VLAD Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Защо Камелия е избрала такава изтъркана тема за новата си песен и то дори без интересни фрази? За тази песен на Преслава ми е интересно какви варианти си имал за припев. А в този вариант кой е автор? Росен Димитров! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Брутална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Текст: След теб кафето ми е слабо. И алкохола не гори. Мъжете никакви ги няма. Не ги усещам, разбери! След теб не съм се засмяла! След теб не съм красива, вече не! Това достатъчно ли е? Стига ти за днеска! Друг не те замества! Липсваш ми! Стига ти! Стига ти да знаеш, че не те забравям! Че боли! Стига ти! Стига ти! Цигара паля и я мачкам. Не се докосвам до храна. И на дивана спя, откакто след теб леглото опустя. След теб не съм се засмяла! След теб не съм красива, вече не! Това достатъчно ли е? Росен Димитров Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 На мен също много ми харесва, но след любими песни като "На тебе не отказвам", "Нашето любов е" и "Ако утре ме губиш" ми идва доста под тяхното ниво. Иначе е добра, но се надявам да не залага на нея. Имала е и по-заслужили песни за клип. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Страхотна песен! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 За отрицателно време направи над 1000 like само с една тв версия - кралица! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 За стандартите в гръцката музика "Мони Му" е бозава, средняшка песен. За българските стандарти е прилична, пък и интересно се връзва с гласа на Преслава, но - както и други вече писаха - не е нищо особено. Пък и на Преса и върви на провали с гръцките неща в последните години... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Много е хубава песента,просто страхотна. Преслава все пак Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Не бях слушал песен на рипийт от 2-3 години. Много ми хареса, страхотна песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Браво, много ми харесва! Преслава отдавна не е имало толкова лека и непретенциозна песен. И на мен ми напомня за старата Преслава, която пееше с кеф, а не за мегахит на всяка цена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ето тази Преслава най обичам!!! Смаза като луда! Да ѝ се направи една силна песен - и да я пращаме на Евровизия! Преслава си е истинската кралица на поп-фолка, и каквото и да става, никой не може да я бутне от върха, защото тя има най-важното - обичта на хората. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 От както ОЦко спря да пуска по 200 песни на месец, чалгата си върна онова автентично и готино звучене! харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Как ме е зарибила тази песен, страхотна е и особено началото. Преслава тук си е Преслава, нейния си стил. Най-интересното, че ако друга го изпее това не би се откроило, но при Петя има нещо и винаги ще си го има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Най-добрата песен на Преслава за годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 АБСОЛЮТНА БЕЗЛИЧНА СКУЧНА БОЗА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Във фейсбук песента има 129 000+ пускания и 70 000 в канала на Планета, кой разби като луд? :3fdb8960598fa63e: Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не спря да бълва песни тая година. Аматьорка й е най-интересната, поне я видяхме в друга светлина! Това е порединят пълнеж! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Брутална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Голямо бълване наистина от Преса - страх я е да не би случайно да не я направят Певица или Идол. Да спи спокойно - пак ще е тя. Песента не е лоша, не е и нищо особено де за каквото го превъзнасяте. Непретенциозна е, което всъщност ме кефи. Ще я слушам може би повече от всичко, издала през тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 24 h - 91 000 Само с една ТВ версия от коледна програма направи повече от последните на Деса и Яница, представени с клипове и имащи претенции за медийни победители и скандални императрици Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Голямо бълване наистина от Преса - страх я е да не би случайно да не я направят Певица или Идол. Да спи спокойно - пак ще е тя. Песента не е лоша, не е и нищо особено де за каквото го превъзнасяте. Непретенциозна е, което всъщност ме кефи. Ще я слушам може би повече от всичко, издала през тази година. +11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 24 h - 91 000 Само с една ТВ версия от коледна програма направи повече от последните на Деса и Яница, представени с клипове и имащи претенции за медийни победители и скандални императрици Да, ама Преслава има страница със 600 000+ където да си рекламира песента, а Яница с нейните 25 000 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Защо се напъвате да харесате това нищо особено? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Такива блудкави песни й бяха пълнеж по албумите сега ги превъзнасяте.Представете си колко е свалила нивото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.