Andrew Cunanan. Публикувано на Декември 31 Report Share Публикувано на Декември 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Прилича на "Всичко с теб" на Джордан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Кралица, уникална е песента. Видеото също е много добро, изглежда страхотно :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Песента е БРУТАЛНА! 100% хит, много е яка. Клипа обаче е много зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Текста е много зле. Иначе всичко друго е ОК. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Очаквах повече..но иначе не е лоша! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Не ми харесва хич. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Не е кой знае какво, но става, определено само тя се справя от напусналите Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Ооо, много добра песен! Клипът никак не ми харесва, но така или иначе не гледам клиповете. Ще бъде хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Прилича ми на "Бум" и "Всичко с теб", но е тупалка. Ще се избухва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Слабоо. Предната с Кости е хит . Това ми идва много копие ала - Алисия и Константин / Джордан / Ани Хоанг Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Прилича на "Всичко с теб" на Джордан. по-скоро на "Все ти го отнасяш" на Ваня Андри прилича на бидон в клипа, въпреки, че пак е разтегната до безобразие Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Андреа и тя като Камчия е в бездънна яма и няма излизане оттам. Какви песни правеше, какви клипове, това тук е направо комично Текста е безумен, медолията я слушаме вече от 2 години насам - претопена, претопена, че чак загоряла вече ... клипа е на ниво Ломска само че с повече силикон. Трагедия е точната дума за целия проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Наистина звучи като песен, която вече сме слушали, но го има хитовия заряд. Камелия да се учи от Андреа как може да си успешен и без "Пайнер". :1000 (19): Клипа на мен ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 На мен пък ми прилича на "Петък, събота, неделя" на Роксана. Харесаха ми вокалите. Едва ли ще е чак от най-големите хитове, но сигурно ще има интерес и някаква популярност. Видеото на мен ми хареса, много е красива Андреа тук. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Готина песен, опитала се е с по-леки фрази да направи хит и пак едвам разбирам какво пее. Дано и се получи извън Пайнер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Айде феновете на Галена пак полудяха. Абе Андреа вече няма да ви пречи, съвземете се. Винаги когато Андреа пусне песен такава злоба почвате да изливате, че ми опротивява Галена. Ужасни хора, ужасни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Не знам кое копие на "Не си ти" е това. Ужас, то даже "конвеир" не е подходяща дума за тоя, по-скоро "ксерокс". Ама песента ми е доста по-слаба от "Не си ти", "Имам новина" и "Всичко с теб". Припевът хич не хваща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Поредната песен, направена по шаблон. Едно и също от 2 години вече, какво има да му се коментира не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Страшно много ме кефи. Андреа се завърна! :1000 (6): В следващия клип искаме по-луди визии обаче, на нея такива й отиват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Мега яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Нещо средно между Оцковите бълвочи и тупалките на Mr Juve. Има страшен заряд, но нещо й липсва сякаш - май го няма момента, в който да си избухнеш. Не е зле като цяло. Успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Пуснете си "Докрай" и после това нещо наречено песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Песента не е зле, но е скучна. Вокалите ако бяха изпяти от мъж щеше да е мнооооооого по-добре. Припева/текста е тъп. Този път поне се разбира какво пее. И все пак като за Оцкова песен е слаба. Клипа обаче ми е странен. Толкова е красива в ''Хайде опа'', ''Неблагодарен''... а сега ми е странна. Да спре да се разтяга в клипове. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Вокалите май ги пее Стефани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.