Alter Ego Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Полудей - 5 Passion - 4 Universal Love - 3 Секс за ден - 6 Besame - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Полудей - 5 Passion - 4 Universal Love - 3 Секс за ден - 5 Besame - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Полудей - 3 Passion - 6 Universal Love - 6 Секс за ден - 5 Besame - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Ще допълня, че от тази вечер ще давам по 2 изпълнителя наведнъж, че така играта ще се проточи 3 месеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Ще допълня, че от тази вечер ще давам по 2 изпълнителя наведнъж, че така играта ще се проточи 3 месеца. А каква е целта на играта? Просто да оценяваме песните или друга? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 А каква е целта на играта? Просто да оценяваме песните или друга? Ще видиш. Играта преминава през няколко етапа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 АНДРЕА Полудей - Мн. добър (5,00) Passion - Мн. добър (5,45) Universal Love - Добър (3,86) Секс за ден - Отличен (5,55) Besame - Отличен (5,73) Напред продължава: BESAME Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Изпълнителката е: СИАНА За големия Щастливо влюбена Ще оцелея Следвай ме Виновна без вина Изпълнителката е: ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА Няма кой да ме спре да те обичам Чалга пеперудки Много ми е луд В сърцето Дай ми свобода - ремикс ГЛАСУВАЙТЕ ДО 05.02.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 За големия 5 Щастливо влюбена 3 Ще оцелея 5 Следвай ме 4 Виновна без вина 5 Няма кой да ме спре да те обичам 2 Чалга пеперудки 4 Много ми е луд 6 В сърцето 2 Дай ми свобода - ремикс 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 За големия - 3 Щастливо влюбена - 3 Ще оцелея - 3 Следвай ме - 2 Виновна без вина - 4 Няма кой да ме спре да те обичам - 4 Чалга пеперудки - 6 Много ми е луд - 3 В сърцето - 5 Дай ми свобода - ремикс - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 За големия - 4 Щастливо влюбена - 5 Ще оцелея - 6 Следвай ме - 6 Виновна без вина - 5 Няма кой да ме спре да те обичам - 5 Чалга пеперудки - 6 Много ми е луд - 6 В сърцето - 6 Дай ми свобода - ремикс - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 SIANA За големия - 6 Щастливо влюбена - 3 Ще оцелея - 4 Следвай ме - 5 Виновна без вина - 6 TEDDY ALEXANDROVA Няма кой да ме спре да те обичам - 4 Чалга пеперудки - 6 Много ми е луд - 6 В сърцето - 5 Дай ми свобода - ремикс - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 За големия 5 Щастливо влюбена 3 Ще оцелея 5 Следвай ме 4 Виновна без вина 5 Няма кой да ме спре да те обичам 2 Чалга пеперудки 6 Много ми е луд 6 В сърцето 4 Дай ми свобода - ремикс 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 За големия - 5 Щастливо влюбена - 5 Ще оцелея - 5 Следвай ме - 3 Виновна без вина - 6 Няма кой да ме спре да те обичам - 4 Чалга пеперудки - 6 Много ми е луд - 6 В сърцето - 4 Дай ми свобода - ремикс - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 За големия 6 Щастливо влюбена 6 Ще оцелея 6 Следвай ме 6 Виновна без вина 6 Няма кой да ме спре да те обичам 6 Чалга пеперудки 6 Много ми е луд 6 В сърцето 6 Дай ми свобода - ремикс 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 За големия - 2 Щастливо влюбена - 6 Ще оцелея - 6 Следвай ме - 2 Виновна без вина - 5 Изпълнителката е: ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА Няма кой да ме спре да те обичам - 4 Чалга пеперудки - 6 Много ми е луд - 6 В сърцето - 6 Дай ми свобода - ремикс - 6 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 За големия - 6 Щастливо влюбена - 3 Ще оцелея - 3 Следвай ме - 5 Виновна без вина - 6 Няма кой да ме спре да те обичам - 3 Чалга пеперудки - 5 Много ми е луд - 5 В сърцето - 4 Дай ми свобода - ремикс - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 За големия 5 Щастливо влюбена - 5 Ще оцелея - 4 Следвай ме - 3 Виновна без вина - 3 Няма кой да ме спре да те обичам - 5 Чалга пеперудки - 6 Много ми е луд - 6 В сърцето - 5 Дай ми свобода - ремикс - 6 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 За големия - 6 Щастливо влюбена - 4 Ще оцелея - 6 Следвай ме - 6 Виновна без вина - 6 Няма кой да ме спре да те обичам -4 Чалга пеперудки -6 Много ми е луд -5 В сърцето - 3 Дай ми свобода - ремикс - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 За големия - 6 Щастливо влюбена - 4 Ще оцелея - 6 Следвай ме -6 Виновна без вина - 6 Няма кой да ме спре да те обичам - 3 Чалга пеперудки - 6 Много ми е луд - 6 В сърцето - 6 Дай ми свобода - ремикс - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 За големия - 3 Щастливо влюбена - 5 Ще оцелея - 2 Следвай ме - 6 Виновна без вина - 6 Няма кой да ме спре да те обичам - 4 Чалга пеперудки - 4 Много ми е луд - 4 В сърцето - 3 Дай ми свобода - ремикс - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 СИАНА За големия - Мн. добър (4,77) Щастливо влюбена - Добър (4,23) Ще оцелея - Мн. добър (4,70) Следвай ме - Добър (4,46) Виновна без вина - Мн. добър (5,31) Напред продължава: ВИНОВНА БЕЗ ВИНА ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА Няма кой да ме спре да те обичам - Добър (3,86) Чалга пеперудки - Отличен (5,61) Много ми е луд - Мн. добър (5,46) В сърцето - Мн. добър (4,54) Дай ми свобода - ремикс - Отличен (6,00) Напред продължава: ДАЙ МИ СВОБОДА - РЕМИКС Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 Изпълнителката е: МАГДА Сестри на дявола Хищници Допуши ме Жълтата клюка Нова страница Изпълнителката е: КАМЕЛИЯ Добре дошла Дай го двойно Неповторим Престъпно е Щипни ме ГЛАСУВАЙТЕ ДО 06.02.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Сестри на дявола - 2 Хищници - 4 Допуши ме - 3 Жълтата клюка - 6 Нова страница - 6 Добре дошла - 2 Дай го двойно - 5 Неповторим - 4 Престъпно е - 4 Щипни ме - 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 MAGDA Сестри на дявола - 3 Хищници - 4 Допуши ме - 5 Жълтата клюка - 6 Нова страница - 5 KAMELIA Добре дошла - 3 Дай го двойно - 3 Неповторим - 6 Престъпно е - 4 Щипни ме - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.