ChudoTy Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Сопрано 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Преслава 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Яница ft. Анелия - "Грешната" 14. Дуетна песен на годината - Преслава и Фики - "С теб или с никой" 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - "Не го прави" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Преслава - "На тебе не отказвам" 18. Певец на годината - Фики 19. Певица на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Оцко 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 11. Най-добро изпълнение на живо - Преслава 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - "Генерал" 14. Дуетна песен на годината - Преслава и Фики - "С теб или с никой" 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - "Не го прави" 16. Албум на годината - Ивана - "Не давам да се даваме" 17. Песен на годината - Преслава - "На тебе не отказвам" 18. Певец на годината - Фики 19. Певица на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Оцко 2. Аранжор на годината - Оцко 3. Текстописец на годината - Тина Денчева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Сопрано 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Татяна 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Джена - "Спри да ми досаждаш" 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Фики - "Бум" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - "Не го прави" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Галена & Sergio - "Pantera" 18. Певец на годината - Константин 19. Певица на годината - Джена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Яница ft. Анелия - "Грешната" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - "Не го прави" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Преслава - "На тебе не отказвам" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Оцко 2. Аранжор на годината - Оцко 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Скерлев 5. Дебют на годината - Карамел 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Гергана 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 11. Най-добро изпълнение на живо - Емилия 12. Баладичен хит на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 13. Дискотечен хит на годината - Галена & Sergio - "Pantera" 14. Дуетна песен на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - "Не го прави" 16. Албум на годината - Емилия - "Ех, Българийо, красива" 17. Песен на годината - Галена & Sergio - "Pantera" 18. Певец на годината - Борис Дали 19. Певица на годината - Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Оцко 3. Текстописец на годината - Росен Димитров 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Пресила 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Анелия - "Генерал" 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 13. Дискотечен хит на годината - Фики - "Бум" 14. Дуетна песен на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 15. Видеоклип на годината - Малина - "При теб ми е сърцето" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Анелия - "Генерал" 18. Певец на годината - Фики 19. Певица на годината - Джена Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Деси Слава 8. Оригинално медийно присъствие - Деси Слава 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Анелия - "Генерал" 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Яница ft. Анелия - "Грешната" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - "Не го прави" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Оцко 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Емилия 12. Баладичен хит на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 13. Дискотечен хит на годината - Фики - "Бум" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Емилия - "Ех, Българийо, красива" 17. Песен на годината - Галин - "Парата ако хвана" 18. Певец на годината - Фики 19. Певица на годината - Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ф.A.V.R. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Татяна 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Деси Слава 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Галин - "Парата ако хвана" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - "Не го прави" 16. Албум на годината - Емилия - "Ех, Българийо, красива" 17. Песен на годината - Галена & Sergio - "Pantera" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 7 Author Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Велислав Драганински 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Джена - "Спри да ми досаждаш" 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Ивана - "Ало, мамо" 13. Дискотечен хит на годината - Яница ft. Анелия - "Грешната" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - "Не го прави" 16. Албум на годината - Ивана - "Не давам да се даваме" 17. Песен на годината - Преслава - "На тебе не отказвам" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Преслава Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Николай Пашев 2. Аранжор на годинатa - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Тина Денчева 4. Режисьор на годината - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" (само Емилия!) 11. Най-добро изпълнение на живо - Емилия 12. Баладичен хит на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 13. Дискотечен хит на годината - Фики - "Бум" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Стара каравана" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" 18. Певец на годината - Фики 19. Певица на годината - Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Николай Пашев 2. Аранжор на годината - Кости 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Емилия 12. Баладичен хит на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 13. Дискотечен хит на годината - Галин - "Парата ако хвана" 14. Дуетна песен на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Не знам дали е разрешено да се коментира, не ме и интересува. Но липсата на Анелия от певица на годината и бутането на Яница, която освен прогрес, защото той е напълно видим, друго не мисля, че заслужава. Нека работи така и да видим догодина как ще стои до топ имената, но още сега за певица й е рано, дори безумно. "Ето ме" можеше в дискотечен хит да е, щом сте преценили, че не заслужава номинация за песен. Махнали сте идол, но сте оставили глупавите медийно присъствие и успехи зад граница. Все пак в доста категории нещата изглеждат доста добре и милата Тединка цели с кючеци, но откъм фенска маса е зле и като цяло е антипатична, затова я няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 "Ето ме" и "Вземай задължително" веднага в Песен на годината! Яница си е добре при Певиците. Най-големия дискотечен хит "Питбул", който и Анастас ви каза, че го е чул 7 пъти на морето за една вечер в THE 1 да го няма. Срамота! