Gerganafen Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ти не си виновна - 4 Удобна - 6 На хората в устата - 6 На 2 секунди - 6 Само на думи - 6 Определено има израстване при Юнона точно с последните песни. С последната малко се изложи обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 ЮНОНА Ти не си виновна - Добър (3,92) Удобна - Отличен (5,75) На хората в устата - Добър (4,08) На 2 секунди - Добър (4,00) Само на думи - Добър (4,08) Напред продължава: УДОБНА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Изпълнителката е: КРИСТИАНА 1001 нощ Цяла нощ Мой докрай Има ли я Нищо друго ГЛАСУВАЙТЕ ДО 25.01.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 1001 нощ - 4 Цяла нощ - 6 Мой докрай - 6 Има ли я - 4 Нищо друго - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 1001 нощ - 3 (заради Джорджано) Цяла нощ - 6 Мой докрай - 5 Има ли я - 2 Нищо друго - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 1001 нощ 6 (неините части са брутални) Цяла нощ 6 Мой докрай 6 Има ли я 4 Нищо друго 6 :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 1001 нощ - 6 Цяла нощ - 3 Мой докрай - 3 Има ли я - 3 Нищо друго - 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 1001 нощ - 4 Цяла нощ - 5 Мой докрай - 6 Има ли я - 3 Нищо друго - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 1001 нощ - 2 Цяла нощ - 2 Мой докрай - 3 Има ли я - 2 Нищо друго - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 6 6 6 6 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 1001 нощ - 4 Цяла нощ - 3 Мой докрай - 4 Има ли я - 3 Нищо друго - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 КРИСТИАНА 1001 нощ - Добър (4,37) Цяла нощ - Мн. добър (4,62) Мой докрай - Мн добър (4,87) Има ли я - Среден (3,37) Нищо друго - Добър (4,25) Напред продължава: МОЙ ДОКРАЙ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Изпълнителят е: БОРИС ДАЛИ Барабанче Ти не харчиш Ти така пожела Ще си говорим пак Ти реши ГЛАСУВАЙТЕ ДО 26.01.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Барабанче - 6 Ти не харчиш - 4 Ти така пожела - 5 Ще си говорим пак - 6 Ти реши - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Барабанче - 6 Ти не харчиш - 5 Ти така пожела - 3 Ще си говорим пак - 6 Ти реши - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Барабанче - 5 Ти не харчиш - 4 Ти така пожела - 6 Ще си говорим пак - 5 Ти реши - 5 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Барабанче - 6 Ти не харчиш - 6 Ти така пожела - 6 Ще си говорим пак - 6 Ти реши - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 БОРИС ДАЛИ Барабанче - Отличен (5,75) Ти не харчиш - Мн. добър (4,75) Ти така пожела - Мн. добър (5,00) Ще си говорим пак - Отличен (5,75) Ти реши - Мн. добър (4,50) Напред продължава: БАРАБАНЧЕ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Изпълнителката е: ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА Коледа Видимо изневерил Музика в мен 4 червени луни Кажи ми ало ГЛАСУВАЙТЕ ДО 27.01.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Коледа 5 Видимо изневерил 6 Музика в мен 5 4 червени луни 2 Кажи ми ало 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Коледа - 5 Видимо изневерил - 6 Музика в мен - 5 4 червени луни - 6 Кажи ми ало - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Коледа - 5 Видимо изневерил - 6 Музика в мен - 5 4 червени луни - 3 Кажи ми ало - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Коледа - 5 Видимо изневерил - 6 Музика в мен - 3 4 червени луни - 3 Кажи ми ало - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Коледа - 5 Видимо изневерил - 6 Музика в мен - 6 4 червени луни - 3 Кажи ми ало - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Коледа 5.5 Видимо изневерил 5.5 Музика в мен 6 4 червени луни 4 Кажи ми ало 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.