Danger. Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 ДИМАНА Връщане няма - Мн. добър (4,62) Викай смело - Мн. добър (4,62) Да й вдигна ли - Отличен (5,54) Искам да гледам - Мн. добър (4,62) Грешката е вярна - Мн. добър (4,62) Напред продължава: ДА Й ВДИГНА ЛИ КАЛИ Докато спра да дишам - Мн. добър (4,62) Хайде, вдигни й - Мн. добър (5,08) Поздрав - Добър (4,23) Копие - Мн. добър (5,15) Аз съм аз - Мн. добър (5,31) Напред продължава: АЗ СЪМ АЗ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 Изпълнителят е: ГАЛИН Парата, ако хвана Един на брой Кажи ми да Роклята ти пада Сменям ти адреса Изпълнителката е: РОКСАНА За тебе, бебе Петък, събота, неделя Няма любов От гордост да боли Селфи ГЛАСУВАЙТЕ ДО 10.02.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Парата, ако хвана - 3 Един на брой - 4 Кажи ми да - не съм я чувал Роклята ти пада - 4 Сменям ти адреса - 2 За тебе, бебе - не съм я чувал Петък, събота, неделя - 5 Няма любов - 6 От гордост да боли - 4 Селфи - 5 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 Парата, ако хвана - 6 Един на брой - 5 Кажи ми да - 6 Роклята ти пада - 6 Сменям ти адреса - 6 За тебе, бебе - 6 Петък, събота, неделя - 5 Няма любов - 4 От гордост да боли - 5 Селфи - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Парата, ако хвана - 6 Един на брой - 6 Кажи ми да - 6 Роклята ти пада - 6 Сменям ти адреса - 5 За тебе, бебе - 6 Петък, събота, неделя - 6 Няма любов - 3 От гордост да боли - 4 Селфи - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Галин Парата, ако хвана - 6 Един на брой - 6 Кажи ми да - 5 Роклята ти пада - 5 Сменям ти адреса - 6 Роксана За тебе, бебе - 2 Петък, събота, неделя - 5 Няма любов - 3 От гордост да боли - 4 Селфи - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Галин Парата, ако хвана - 6 Един на брой - 4 Кажи ми да - 4 Роклята ти пада - 6 Сменям ти адреса - 3 Роксана За тебе, бебе - 4 Петък, събота, неделя - 6 Няма любов - 3 От гордост да боли - 5 Селфи - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Парата, ако хвана - 6 Един на брой - 5 Кажи ми да - 6 Роклята ти пада - 6 Сменям ти адреса - 5 За тебе, бебе - 2 Петък, събота, неделя - 6 Няма любов - 3 От гордост да боли - 2 Селфи - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Парата, ако хвана - 6 Един на брой - 2 Кажи ми да - 4 Роклята ти пада - 5 Сменям ти адреса - 4 За тебе, бебе - 6 Петък, събота, неделя - 6 Няма любов - 3 От гордост да боли - 6 Селфи - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Парата, ако хвана - 6 Един на брой - 5 Кажи ми да - 3 Роклята ти пада - 6 Сменям ти адреса - 2 За тебе, бебе - 2 Петък, събота, неделя - 2 Няма любов - 2 От гордост да боли - 3 Селфи - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 ГАЛИН Парата ако хвана - Отличен (5,63) Един на брой - Мн. добър (4,63) Кажи ми да - Мн. добър (4,86) Роклята ти пада - Отличен (5,50) Сменям ти адреса - Добър (4,13) Напред продължава: ПАРАТА АКО ХВАНА РОКСАНА За тебе, бебе - Добър (4,00) Петък, събота, неделя - Мн. добър (5,13) Няма любов - Среден (3,38) От гордост да боли - Добър (4,13) Селфи - Отличен (5,88) Напред продължава: СЕЛФИ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 Изпълнителката е: СОНЯ НЕМСКА Онези думи Как ми действаш Рока-лака Като стъкло Пеперудите Изпълнителят е: ДЖОРДАН На колене Всичко с теб Искам нещо от теб Тънките неща Полудей ГЛАСУВАЙТЕ ДО 11.02.