Andrew Cunanan. Публикувано на Януари 1 Report Share Публикувано на Януари 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Не бях теглил албума изобщо и я чувам за първи път - мой тип е, харесвам ги такива, доближава се малко до "Такава съм", която обожавам. Тук само припевът ми е малко насечен, иначе музиката ми харесва. А във видеото на моменти тя е плашеща, започнала е да мяза на Цеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Защо клипира слабите песни, а оставя като тая в нищото... с някаква посредствена тв версия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Мнооого добра, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Една от най-любимите ми песни в албума. Радвам се, че и даде живот, макар и с тв версия. И все пак се надявам и на клип, но не знам дали ще е нужен, след като има с какво да се върти по ТВ. Виждаме една много раздвижена Ивана, приличаща на Цеца с втората визия. Като за такава версия - добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Да, на тази песен е необходимо и едно видео, защото е от добрите в албума! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Мн, мн яка наистина, зарибен съм даже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Харесва ми , браво на Ваня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.