mitak_94 Публикувано на Януари 6 Report Share Публикувано на Януари 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Това ще бъде изтрито Вижте какво става след 1:57 .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Не са те, ако нещо не развалят Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 Това ще бъде изтрито Вижте какво става след 1:57 .. Мислех, че телефонът пак заби. :1000 (29): Иначе до 1:57 не е зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Скриха го. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Абе тия хора до кога ще снимат в това мазе?? Преди време някой беше направил стоп кадри на сигурно 20 клипа снимани на тия олющени стени. Иначе не съм впечатлен особено от чутото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Защо прилича на "Радка-пиратка"? Яко е крадено Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Не им ли втръсна с тези едни и същи песновки. Като беше пълничък май беше по-симпатичен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Видеото всъщност много ми напомня за "До три" на Татяна и "Да й кажа ли" (Лудите Господ ги събира), както и двете моделки са гримирани и направени точно като нея! Проекта си е в стилът на Татяна! Като цяло ми харесва, но не одобрявам това, защото той също си имаше изграден начин на работа. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Най-обичам швестери да се правят на мъже.... За боклука... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Много е якаааа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Има го зарибяващият момент, но предната беше по-добра и имаше повече заряд в себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Тотален хит! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Не ме кефи този път. Надявах се Моника да пее в песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Музика и аранжимент: Николай Пашев Текст: Анастасия Мавродиева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Видеото всъщност много ми напомня за "До три" на Татяна и "Да й кажа ли" (Лудите Господ ги събира), както и двете моделки са гримирани и направени точно като нея! Проекта си е в стилът на Татяна! Като цяло ми харесва, но не одобрявам това, защото той също си имаше изграден начин на работа. След Крисия, сега и тоя краде от Татяна. Личи си кой накъде върви в поп фолка. П.п. Верно песента е като Радка Пиратка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Това е с потенциал за мегахит. Обаче реших, че е на Оцко. Много е добра, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Много е яка, но ми прилича на една песен, но не мога да се сетя. Нищо, не съм очаквал лошо от Джордан, откакто се завърна очакванията ми са все по-големи и винаги ги надскача! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Ами не ме впечатли много, досадни ми идват вече в тоя стил, има добри елементи, но ми напомня на "Радка-пиратка" и песента на Миро от Оцко, май и на още някоя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Харесва ми. Има много потенциал в Джордан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Един Фики от към визия си имаме вече, гласа му е толкова обработен, че трудно може да разбереш че пее Джорджи. Песента не е лоша, ама стига с тая Моника!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Само аз ли не съм впечатлен, скучна ми идва нещо... Много по - зле от предходната, поне на първо слушане! Видеото е готино само в кадри с Моника, разбира се... Другия път да не се снима той, а само Валериева в целия му клип! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Куплетите са яко "Стига" на Фики.. докато я слушам се опитвам да сетя на коя песен ми прилича вместо да чувам Джордан. Втръсна ми от Моника, само кадрите на стълбите ми харесват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vlatky Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Добра е, ще кърти яко в диското! Валериева за сурвакане Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.