Гальо Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината Велислав Драганински - заради бруталните на Преслава и Деси Слава 2. Аранжор на годината Оцко 3. Текстописец на годината Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината Николай Нанков 5. Дебют на годината Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител Теди Александрова 7. Успехи зад граница Андреа 8. Оригинално медийно присъствие Преслава 9. Оригинално сценично присъствие Андреа 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо Ивана 12. Баладичен хит на годината Ивана - "Ало, мамо" 13. Дискотечен хит на годината Фики - "Бум" 14. Дуетна песен на годината Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 15. Видеоклип на годината Галена - "Една жена" 16. Албум на годината Ивана - "Не давам да се даваме" 17. Песен на годината Преслава - "На тебе не отказвам" 18. Певец на годината Фики 19. Певица на годината Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Николай Пашев 2. Аранжор на годината - Велислав Драганински 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Карамел 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Татяна 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Деси Слава 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Галин - "Парата ако хвана" 14. Дуетна песен на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Ивана - "Не давам да се даваме" 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 01. Композитор на годината - Оцко 02. Аранжор на годината - Николай Пашев 03. Текстописец на годината - Росен Димитров 04. Режисьор на годината - Людмил Иларионов - Люси 05. Дебют на годината - Джулия 06. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 07. Успехи зад граница - Азис 08. Оригинално медийно присъствие - Гергана 09. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 11. Най-добро изпълнение на живо - Емилия 12. Баладичен хит на годинат - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 13. Дискотечен хит на годината - Галин - "Парата ако хвана" 14. Дуетна песен на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Емилия - "Ех, Българийо, красива" 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Галин 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Деси Слава 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Глория - "Прегърни ме" 13. Дискотечен хит на годината - Галена & Sergio - "Pantera" 14. Дуетна песен на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Преслава - "На тебе не отказвам" 18. Певец на годината - Азис 19. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Николай Пашев 2. Аранжор на годината - Николай Пашев 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Сопрано 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 11. Най-добро изпълнение на живо - Ивана 12. Баладичен хит на годината - Ивана - "Ало, мамо" 13. Дискотечен хит на годината - Фики - "Бум" 14. Дуетна песен на годината - Емилия и Тони Стораро - "Питбул" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Стара каравана" 16. Албум на годината - Ивана - "Не давам да се даваме" 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" 18. Певец на годината - Константин 19. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Николай Пашев 2. Аранжор на годината - Николай Пашев 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Галин 7. Успехи зад граница - Глория 8. Оригинално медийно присъствие - Деси Слава 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - "Обичай ме" Емилия и Борис Дали 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - "Прегърни ме" Глория 13. Дискотечен хит на годината - "Генерал" Анелия 14. Дуетна песен на годината - "В твоите очи" Галена и Деси Слава 15. Видеоклип на годината - "Една жена" Галена 16. Албум на годината - "Пясъчни кули" Глория 17. Песен на годината - "Хабиби" Азис 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 .. и как преценихте, че Анелия и Янева не заслужават номинация за Певица, а Яница да ????? от година на година ставате все по пародийни .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 .. и как преценихте, че Анелия и Янева не заслужават номинация за Певица, а Яница да ????? от година на година ставате все по пародийни .... Както и "Спри да ми досаждаш" и "Ето ме" за "Песен" ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Николай Скерлев 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Галин 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Глория - "Прегърни ме" 13. Дискотечен хит на годината - Галин - "Парата ако хвана" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Десислава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Галин - "Парата ако хвана" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Оцко 2. Аранжор на годината - Велислав Драганински 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Деси Слава 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Галена & Sergio - "Pantera" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Ивана - "Не давам да се даваме" 17. Песен на годинатa - Азис - "Хабиби" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Велислав Драганински 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Андреа 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 11. Най-добро изпълнение на живо - Преслава 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Галин - "Парата ако хвана" 14. Дуетна песен на годината - Преслава и Фики - "С теб или с никой" 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - "Не го прави" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Преслава - "На тебе не отказвам" 18. Певец на годината - Константин 19. Певица на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Николай Пашев 2. Аранжор на годината - Николай Пашев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Глория 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Джена - "Спри да ми досаждаш" 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - "Генерал" 14. Дуетна песен на годината - Емилия и Тони Стораро - "Питбул" 15. Видеоклип на годината -Малина - "При теб ми е сърцетО 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Анелия - "Генерал" 18. Певец на годината - Константин 19. Певица на годината - Джена Не сте и на 50% близо до истинските номинации, които ще видим след няма и месец! Без Анелия за Певица и "Спри да ми досаждаш" за Песен; без нито една номинация за Кали, почти нищо за Александрова... