stereoto_ Публикувано на Януари 5 Report Share Публикувано на Януари 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Когато и Галена ама грам не те спасява, е време да напуснеш сцената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Участието на Галена в песента е единственото хубаво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Мелодията е жестока,участието на Галена е супер яко! Текста е .. доста тъп,видеото и то си е супер тъпичко.Слаба работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Когато и Галена ама грам не те спасява, е време да напуснеш сцената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Оцко е крал от "Предай се на желанието" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 На мен ми харесва. Крум винаги съм го харесвала. Жалко, че не е в Пайнер вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Даже Галена не може да оправи положението! Прилича на 20 други Оцкови песни. Не ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Тоя смешник фондьотен ли си е сложил? :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Поредната какафония, която за нищо не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Гримиран повече от Кристиана, гънещ се под собствения си музикален недъз ..кому е нужно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Скука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Когато и Галена ама грам не те спасява, е време да напуснеш сцената. Абсолютно! Дори Галена не може да помогне тук! Сините лещи са комични. Крум в един от приятните изпълнители до албумът му в Ара ми се превърна в един от най-антипатичните. Жалко! Да си седеше в попа, няма място на тая сцена. Дори участието на Галена не прави песента интересна, запомняща и запеваема. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Не ме кефи, Крум имаше три хита по ФЕН ТВ и после много позьорски станаха нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Дайте текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Ужас Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Не ме кефи, Крум имаше три хита по ФЕН ТВ и после много позьорски станаха нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Масово настроението към него е крайно отрицателно, дори и с хубава песен няма спасение наистина! Трябва да включи още 2-3 звезди като фийчъринг, че да му предадат малко светлина на името. Песента не ми е по вкуса, започва що - годе добре, но после става адски скучна! Видеото е супер елементарно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Не мога да повярвам - нищо не е останало от приятното момче, което стартира в музиката с "Не си играй с мен". После имаше една сносна фолк песен - "Майната ти" или "Заповядвам ти"... и до там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Проблема на Крум е, че иска да се изкара супер мъжкар, а всъщност е педал. Няма как да ти се получат нещата ако не си себе си, Анелия, Галена няма кой да му вдигне рейтинга... Зорлем показва по 5-6 яки мацки във всеки свой клип, сякаш сам да убеди себе си, че му харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Единствените песни на Крум,които съм запомнил и харесвам са "Нищо не знаеш", "С близалка в ръка" и "Заповядвам ти"!Всичко след това ми е безлично, както и новата "песен"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 На мен всичко ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Круме, време беше да си покажеш какъв си швестер. Остана да възпееш члена и всичко ще си дойде на мястото при теб Очаквах повече от първите оцкови проекти. Няма нищо ново при него. Компания ще ми прави Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Джум-рака-джун-рака... Много е яка! По-добра е от всичките му Оцкови песни до момента. Включването на Галена е излишно и дразнещо. Вместо Смърфиета трябваше да покани Преслава в ролята на пицарка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.