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Не знам дали е разрешено да се коментира, не ме и интересува. Но липсата на Анелия от певица на годината и бутането на Яница, която освен прогрес, защото той е напълно видим, друго не мисля, че заслужава. Нека работи така и да видим догодина как ще стои до топ имената, но още сега за певица й е рано, дори безумно. "Ето ме" можеше в дискотечен хит да е, щом сте преценили, че не заслужава номинация за песен. Махнали сте идол, но сте оставили глупавите медийно присъствие и успехи зад граница. Все пак в доста категории нещата изглеждат доста добре и милата Тединка цели с кючеци, но откъм фенска маса е зле и като цяло е антипатична, затова я няма. Анелия има трагична година и само един случаен хит, в лицето на "Генерал", останалите са бози и претоплени маджи. Яница може да е противна на повечето потребители, но има по-успешна година от Анелия. Иска ли ви се или не, няма значение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Анелия има трагична година и само един случаен хит, в лицето на "Генерал", останалите са бози и претоплени маджи. Яница може да е противна на повечето потребители, но има по-успешна година от Анелия. Иска ли ви се или няма значение. +1 "Генерал" са я нацвъкали във всички категории, дори и за артистичност, нищо че клипа се оказа взаимстван от Мадона и още една, а песента е копие на "Текила". Изобщо не мислите като гласувате! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Анелия може да има една песен, ама е като за 5 на Яница. Голям мегахит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Оцко 2. Аранжор на годината - Оцко 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината - Пресила 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 11. Най-добро изпълнение на живо - Емилия 12. Баладичен хит на годината - Ивана - "Ало, мамо" 13. Дискотечен хит на годината - Галена & Sergio - "Pantera" 14. Дуетна песен на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 15. Видеоклип на годината - Деси Слава - "Не го прави" 16. Албум на годината - Ивана - "Не давам да се даваме" 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" 18. Певец на годината - Азис 19. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Оцко 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Николай Скерлев 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Галена 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Яница ft. Константин - "Вземай задължително" 11. Най-добро изпълнение на живо - Деси Слава 12. Баладичен хит на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 13. Дискотечен хит на годината - Яница ft. Анелия - "Грешната" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Галена - "Кой" 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Яница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 1. Композитор на годината - Велислав Драганински 2. Аранжор на годината - Велислав Драганински 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Николай Нанков 5. Дебют на годината ----- 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Преслава 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Фики - "Бум" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена & Sergio - "Pantera" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Преслава - "На тебе не отказвам" 18. Певец на годината - Фики 19. Певица на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 1. Композитор на годината - Николай Пашев 2. Аранжор на годината - Кости 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева 4. Режисьор на годината - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината - Сопрано 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - "Генерал" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби 18. Певец на годината - Азис 19. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Махнали сте идол, но сте оставили глупавите медийно присъствие и успехи зад граница. Все пак в доста категории нещата изглеждат доста добре и милата Тединка цели с кючеци, но откъм фенска маса е зле и като цяло е антипатична, затова я няма. Защо да са глупави? За разлика от "Музикален идол" имат реален смисъл, защото са свързани с конкретни изяви и успехи и имат ясни критерии. И представянията в медиите, и популярността зад граница са достатъчно важни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 1. Композитор на годината - Кости 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Мариета Ангелова 4. Режисьор на годината - Николай Скерлев 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Теди Александрова 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Глория 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" 13. Дискотечен хит на годината - Анелия - "Генерал" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" 17. Песен на годината - Преслава - "На тебе не отказвам" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Композитор на годината - Велислав Драганински Аранжор на годината - Велислав Драганински Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева Режисьор на годината - Георги Манов Дебют на годината - Джулия Най-бързо прогресиращ изпълнител - Галин Успехи зад граница - Азис Оригинално медийно присъствие - Преслава Оригинално сценично присъствие - Галена Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" Най-добро изпълнение на живо - Глория Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" Дискотечен хит на годината - Фики - "Бум" Дуетна песен на годината - Фики и Азис - "Блокиран" Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" Песен на годината - Азис - "Хабиби" Певец на годината - Азис Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 1. Композитор на годината - Кости 2. Аранжор на годината - Николай Пашев 3. Текстописец на годината - Росен Димитров 4. Режисьор на годината - Георги Манов 5. Дебют на годината - Джулия 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница 7. Успехи зад граница - Андреа 8. Оригинално медийно присъствие - Луна 9. Оригинално сценично присъствие - Галена 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" 11. Най-добро изпълнение на живо - Емилия 12. Баладичен хит на годината - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" 13. Дискотечен хит на годината - Галена & Sergio - "Pantera" 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" 16. Албум на годината - Мария - "Твоите сто лица" 17. Песен на годината - Галена & Sergio - "Pantera" 18. Певец на годината - Галин 19. Певица на годината - Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари