Dinnev Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Константин и Алисия - Не си ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 Константин и Алисия - Не си ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не си ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Гергана ft. Галин - Твоите думи (5,80) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Алисия ft. СкандаУ - Моят рай (5,86) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Роксана - Селфи (5,88) Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Гергана ft. Галин - Твоите думи (5,80) Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Алисия - Моят рай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Алисия ft. СкандаУ - Моят рай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Константин и Алисия: "Не си ти" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Алисия ft. СкандаУ - Моят рай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Константин и Алисия - Не си ти Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Константин и Алисия - Не си ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Константин и Алисия - Не си ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Константин и Алисия - Не си ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Гергана ft. Галин - Твоите думи (2) Константин и Алисия - Не си ти (8) Алисия ft. СкандаУ - Моят рай (5) Роксана - Селфи (1) С 8 гласа към финала продължава: Константин и Алисия - Не си ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Втори кръг Изберете песента, която трябва да продължи на финала. Емилия и Борис Дали - Обичай ме (5,92) Цветелина Янева - Видимо изневерил (5,96) Ванеса ft. Алисия - Малката (6,00) Теди Александрова и Силвър - Дай ми свобода (6,00) ГЛАСУВАЙТЕ ДО 26.02.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ванеса ft. Алисия - Малката Харесва ми как Ванеса се е наместила между такива хитове, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Емилия и Борис Дали - Обичай ме И 4те песни са страхотни и ми беше трудно да избера... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Емилия и Борис Дали - Обичай ме И на Цура и Теди много ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Цветелина Янева - Видимо изневерил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ванеса ft. Алисия - Малката (6,00) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 "Обичай ме", но и на Цура ми е много любима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ванеса ft. Алисия - Малката (6,00) Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Теди Александрова и Силвър - Дай ми свобода (6,00) Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.