Leitenanta Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Денят на любовта - 2 Хабиби /кавър/ - 3 Истина - 4 Браво - 2 Приятели от класа - 6 Върнах ти го - 6 Грешната - 6 Вземай задължително - 6 Всичко чуждо пожелаваш - 6 Виж ме - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Денят на любовта - 4 Хабиби /кавър/ - 2 Истина - 6 Браво - 6 Приятели от класа - 4 Върнах ти го - 2 Грешната - 2 Вземай задължително - 2 Всичко чуждо пожелаваш - 6 Виж ме - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Денят на любовта - 2 Хабиби /кавър/ - 2 Истина - 2 Браво - 2 Приятели от класа - 2 Върнах ти го - 6 Грешната - 6 Вземай задължително - 6 Всичко чуждо пожелаваш - 6 Виж ме - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Денят на любовта - 6 Хабиби /кавър/ - 3 Истина - 4 Браво - 5 Приятели от класа - 5 Върнах ти го - 6 Грешната - 6 Вземай задължително - 6 Всичко чуждо пожелаваш - 6 Виж ме - 2 - Яни, прости ми но напред трябва да продължи друга песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Денят на любовта - 3 Хабиби /кавър/ - 2 Истина - 3 Браво - 2 Приятели от класа - 2 Върнах ти го - 2 Грешната - 2 Вземай задължително - 2 Всичко чуждо пожелаваш - 2 Виж ме - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Edit: 2 етап от играта няма да е на 18-ти, а започва още утре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Денят на любовта - 2 Хабиби /кавър/ - 2 Истина - 2 Браво - 2 Приятели от класа - 2 Върнах ти го - 6 Грешната - 6 Вземай задължително - 6 Всичко чуждо пожелаваш - 6 Виж ме - 6 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Денят на любовта - 6 Хабиби /кавър/ - 2 Истина - 6 Браво - 6 Приятели от класа - 2 Върнах ти го - 6 Грешната - 6 Вземай задължително - 6 Всичко чуждо пожелаваш - 6 Виж ме - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 ТОНИ СТОРАРО Денят на любовта - Добър (3,67) Хабиби /кавър/ - Слаб (2,87) Истина - Добър (4,33) Браво - Добър (3,67) Приятели от класа - Мн. добър (4,60) Напред продължава: ПРИЯТЕЛИ ОТ КЛАСА ЯНИЦА Върнах ти го - Мн. добър (4,67) Грешната - Мн. добър (5,13) Вземай задължително - Мн. добър (4,80) Всичко чуждо пожелаваш - Отличен (5,53) Виж ме - Мн. добър (5,33) Напред продължава: ВСИЧКО ЧУЖДО ПОЖЕЛАВАШ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Втори кръг: Изберете песента, която да продължи към финала. Денис - Става ден (4,00) Адриана и Джамайката - Панамера (4,33) Тони Стораро - Приятели от класа (4,60) Ивана - Благодаря ти, господи (4,62) Ани Хоанг - Имам новина (4,66) ГЛАСУВАЙТЕ ДО 17.02.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ивана - 10x, God Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Адриана и Джамайката - Панамера Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Искам само да знам как определяш кои да са 5-те песни които да се борят за финала за да е всичко честно и да няма далавери От изброените нищо не харесвам но все пак Тони Стораро Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Искам само да знам как определяш кои да са 5-те песни които да се борят за финала за да е всичко честно и да няма далавери От изброените нищо не харесвам но все пак Тони Стораро Както виждаш ги карам по оценки. Започвам песните с най-ниски оценки и ще ги карам по големина и от 5 песни трябва да изберете тази, която трябва да продължи на финала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Тони Стораро - Приятели от класа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ивана - Благодаря ти, господи (4,62) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ани Хоанг - Имам новина (4,66) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ани Хоанг - Имам новина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Тони Стораро - Приятели от класа (4,60) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Тони Стораро - Приятели от класа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Адриана и Джамайката - Панамера Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ивана - Благодаря ти, господи (4,62) +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ивана - Благодаря ти, господи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ивана - Благодаря ти, господи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Денис - Става ден (0) Адриана и Джамайката - Панамера (2) Тони Стораро - Приятели от класа (4) Ивана - Благодаря ти, господи (5) Ани Хоанг - Имам новина (2) С 5 гласа продължава: Ивана - Благодаря ти, господи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.