asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Джум-рака-джун-рака... Много е яка! По-добра е от всичките му Оцкови песни до момента. Включването на Галена е излишно и дразнещо. Вместо Смърфиета трябваше да покани Преслава в ролята на пицарка. Много фалшиво вие тук Галена. Не знам с каква цел са го оставили така? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Тоя смешник фондьотен ли си е сложил? :1000 (29): :1000 (29): Изглежда тръгнал е назад по стъпките на Азис в ранните му години. С тези пози, чупки и движения. Интересно е и участието на Галена - как така Митьо си пуска имената в продукция на конкурентна компания. Иначе песента е пълен кенеф, нищо необичайно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Много фалшиво вие тук Галена. Не знам с каква цел са го оставили така? Цялата песен е в една тоналност, освен рефрена на Галена. И затова звучи не на място. Песента има хубава музика, но за съжаление е попаднала при две гарги, които не могат да пеят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Видеото е скандално, не искам да си изразявам мнението за Крум, но с тези сини очички... Абсурдно е да ми пее за мис. Галена е яка, но ме дразнят като се включват в някакви такива уж проекти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Почна адски много да зарибява, добре че е Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Жестока песен. Клипа е пълен минус! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Крум има реален шанс да стане еталон за евтино и пошло сред мъжете във фолка... Ако обаче продължава така ще задмине и някой фолкаджийки... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Кой е режисьор? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 Операторът: Добромир Николов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Почна адски много да зарибява, добре че е Галена. И мен :mf_surrender: Обаче, Крум става все по-зле на камера. Все по-изнежен :1000 (1): Отвратителен клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.