Mr. Greshen Публикувано на Декември 28 Report Share Публикувано на Декември 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Dale Papii... :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 Е, яка е, не очаквах ;Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Уникалнаа, много е различна. Клипът също е много готин, определено е на ниво всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Бре, доста сполучлива песен, макар и да има прилики с "Дале папи". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Не ми допада . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Мноого ме изкефиха и клипа, и песента. Браво, че пуска нещо различно, дано да се открои. Анито голяма мацка е станала, напомня ми на Мария малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Все едно слушам една от серията посредствени песнички на Мария :1000 (29): Не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Нищо не й разбрах от пеенето. Не разбра ли, че не става за нищо? Егати наглата и бездарната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 И разбира се пак крадено, но кво да очакваш от Анито. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Средна работа е песента , не е лоша , но такива бол . Клипа е някаква смеска между клипа на Джена и тоя на Алисия ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Господи.... Тая ми е тооооолкова бездарна... Бога ми, не доумявам има ли човек, който наистина да се наслаждава на гласа и пеенето на Хоанг?! Каквато и песен да й дадат, какъвто и клип да й направи Люси.... Тая е дъното и на дъното! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Я, кой си е чопнал от любимата ми Dale, Papi - Lariss! Яка песен и клип се е получил обаче. Браво! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 P.U.R.E? Колкото и да кихаш девойко, не става. Много заспала песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тази остана най-зле в Пайнер! Колкото и да се старае не се получава и това е. Да се отказва вече! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Някой въобще отрази ли предната й песен, че сега нова ми пуска? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Наистина от тази нищо не става... И от злато клип да и пуснат, пак за нищо не става. Като нямаш глас и харизма, как да стане? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Много зле, предната песен много ми харесваше, имала е попадения, но тук наистина няма за какво да се хвана. Като цяло този тип песнички при никоя не ги понасям. Едни такива "модерни" и супер скучни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Бре, доста сполучлива песен, макар и да има прилики с "Дале папи". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Г-ца Хоанг има ли някакви участия изобщо и докога Пайнера ще я търпи? Ужасна песен и още по-ужасно "пеене". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Жалка е вече... Изпаращала година с нов хит... Сигурно вече над 5 години драпа в Пайнер. Кофтито е,че заради Люси не могат да я шитнат. Проекта е хубав, поп, рао, готин клип, но ... идва тя с мяйкането си и мятането на ръчички като Боратино. Винаги е копирала Мария, но е запомнила най-досадното й движение - да разперва и мята ръчички - всеки кадър е такъв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Не мога да я слушам Хоанг-а отдавна, безлична фигура общо-взето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Не очаквах толкова силна песен от Ани след "Ден и нощ", направо е страхотна, басът кърти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.