adorable Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Харесвам Ванеса. Смятам, че има капацитета да прави по-интересни неща. Проектът е комерсиален, на мен ми звучи готино, но за тези хора съществуват ли текстове с различна идея от тази за бившите, изневерите и клипове в този дух... И ок - Алисия й дава едно рамо, разбрахме, ама навсякъде ли ще го показват? Надявам се на по-интересни песни в бъдеще. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Повече жени трябва да ходят при пластичните си хирурзи... със снимка на Алисия Самата Ванеса също! Мерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Не е лоша песента. Като започва толкова ми напомня на една песен на Мира - "На сън и на яве".... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Ванеса винаги изненадва и наистина няма слаба песен Много е чаровна и сладка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Много яка песен отново! :1000 (33): И клипът е добър, браво на Алисия, че така я подкрепя - но е разбираемо, Ара имат нужда от ново успешно име в каталога си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Изпълнението прави песента, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Леле, кефи ✌🏾 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Е страхотна е, просто страхотнааа!!! Ванеса ми е най-голямата любимка от всички нови от последните 4-5 години, много искам да стигне поне топ 10. Музиката тук е просто брутална, текстът също е готин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Страшно много ме е зарибила! Това момиче има огромен потенциал да е сред първите!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Не харесвам това момиче, но не мога да отрека, че песента е много яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Най-доброто от ФЕН ТВ от година.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.