Mr. Greshen Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Master няма ли да качите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Wav излезе вече ехее.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Жестока песен от както е пусната не съм спирал да я слушам Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Харесва ми изпяването, защото е вложена емоция в песента и звучи като старите й песни. Но ако трябва да съм честна музиката не е кой знае какво, даже ми е леко банална, не мисля че ще се наложи много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Хубава е песента. Нямам против,че пуска нова песен особено коледната програма е повод за видео-версия. Наистина е ясно,че това няма да й е водещ хит. Както казаха по-горе това са от песните-пълнеж, но жалко, че поне не ги пазят за албумите си - сега и пълнежи няма,само познати неща издават. Харесва ми, че Преслава отново пуска песен в умерено темпо, но е много по-ниско ниво от песни като От както се познавам, например, която беше тотално игнорирана от певицата. Защо всеки бърза да протестира, че бълвала - не мисля,че е бълване това да зарадва почитателите си с нещо ново, а и песента е подходяща за стилистиката на ТВ програмата. Давам на песента Мн добър 5, ще си я сваля и слушам,защото е много по-приятна от масовите попфолк песни, и ще я гледам, защото поне Преслава не се е*е с лампа и не ни показва асоциации на вагина**ите си секрети. Като песен на Преслава е по-слаба и е ясно,че не е водещ хит за певицата. Но на фона на цялата попфолк творческа деградация, това е отново глъдка свеж въздух за хора, които помним истинския смисъл на звученето и съдържанието на една попфолк песен,но дали е и глъдка надежда...ще видим през 2016 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Харесва ми песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Wav излезе вече ехее.... Ми аре де, къде е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Ми аре де, къде е? Пак ще се прави на интересен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Wav излезе вече ехее.... Не става да си консуматор, понякога и ти трябва да дадеш. Весели празници. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Има хиляди такива песни в поп фолка, 20% от тях даже са в нейната дискография! :1000 (29): Тя самата гръцка песен не е кой знае какво, с какъв акъл се е захванала да я прави... Много е зле, слаба продукция в един месец с два опита... Съвсем да отпише статуетките!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Във фейса има някаква DJ група, в която излизат всички мастъри минути след официалните премиери дори преди тях понякога и хванат ли някой да лийква тук го пъдят. Голям елитизъм, голямо нещо. А бяха други времена.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Еми... Песента започна мъничкоо горе-долу да ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Във фейса има някаква DJ група, в която излизат всички мастъри минути след официалните премиери дори преди тях понякога и хванат ли някой да лийква тук го пъдят. Голям елитизъм, голямо нещо. А бяха други времена.. Дай линкче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Страхотна, откога очаквах такава песен от Пепси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Текстът ми харесва много, но мелодията изобщо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Страхотна песен! Няма спирачка тази жена! Моля за мастер? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Никаква идея няма в текста. Имам чувството, че в текстовете на Преслава се пеят за едни и същи неща, без никаква промяна. Много банално. Не е лоша, но ме съмнява да се наложи. На мен изобщо не ми харесва песента. Поредната еднодневка от Преслава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.