечатлява и не ми е интересна.. отиде ми на ниво посредствените певици на Фен тв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Слабо, глупаво, бозаво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Зарадва ме с тази песничка. Много е добра и клипчето е супер! Успех! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Не е моята песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 И ми се струва тъпа идея да промотира клип на Коледа. Всички са се събрали семейно. Едва ли някой следи ВБОКС. Това е важно за тъпи и повърхностни парчета, каквото Камелия не е! Кой би следял Вбокс, вие чувате ли се вече какви ги сътворявате и ръсите? Песента е свежа, готина и ОК за парти. Само, че може би не в най - ударните часове. Напомня ми на тази мелодична чалга от едно време с йониката! Нещо отдавна, към което никой не се е осмелил да посегне! В същото време го има и семпъла от любимите ви хитове на Янижа, Теда, Тотя и т.н. Текстът е изключително зле, няма да коментирам тук, че малко е за срам на Певица с такъв репертоар, стаж и фенове! Цялостното изпълнение е монотонно, но пък аз обичам песни, в които изпълнението е пълен контраст на музиката - интересни са! Клипът ми е доста зле и той! Има сполучливи кадри тук таме, но като цяло нито има нещо оригинално, нито Кама показва кой знае какво! Предните и два клипа като артистично поведение бяха много по - добре! Грешен е изказът, че няма да я извади от дупката, но със сигурност няма да и оправи ротацията този проект... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 I_N_P, престани с опитите си да наспамиш и тази тема с омраза към Камелия! Остави хората да си казват мнението без да ходиш след тях и да цитираш. Няма такъв хейт просто, дори и на празници. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Значи, клипът ми харесва. Не е като предната боза. Мелодията пак е един път, както предната, обаче...дотук със суперлативите. Текстът!!! Кой й пише тея боклучиви текстове, не знам. Ами не е запеваемо това нещо. Аз бях готов да я спра още на петдесетата секунда след като чух тази "лирика". Еми, може би щеше да има успех тоя текст през 2000 година. Ще й трябва цял арсенал от малки... ротацийки, за да се забележи песента. Като текст "Неповторим" беше най-запеваем, затова и песента до момента й беше най-успешна. А също така се разочаровах. Къде е Енрике Иглесиас? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): И ми се струва тъпа идея да промотира клип на Коледа. Всички са се събрали семейно. Едва ли някой следи ВБОКС. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Първо няма 100 000, а доста повече. Дори е един от най-гледаните клипове в тази БЪЛГАРСКА платформа, в която всички хитове с по 10-12-15 милиона в тубата са също толкова успешни и в бокса, но със 200-300 хиляди IP-адреса, които се вълнуват от чалга. Такава е системата на БЪЛГАРИТЕ от V BOX, която няма за цел да създава изкуствени партенки, като You Tube. И това се вижда прекрасно от мястото на "Неповторим", сред най-гледаните чалга клипове в бокса сега, в края на годината. Само не ми стана ясно защо пролетта тук толкова изнасилено се плюеше "Неповторим", който още тогава бе ясно, че ще е един от най-добрите клипове, песни и въобще проекти в чалгата за 2015 година. Не ми стана ясно защо той толкова преднамерено и напълно не заслужено бе оплют от разни лъскащи тинейджъри в Рамания. Имам някакви идеи защо това е така, като общо взето те се изчерпват с най-елементарното - любимите обектни за лъскане на масовката в Рамания просто не могат да сънуват, камо ли да създадат такав клип, а много искат. Но и това е ОК, като резултат за мен. Те децата не са виждали нищо друго освен произведеното от Пайнер в живота си, понеже друго не гледат. Ама то със стоене само в канала на Пайнер в тубата няма как да го разбере човек. Трябва да цъкне и малко встрани, тогава се получава. Гледал съм клипове от участия на Кама, дето пее тоя неземен хит "Неповторим"... все едно не я е пяла. Реакция 0. На Кама не й работеше реотана и в ПАЙНЕР. Просто загуби правилната посока още през 2010-2011.Толкоз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Гледал съм клипове от участия на Кама, дето пее тоя неземен хит "Неповторим"... все едно не я е пяла. Реакция 0. На Кама не й работеше реотана и в ПАЙНЕР. Просто загуби правилната посока още през 2010-2011.Толкоз. Ти си гледал, а аз съм бил цели 2 пъти на нейни участия тази година, за да видя реакцията на "Неповторим". Има голяма разлика от "гледал в нета" и "бил на място". Извинявам се, но не мисля, че Кама е сгрешила каквато и да е посока, след като тази вечер гледахте най-после концерта на Планета от "Арена армеец". Този бизнес тъпче от години на едно и също място, върти се в едни и същи 20 клуба в 5 града и това е целият им прехвален пазар. Това не е просто свиване, а бедствие. А когато идва бедствието рестрикциите стават все по-големи. Камелия не е от тези, които ще се съгласят да им се реже от тяхната част от баницата, за да попълни липсите си Шефа. За този период 2010-1014 тя се провери себе си дали може сама и как може да я кара без големи хитове или актуални песни. Оказа се, че могло и всичките приказки на Пайнер, за техният изключителен принос към кариерата и бавно угаснаха до ниво..... нямаме отношения с нея. В следващите дни до Нова година ще направим в другата тема една ретроспекция, за да видиш какво сме си говирили в началото на годината и какво е в нейния край. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 На мен ми харесва. Купонджийска песен със забавен видеоклип. Това че Камелия всеки път създава шумотевица около своите проекти е крайно показателно за всички. Шумотевица?! За този проект?! Коя медия го е отразила, че ми стана интересно. А имаше времена, в които тя просто бе повод за избухване на хиляди скандали - между фенове, медии, колежки и т.н. Липсват ми тези времена, когато бе всяка седмица.корица на списание или гост в тв студио. А сега... само някакви заядливи коментари в „Шок” и блудкави информационни сайтчета. Но на Камелия песните не се въртят изобщо по радиото. А една Андреа се върти по "Веселина" всеки ден макар и тя да напусна "Пайнер" Андреа е по-оправна от Камелия. А Камелия и с пари не може да направи нищо. Ти обаче нема да се оправиш и те това си е, язък, че по Коледа ставали чудеса. Как да ти се обясни, че Андреа е новобогаташка, богата наследница, с интернационален борец за гадже и сигурно има най-много пари от всички чалгаджийки. А как ли да ти се набие в кратуната, че песента на Андреа е ориентирана за балканските клубове, песента е сборна, предназначена за големия пазар. Добре че са празници, че да не те разстрелвам.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Искаме старата Камелия въпреки че Неповторим и Дай го двойно ми харесват,ама тази някакси НЕ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.