NazzkO Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Тая жена шегува ли се? За какво изобщо инвестира в такива песни? Сега като се замисля последната ѝ песни, които имам от "новите" са Оставяш петна и Усещам те още. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Защо свалиха клипа от вбокс? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Защо свалиха клипа от вбокс? Може би редактират песента или клипа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Това е може би единствената песен, на която най-много ѝ личи колко не може да пее. Насилих се да гледам и слушам, но втори път няма да я пусна. Потресен съм, че преди половин година изкара проект като Неповторим, а сега това "нещо". Хубаво е да имаш амбиции, но е смешно много да ти знае устата без особено покритие. Дано се освести и пусне нещо слушаемо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Не ми харесаха нито песента, нито клипа. Камелия изглежда страхотно, но само това вече не спасява положението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Защо свалиха клипа от вбокс? Сложила съм работещ линк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Очевидно след снощната гавра с чалгарчетата от екрана на Планета с така нареченият концерт в "Арена армеец", всички са се разписали тук. :1000 (29): Добре, че е Камелия да ви бъде социален отдушник на разбитите илюзии, че някога е възможно Пайнер да се мерят със Слави, и че може да излязат от рамките, в които се вкараха след 2010 година, когато само оцеляват и нищо не развиват. С интерес следя и коментарите на разни невежи специалисти по пеене и музика, които водите ли от 10 секунди в които няма текст на песента разбрали, че Кама не може да пее, а в същото време мълчат като затиснати за "пеенето" в "Арена армеец". Иначе какво да кажем за това, че клипа го няма вав V BOX, а песента продължава да е на челото на чалгарският топ 40? И още по-смешното е, че от сутринта гледанията са се качили от 10 000 на 12 000 без клип. Очевидно Кама я гледат дори когато я няма, а смехотворните постчета на разни лаици тук стават още по-комични при този факт. Но какво да се прави? Същото бе едно време и когато целия форум се изказваше като последна инстанция и сред "Секси". Не е като да не сме гледали тоя филм въпреки, че нито песента ще стане много по-добра или по-лоша след нашите коментари, нито ще се промени нещо до следващият клип, когато същите всезнайковци може да гледат опулено като при "Изпий ме цалата", примерно.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Песента ми харесва повече от предишната и, но не може да се сравнява с "Неповторим", където всичко беше на 6 - песен и клип. Тази е приятна като цяло, в клипа Камелия много ме кефи, особено с червеното е супер. Вярно, не е кой знае какво проекта и като за нея е слабичко. Не знам защо в последно време Камелия сякаш е загубила стимул и хъс да прави яки неща като навремето. Все пак преди тя избухваше с клипове и песни, винаги иновативна, винаги оригинална и различна. Само като се сетя за клиповете на "Оргазъм", "Изпий ме цялата", "Фалшива кожа", "Манастир" и т.н. и все хубави песни. Иска ми се пак да гледам старата Камейсън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Много слабо като за нея, липсата на пари мачка всички, нагледахме се на лъскави видеоклипове, правени с чужди пари и сега нормалните ни се струват кофти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Не е зле, приятен проект. Но Камелия определено може повече. "Неповторим" си остава най-доброто нещо от нея тази година. И все пак се радвам, че пусна три проекта, това не е било от 2010-2011. Да се надяваме, че ще е засилка към нещо по-голямо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Режисьор: Николай Нанков Музика и аранжимент: Светлин Къслев Текст: Еванджелин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Направих си труда да прочета коментарите в Сигнал, където съм влизал само няколко пъти...Само негативни коментари и изобщо не са типичните хейтърски, а просто откровено възмущение, как Камелия може да се затрие за толкова кратко време и да пуска "това нещо".. Така ли мачка Пайнер с това ли? Я нека пусне само една песен, като последната на Цвета Янева... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Режисьор: Николай Нанков Музика и аранжимент: Светлин Къслев Текст: Еванджелин Учудващо слабо видео за Нанков Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Това Еванджелин моментално да го разкарва от екипа си !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Направих си труда да прочета тази тема и открих, че всичките критични постове са преписани със запетайките в темата за песента в Сигнал+. Разликата е само, че тук ги пишат едни никове, а там други. И понеже хората тук няма да седнат да се пишат с псевдоними в Сигнал+ вече си мисля, че някой местен несретник просто е обсебен да плюе Камелия и взима оттук готови постове и ги слага там с псевдоним. Няма да посочвам кой е, защото на такава клошарска простотия е способен само един индивид, който дори се опита да се прави на моя милост в Сигнал+. