Mr. Greshen Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ти къде беше - 6 Градът работи за мен - 5 Спри да ми досаждаш - 6 Плаче се за мъже - 6 Моята награда - 4.50 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Ти къде беше - 5 Градът работи за мен - 5 Спри да ми досаждаш - 6 Плаче се за мъже - 6 Моята награда - 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ти къде беше - 6 Градът работи за мен - 6 Спри да ми досаждаш - 6 Плаче се за мъже - 6 Моята награда - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ти къде беше - 6 Градът работи за мен - 4 Спри да ми досаждаш - 6 Плаче се за мъже - 3 Моята награда - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ти къде беше - 6 Градът работи за мен - 6 Спри да ми досаждаш - 6 Плаче се за мъже - 6 Моята награда - 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ти къде беше - 6 Градът работи за мен - 2 Спри да ми досаждаш - 6 Плаче се за мъже - 5 Моята награда - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ти къде беше 3 Градът работи за мен 5 Спри да ми досаждаш 5 Плаче се за мъже 3 Моята награда 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ти къде беше - 5 Градът работи за мен - 2 Спри да ми досаждаш - 6 Плаче се за мъже - 3 Моята награда - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ти къде беше - 5 Градът работи за мен - 6 Спри да ми досаждаш - 3 Плаче се за мъже - 5 Моята награда - 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ти къде беше - 6 Градът работи за мен - 6 Спри да ми досаждаш - 6 Плаче се за мъже - 6 Моята награда - 4 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ти къде беше- 6 Градът работи за мен- 2 Спри да ми досаждаш- 2 Плаче се за мъже- 6 Моята награда- 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ти къде беше - 6 Градът работи за мен - 5 Спри да ми досаждаш - 6 Плаче се за мъже - 6 Моята награда - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 ДЖЕНА Ти къде беше - Отличен (5,50) Градът работи за мен - Добър (4,42) Спри да ми досаждаш - Отличен (5,50) Плаче се за мъже - Мн. добър (5,08) Моята награда - Добър (3,50) Напред продължава: СПРИ ДА МИ ДОСАЖДАШ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Изпълнителката е: ЮНОНА Ти не си виновна Удобна На хората в устата На 2 секунди Само на думи ГЛАСУВАЙТЕ ДО 24.01.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ти не си виновна - 2 Удобна - 5 На хората в устата - 4 На 2 секунди - 2 Само на думи - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ти не си виновна - 6 Удобна - 6 На хората в устата - 6 На 2 секунди - 6 Само на думи - 6 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ти не си виновна 3 Удобна 6 На хората в устата 5 На 2 секунди 6 Само на думи 6 :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ти не си виновна - 4 Удобна - 5 На хората в устата - 2 На 2 секунди - 5 Само на думи - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Ти не си виновна 4 Удобна 6 На хората в устата 5 На 2 секунди 3 Само на думи 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ти не си виновна - 3 Удобна - 6 На хората в устата - 2 На 2 секунди - 2 Само на думи - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ти не си виновна - 2 Удобна - 5 На хората в устата - 2 На 2 секунди - 2 Само на думи - 2 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ти не си виновна - 4 Удобна - 6+ Брутална песен. Само заради нея гласувам! На хората в устата - 3 На 2 секунди - 6 Само на думи - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ти не си виновна-4 Удобна-6 На хората в устата-4 На 2 секунди-3 Само на думи-2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ти не си виновна - 5 Удобна - 6 На хората в устата - 4 На 2 секунди - 2 Само на думи - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ти не си виновна - 6 Удобна - 6 На хората в устата - 6 На 2 секунди - 5 Само на думи - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.