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Изпълнителката е: СОНЯ НЕМСКА Онези думи - 6 Как ми действаш - 5 Рока-лака - 5 Като стъкло - 6 Пеперудите - 4 Изпълнителят е: ДЖОРДАН На колене - 6 Всичко с теб - 6 Искам нещо от теб - 4 Тънките неща - 2 Полудей - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Изпълнителката е: СОНЯ НЕМСКА Онези думи - 6 Как ми действаш - 2 Рока-лака - 2 Като стъкло - 6 Пеперудите - 2 Изпълнителят е: ДЖОРДАН На колене - 5 Всичко с теб - 3 Искам нещо от теб - 5 Тънките неща - 2 Полудей - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 Онези думи - 4 Как ми действаш - 3 Рока-лака - 2 Като стъкло - 6 Пеперудите - 3 На колене - 5 Всичко с теб - 5 Искам нещо от теб - 2 Тънките неща - 2 Полудей - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Онези думи - 6 Как ми действаш - 6 Рока-лака - 5 Като стъкло - 5 Пеперудите - 4 На колене - 6 Всичко с теб - 6 Искам нещо от теб - 4 Тънките неща - 6 Полудей - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Изпълнителката е: СОНЯ НЕМСКА Онези думи - 5 Как ми действаш - 2 Рока-лака - 2 Като стъкло - 2 Пеперудите - 2 Изпълнителят е: ДЖОРДАН На колене - 2 Всичко с теб - 3 Искам нещо от теб - 4 Тънките неща - 2 Полудей - 6 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Онези думи - 4 Как ми действаш - 2 Рока-лака - 2 Като стъкло - 6 Пеперудите - 2 На колене - 2 Всичко с теб - 2 Искам нещо от теб - 6 Тънките неща - 4 Полудей - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 На Немската 2 На Джордан 6 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 СОНЯ НЕМСКА Онези думи - Мн. добър (4,71) Как ми действаш - Среден (3,14) Рока-лака - Слаб (2,86) Като стъкло - Мн. добър (4,71) Пеперудите - Слаб (2,71) Напред продължава: ОНЕЗИ ДУМИ ДЖОРДАН На колене - Мн. добър (4,57) Всичко с теб - Добър (4,43) Искам нещо от теб - Добър (4,43) Тънките неща - Среден (3,43) Полудей - Отличен (5,71) Напред продължава: ПОЛУДЕЙ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Изпълнителката е: ЕМАНУЕЛА Съкровище Да те имам Сменяй ме Гъзар бъди Трий ме Изпълнителят е: КАРЛОС Имам само едно сърце Честно ли Кофти хора Дяволски вярно Срок на годност ГЛАСУВАЙТЕ ДО 12.02.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Съкровище - 6 Да те имам - 5 Сменяй ме - 6 Гъзар бъди - 5 Трий ме - 4 Имам само едно сърце - 6 Честно ли - 2 Кофти хора - 6 Дяволски вярно - 5 Срок на годност - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Съкровище - 6 Да те имам - 6 Сменяй ме - 6 Гъзар бъди - 5 Трий ме - 6 Имам само едно сърце - 6 Честно ли - 6 Кофти хора - 5 Дяволски вярно - 6 Срок на годност - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Съкровище - 3 Да те имам - 2 Сменяй ме - 5 Гъзар бъди - 5 Трий ме - 2 Имам само едно сърце - 5 Честно ли - 2 Кофти хора - 5 Дяволски вярно - 5 Срок на годност - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Съкровище - 6 Да те имам - 4 Сменяй ме - 6 Гъзар бъди - 5 Трий ме - 4 Имам само едно сърце - 6 Честно ли - 2 Кофти хора - 5 Дяволски вярно - 6 Срок на годност - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.