Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Същото. Крайно антипатично, досадно и противно момче, натрапващо една бездарна и неизвестна треторазрядна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Същото. Крайно антипатично, досадно и противно момче, натрапващо една бездарна и неизвестна треторазрядна. Не е нужно през пост да се обаждаш. И защо лицемерничиш, ако мислеше така нямаше да ми се обясняваш във фейсбук. Аз знам, че ми симпатизираш, но за съжаление аз на теб не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Интересен потребител, който защитава любимката си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 neno123 - потребител които знае всичко за чалгата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Нямам представа кой е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Интересна личност, добра партия, ученолюбив и добър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Голям драматизатор но няма лоша душа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 Един от малкото фенове на Гуен в фоума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Най-полезния потребител, единствен фен на Преслава които не ме дразни макар че най-много плюе Галка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Обожавам Fast. Винаги точен и искрен. И винаги сме на същото мнение. Хахаха...моето македонче пред мене. Много си го уважавам, без любимките му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Малко завижда, че любимката й не е първа, но иначе е страхотен потребител Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Той ме донесе в Рамания, нямам забележки само че понякога дава много важност на не важни неща и се отнася като дете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Малко завижда, че любимката й не е първа, но иначе е страхотен потребител Какво да и завиждам на бездарната? Иначе обичкам те....знаеш си... Много си брз Роберт... Два пати се местиш пред мене Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 ЛакиБебе - много мила форумkа, нема забележка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Дали има поубаво девојче од Македонче ? Нема. И фенка на Преслава ЛакиБебе - много мила форумkа, нема забележка По два пъти ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 По два пъти ли? Е обича ме Роберт, и иска да го покаже.....какво има тук нередно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Много фина потребителка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Изключително забавен и добър човек, много добър приятел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Много мило и добро момиче. Твърде много я побутват и няма собствено мнение на моменти. Винаги насреща за помощ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Невероятен!! Един от любимците ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Мачка!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Добро форумче, в сравнение с дечицата ( и не само) в форума е топ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Възбужда ме като видя негов пост.. Не го познавам, но ако ми падне ще го изнасиля през интернет Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Еден от най-лудите форумци в позитивен смисъл Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Еден от най-лудите форумци в позитивен смисъл Един от потребителите, които ми допадат най много, спрямо коментарите си и начин на изказване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.