DarkChild Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Циганизацията на този смешен народ тече с пълна сила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Клипа обаче ми е странен. Толкова е красива в ''Хайде опа'', ''Неблагодарен''... а сега ми е странна. Да спре да се разтяга в клипове. Тя е почти колкото Ивана станала на живо, как да не се разтяга ми кажете? Цялостния проект е все едно на Татяна - песен, изпълнение, но на Татяна последните клипове са много по - добре. За самопродуциращ се изпълнител не е зле, но не трябваше да прави песен шаблон според мен. Цялостно идва доста скучно, не вярвам да стане хит. То с Отилия и Шаги не стана, че това нещо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Тя е почти колкото Ивана станала на живо, как да не се разтяга ми кажете? Цялостния проект е все едно на Татяна - песен, изпълнение, но на Татяна последните клипове са много по - добре. За самопродуциращ се изпълнител не е зле, но не трябваше да прави песен шаблон според мен. Цялостно идва доста скучно, не вярвам да стане хит. То с Отилия и Шаги не стана, че това нещо... Божеее, това не е вярно. Видях я преди около 3 седмици и беше абсолютно нормална, единствено лицето и е подпухнало Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Божеее, това не е вярно. Видях я преди около 3 седмици и беше абсолютно нормална, единствено лицето и е подпухнало Андри не е дебела, просто е несъразмерна. Има нещо наречено гравитация, с което трябва да се съобразиш когато решиш да си правиш каквато и да е корекция по тялото. Защото една седмица след корекцията изглеждаш по един начин, след втората - по друг, а след една година по съвсем различен начин. Ако си беше останала с първият силикон и не беше пипала лицето си сега щеше да мега яката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Андреа търси дискотечен хит и тази песен ще й свърши чудесна работа. Не се е престарала с текста, но има няколко яки фрази. Харесва ми като цяло! П.п. Не знам на какво се дължи, но е страшно погрозняла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 1 Author Report Share Публикувано Януари 1 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Трагедия , по голяма тъпня не бях чувал от Времето на Панко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.