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Мега зле. Боза Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Направих си труда да прочета тази тема и открих, че всичките критични постове са преписани със запетайките в темата за песента в Сигнал+. Разликата е само, че тук ги пишат едни никове, а там други. И понеже хората тук няма да седнат да се пишат с псевдоними в Сигнал+ вече си мисля, че някой местен несретник просто е обсебен да плюе Камелия и взима оттук готови постове и ги слага там с псевдоним. Няма да посочвам кой е, защото на такава клошарска простотия е способен само един индивид, който дори се опита да се прави на моя милост в Сигнал+. Недей да се правиш на луд. Знаем, че само ти се занимаваш с преписване оттук. Няма да се учудя да мъчиш да размърдаш провалчето и да си го натягаш и в сигнал, било то и с негативни коментари. Още помня как ми беше копирал коментар оттук, за да изкараш, че съм писал в СИгнал. Даже и името ми беше сложил. Това ще ти го напомням до живот, така като гледам, щото ти никога няма да си признаеш. Каквото и да правиш, това е положението. Текстът е една огромна трагедия. Жалко за приятната мелодия. Даже и предната песен беше с яка мелодия, обаче... Между другото и ДЕса прави подобни тъпи текстове, но явно и тя навлезе и видя, че не работят подобни елементарни лирики и "Смени паролата си" има някаква запеваемост. Кама да му мисли. НЕщо екипа, с който работи не дава големи резултати. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Много якааааа :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Мега зле. Боза Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ужасно тъпа песен, много й се дразня! И наистина грам не ме интересува каква е на участия, новите проекти през изтеклата година са зле. Или се ориентираш и правиш песни като Глория и Ивана, които не стават хитове, но ги слушаш с кеф или наистина влагаш в текстове, клипове и се изръсваш, за да те забележат след като нямаш компания зад гърба си. Една Яница се оправи, а една от най-големите певици на жанра ми пее бози на ниво Биляна. Ами много я харесвам и това е мнението ми, защото смятам, че истината и грозна помага. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Песента е ОК, слушаема е, няма да е хит, но не е дъно. Разбира се, може й повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Недей да се правиш на луд. Знаем, че само ти се занимаваш с преписване оттук. Няма да се учудя да мъчиш да размърдаш провалчето и да си го натягаш и в сигнал, било то и с негативни коментари. Още помня как ми беше копирал коментар оттук, за да изкараш, че съм писал в СИгнал. Даже и името ми беше сложил. Това ще ти го напомням до живот, така като гледам, щото ти никога няма да си признаеш. Каквото и да правиш, това е положението. Текстът е една огромна трагедия. Жалко за приятната мелодия. Даже и предната песен беше с яка мелодия, обаче... Между другото и ДЕса прави подобни тъпи текстове, но явно и тя навлезе и видя, че не работят подобни елементарни лирики и "Смени паролата си" има някаква запеваемост. Кама да му мисли. НЕщо екипа, с който работи не дава големи резултати. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Чудна работа как само ти и онзи анонимен посредствен лаик се палите, когато ви заговоря, за вашите методи? Толкова много желаете критична нотка за Кама, че ще се насерете от кеф, като видите 5 такива на кръст. И най-жалкото е, че и вие и аз знаем, че Кама може да си прави каквото иска, когато иска и както иска, дори нищо да не прави и пак ще има ново на кариерата сходно, с това в Пайнер, без да отчита нищо и без да си мърда пръста. Колко ли мъка има у вас боячите в тубата, че не можете да кажете как се е сринала на статистическото ви измислено ниво в тубата, като и в Пайнер и извън него не и пука за оная статистика? Колко ли мъка има у такива като вас, когато разутите милиони, с които искате да създадете нови опарни точки в този бизнес се правалиха тотално на концерта в "Арена армеец" и някаква си Николина Чакърдъкова ги отнесе като куцо пиле домат? Мъкаааааааааа, тролска мъка и в тази тема. Но знаеш ли кое е най-готиното? Вие и двамката, ама само вие двамката досадници знаете прекрасно, че поиска ли, Кама ви убива бръщолевенията с клип още утре. Знаете какво може, знаете как го може, знаете, че никой не е в ъстояние в тази чалга да се мери с нея по този показател щото нямат акъли и идеи, те са просто крадци. А ако държиш да ги покажа постовете-клонинги, не е проблем. Дразниш се защото ви хванах и сега се ебавам с вас, нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Наистина кофти, но добре че е пак г-н Стоянов да порадва окото и картинката. Клипът е нито по-скъп, нито по-евтин от на Цура, която даде пореден пример как може с малко пари да се направи въздействащо и интересно видео пред 1 стена и с 1 манекен. Камелия запълва 4 минути с разходки, перуки от магазина за 1 лев и надуваеми чукове. Много кофти видео,а тя все има претенции за идейност и креативност. Песента звучи малко суха, само припева ме кефи и добре,че започва с него иначе нямаше да я изслушам. Куплетите са доста скучни и самия аранжимент е постен. Неповторим си остава последната (и единствена) песен на Камелия в телефона ми и която слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Хареса ми признавам си Песента а не клипа Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 И тази ли песен няма да въртят по Фен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.