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Велислав Драганински 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Сопрано 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Цветелина Янева 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Джена - "Спри да ми досаждаш" 11. Най-добро изпълнение на живо - Емилия 12. Баладичен хит на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 13. Дискотечен хит на годината - Фики - Бум 14. Дуетна песен на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Галена - "Кой" 17. Песен на годината - Анелия - "Генерал" 18. Певец на годината - Фики 19. Певица на годината - Джена/Емилия А "Ето ме", "Спри да ми досаждаш" и "Ти къде беше?"...? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 .. и как преценихте, че Анелия и Янева не заслужават номинация за Певица, а Яница да ????? от година на година ставате все по пародийни .... Остави децата да се забавляват, не виждаш ли, че няма глас за Яница за Певица досега, а иначе за номинация влезла, та чак изпреварила Анелия и Цура. Много е тъпо, че лигнята с Яница не се повтори с Тоти тяло, тя не заслужава ли прякори, номинации, награди и титли от кралския двор? Пък от двете тя е тази с бис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Николай Пашев 2. Аранжор на годината - Николай Пашев 3. Текстописец на годината - Тина Денчева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Сопрано 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Татяна 7. Успехи зад граница - Глория 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 11. Най-добро изпълнение на живо - Емилия 12. Баладичен хит на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 13. Дискотечен хит на годината - Яница ft. Анелия - "Грешната" 14. Дуетна песен на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 15. Видеоклип на годината - Малина - "При теб ми е сърцето" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Анелия - "Генерал" 18. Певец на годината - Борис Дали 19. Певица на годината - Яница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gott Mit Uns Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Кости 2. Аранжор на годината - Кости 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Татяна 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Деси Слава 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Галин - "Парата ако хвана" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Галена - "Кой" 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kod97 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Оцко 2. Аранжор на годината - Николай Пашев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 11. Най-добро изпълнение на живо - Емилия 12. Баладичен хит на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 13. Дискотечен хит на годината - Фики - "Бум" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Галена - "Кой" 17. Песен на годината - Анелия - "Генерал" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Велислав Драганински 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Деси Слава 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината" - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Фики - "Бум" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - "Не го прави" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" 18. Певец на годината - Фики 19. Певица на годината - Галена Галена/ДесиСлава/Глория/Азис/Фики Тези петимата спокойно могат да онберат всички награди без да оставят нищо за колегите ; ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината Николай Пашев 2. Аранжор на годината Кости 3. Текстописец на годината Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител Теди Александрова 7. Успехи зад граница Андреа 8. Оригинално медийно присъствие Преслава 9. Оригинално сценично присъствие Андреа 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Джена - Спри да ми досаждаш 11. Най-добро изпълнение на живо Глория 12. Баладичен хит на годината Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 13. Дискотечен хит на годината Фики - "Бум" 14. Дуетна песен на годината Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината Галена - "Една жена" 16. Албум на годината Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината Анелия - "Генерал" 18. Певец на годината Галин 19. Певица на годината Джена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Николай Пашев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител – Яница 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Яница ft. Анелия - "Грешната" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Галена - "Кой" 17. Песен на годината - Преслава - На тебе не отказвам 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Преслава Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Кости 2. Аранжор на годината - Оцко 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Карамел 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Галин 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Галена & Sergio - "Pantera" 14. Дуетна песен на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 18. Певец на годината - Азис 19. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Кости 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Ваня 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Андреа 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - "Генерал" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Галена - "Кой" 17. Песен на годината - Преслава - "На тебе не отказвам" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Оцко 2. Аранжор на годината - Кости 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината - Сопрано 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Андреа 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Ивана - "Ало, мамо" 13. Дискотечен хит на годината - Яница ft. Анелия - "Грешната" 14. Дуетна песен на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 15. Видеоклип на годината - Малина - "При теб ми е сърцето" 16. Албум на годината - Ивана - "Не давам да се даваме" 17. Песен на годината - Галин - "Парата ако хвана" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Яница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 5. Дебют на годината - Джулия 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - "Генерал" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" 18. Певец на годината - Фики 19. Певица на годината - Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Оцко 2. Аранжор на годината - Велислав Драганински 3. Текстописец на годината - Тина Денчева 4. Режисьор на годината - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината = 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Деси Слава 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Глория - "Прегърни ме" 13. Дискотечен хит на годината - Галин - "Парата ако хвана" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - "Не го прави" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Преслава - "На тебе не отказвам" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари