cerbera Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Камелия - "Неповторим"! Дързък клип, с ясна концепция и сюжет, прелестна Камелия и модел, който после чалгарките се отрепаха да го снимат.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Според мен,най-добрият проект за годината 2016 не е никой,защото няма песни и година не е минала още.Довиждане ●●● Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Най-добрия проект за миналата година е, разбира се, Смешно е на Пресила. Прекалено точно описва целия жанр и случващото се в него, а и не само. Веднага след нея се нарежда ИМПЕРАТРИЦАТА с лампата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Най-добрите проекти за мен по отношение на песните са "Генерал", "На тебе не отказвам", "Спри да ми досаждаш" (защото беше нещо различно за Джена), "Стара каравана", "Обичай ме", "Парата ако хвана" и "Болка в минути". Като концерти, определено този на Глория. Беше без грешка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Като цялостен проект - "В твоите очи" Като клип - "Една жена", "Душа'',"Секс за ден'', ''Видимо изневерил'' Като песен - Хабиби Албум - ''Кой'' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Хабиби! Такова нещо в чалгата не се беше случвало с години! Текстът не тежи с обичайните новаторски и високопарни думи и фрази и точно заради това достигна до толкова много хора. Огледаха се в него и се припознаха. Не помня друга такава истерия, заради която хората да пеят песента и да качват и изпращат клипчета, та дори и чужденци. Имаше такъв момент пак с песен на Азис,но това тук е много по-мащабно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 "Хабиби" промени всичко... и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Концертът на Глория на първо място разбира се! Концерт от-до! Песни като: "Обичай ме", "Прегърни ме", "Хабиби", "В твоите очи". Видеа няма да споменавам..за мен е важна песента не видеоклипът! Всичко останало с нищо не е по различно с продукцията от предишните 2-3 години.. всеки се трепе за повече гледания в ютуб и се надпреварват за еднакви Оцкови песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Концерта на Глория. Емилия и Борис Дали-Обичай ме Камелия-Неповторим Анелия-Генерал ДесиСлава-Не го прави Цветелина Янева-Видимо изневерил Преслава-На тебе не отказвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Хабиби е проекта другото е мижай да те лъжа Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Galena & Desi Slava Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Няма нищо по-качествено от "Обичай ме" тази година. Иначе като най-голям успех "Хабиби". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.