ChudoTy Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Вокалите май ги пее Стефани. Нейни са, да. Дано довечера я пуснат в дискотеката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Tu,tu,tu samo tu me mangava samo tut ke kale qka me te digav ke shuje vushta me te chumidav Теб,теб,теб искам само теб и твойте черни очи да гледам,хубавите ти устни само аз да ги целувам Брутална! Много ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 УНИКАЛНА! Андреа пуска страхотни проекти без Пайнер, евала! Смаза всичко живо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Въпреки, че прилича на другите песни, ми харесва. Къде я сравнявате с Камелия, пф. Ще бъде хитче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Супер зарибяващо е в припева на "По-по-по-полудей", голям кеф. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Визиите наистина са много зле и клипа е тъп. Песента е готина,има шанс за хит Андра е единствената,която се справя след Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Брутални визии! Много е красива и секси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Скучна и незапеваема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 По-по-по-полудяяяях Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Набързо направено, но бива. Следващия път сигурно повече ще се постарае. Прилича ми на До три на Татяна и една песен на Живко Добрев - не й помня името. Симпатично, като цяло. Нищо невиждано и нечувано, но по-добро от последните й чалга проекти. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Началото е все едно ще почне БУМ, да не кажа, че ако вокала беше същия....все едно слушаш БУМ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Отначалото като си пуснах песента, мислех,че я обърках с "Роклята ти пада" на Галин и Яница. И тя така започваше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Не струва..бездарното си е бездарно.. :1000 (1): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Може да не харесвам Андреа, но тази песен е готов хит! Уникална е, браво. Много ми хареса всичко, клипа е супер, не знам какво не му харесвате, просто не е искала да направи клип, по-силен от песента. Всичко е супер за мен, браво!!! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Ужас, ебати шаблонната песен, толкова да е еднаква с други.. "Не си ти", "Имам новина" и ОСОБЕНО "Всичко с теб", отделно ми напомня на "Conmigo" много на Кенджи и "Бум", чак не я изслушах, клипът става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Кефи ме, много яка песен Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Ужас, ебати шаблонната песен, толкова да е еднаква с други.. "Не си ти", "Имам новина" и ОСОБЕНО "Всичко с теб", отделно ми напомня на "Conmigo" много на Кенджи и "Бум", чак не я изслушах, клипът става. "Имам новина"!! Аз толкова се чудих на коя ми прилича!!! Боже вече песните са толкова еднакви на Оцко, че ти прилича на няколко други, този човек определено трябва да си вземе поне 3 години почивка!! А като знам, че цяла компания с 20 изпълнители ще има само песни от него, ще откачим! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Оцко...That really says it all. По-слаба е от "Не си ти" и от "Всичко с теб", макар че не е от най-тъпите Оцкови песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 "Имам новина"!! Аз толкова се чудих на коя ми прилича!!! Боже вече песните са толкова еднакви на Оцко, че ти прилича на няколко други, този човек определено трябва да си вземе поне 3 години почивка!! А като знам, че цяла компания с 20 изпълнители ще има само песни от него, ще откачим! Аз не вярвам да правят само негови песни... Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Доста познато. Защо не стартира в канала на Оцко ами в страницата на пиги Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Защо не стартира в канала на Оцко ами в страницата на пиги Най-вероятно такава им е уговорката - да я излъчват по новата телевизия, но гледанията в интернет да й се отчитат в нейния канал. Песента е готина, въпреки че е правена по "Не си ти" линията. Андреа е много красива в клипа, не е лош и той. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Аз не вярвам да правят само негови песни... Мартин Биолчев също ще пише за тях. Текста може би е проблема тук.Шаблона го има, удара го има ..ама текст - няма Видеото е хубаво, Андра е брутална Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Теодорааа, Теодорааа що трябва да се правиш на бизон Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 тъпичко и като песен и като клип. но най-вече текста е зле и припева въобще не се запява. Пята тематика, пяти мелодии, цигании, видео - имала е подобни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Доста познато. Защо не стартира в канала на Оцко ами в страницата на пиги Според мен е редно всички певци да си имат собствени канали! Песента ме зариби днес, макар да чувам "Фо-фо-фо-фо-фолудей" Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.