Dinnev Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Понякога ме дразни, но като цяло винаги е обективен и винаги дава вярно инфо. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Little dude xd Много печен, отстоява своето, забавен, кефи ме, че харесва Рири и Пепе Един от най-недосадните форумци тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Забавен, пич, има убийствени графики, харесва Преслава. Трудно влиза в спорове, даже май не съм го виждал в такива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Симпатяга е. Определено не ме дразни и почти винаги се опитва да е обективен! Различава се от някой други индивиди дошли от сигнал.бг Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Винаги чета с удоволствие постовете ти. Обожавам и иронията която вкарваш и чувството за хумор. Незнам на колко години си, ама на колко и да си, личи си че си по-зрял... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Една от тийм Пресови Македонско девойче. :1000 (29): Винаги добре настроена към всички. Възхищавам ви се с Роберт, че от форумите, сте научили езика ни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Много добър човек, фен на Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Личи си че е мила, невинна и добра душа. Такова впечатление дава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Супер пич, съсипва тези дето трябва, абе трепач е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Мноооого по-зрял за годините си, един от най-яките и верни фенове на Преси Интересен, забавен, умен, готин......само най за него Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Голяма фенка на Преслава, от Македония е и знае много добре български Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Звезда от форума на Сигнал, фенка на императрицата на поп-фолка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Звезда от форума на Сигнал, фенка на императрицата на поп-фолка. Не ми е познат ник. Съжалявам! Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Лока злобна си #m Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Един от най добрите форyмци Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Засега ме кефиш, нямам забележка македонецо ПЕЧЕН СИ! (излегувај од рерната да не изгориш) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Засега ме кефиш, нямам забележка македонецо ПЕЧЕН СИ! (излегувај од рерната да не изгориш) Хахаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Не знам сега за кой да кажа Айде за последните двама. За сега ме кефят постовете им, забавни са. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 И мен ме кефи шяпунгер, не е от многоте много заслепени фенове на Преслава, или се прави че не е заслепен, не знам, важно добър е засега :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 И мен ме кефи шяпунгер, не е от многоте много заслепени фенове на Преслава, или се прави че не е заслепен, не знам, важно добър е засега :1000 (30): Не, не съм заслепен фен :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Многу ми е на срце (за Ферерото) И шляпунгера не е лош. Печен момък Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Че е време да бъде по-активна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Delevingner! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Имах погрешна слика за теб, но всичко си запазвам за себе си Delevingneruuu Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.