Chris Публикувано на Декември 31 Report Share Публикувано на Декември 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Да, все пак мина една седмица след България, време беше за нова песен ;д Шегата настрана, хареса ми песента в изпълнение на Фики! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 В опита си да изпее по-изчистено и някак си по-българско тази поредна българска песен той прибягнал към разни поп и джаз извивки, каквото е учил там, ако го е учил изобщо в музикалното. Ама грам не ми харесва, хубаво ще е да си седне на задника и да си пее за Джале и за Хале и толкова, какво се мъчи с фолклора. Ако го беше еня, както се вика, за фолклора, щеше да извади някоя не толкова масова песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Не одобрявам този начин на изпяване! Наистина има много поп в песента и въпреки що-годе нормалния клип с тия движения пак е прекалил! Определено не ми харесва. Ето една песен в изпълнение на Джена в съвременен вариант от албума "Не знаеш коя съм", която звучи повече от чудесно! Така трябва да звучат фолклорните песни, а не да отива към попа. Престарал се е просто! Твърдо не! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Аман от тоя нещастник. С баща му се насират да бълват песни през седмица. Няма толкова противна работа... Потрес! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Песента е хубава, но в негово изпълнение не може да ме докосне Колко ли песни пусна за 2015? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Подигравка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Аман от тоя! По 100 песни в секунда пуска... Девойко, мари, хубава е изпята прекрасно и звучи съвременно, това на Фики - съвсем не. Пък и тази песен след като веднъж си я чул в изпълнение на Деси Добрева, просто не върви от друг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 ХАХАХ пак ли с тоя профил :1000 (29): :1000 (29): Има нещо пародийно в цялата история. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Много го харесвам, ноо ми писна от песните, които бълва през ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Някой определено трябва да му подшушне, че не може да пее народни песни въздействащо. Константин например изобщо не може да си върне гласа, но в баладите просто въздейства. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Никакво въздействие и емоция не поражда в мен, съжалявам. И някой да му каже да се спре малко, ако е възможно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Много е досаден тоя мангал вече наистина. Има песни, които не трябва да се пипат. Особено фолклорни и особено от самозабравили се манафи. Ужасно изпълнение и откраднат аранжимент от Ку-Ку Бенд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 По принцип Фики ме кефи, но прекали с бълването! Даже няма да си пусна да чуя - не ме интересува дали я е изпял добре! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Много е досаден тоя мангал вече наистина. Има песни, които не трябва да се пипат. Особено фолклорни и особено от самозабравили се манафи. Ужасно изпълнение и откраднат аранжимент от Ку-Ку Бенд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.