Danger. Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 Съкровище - 6 Да те имам - 6 Сменяй ме - 6 Гъзар бъди - 5 Трий ме - 6 Имам само едно сърце - 6 Честно ли - 5 Кофти хора - 2 Дяволски вярно - 6 Срок на годност - 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Съкровище - 6 Да те имам - 5 Сменяй ме - 6 Гъзар бъди - 4 Трий ме - 5 Имам само едно сърце - 6 Честно ли - 3 Кофти хора - 4 Дяволски вярно - 4 Срок на годност - 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Съкровище - 4 Да те имам - 3 Сменяй ме - 4 Гъзар бъди - 3 Трий ме - 6 Имам само едно сърце - 6 Честно ли - 4 Кофти хора - 6 Дяволски вярно - 6 Срок на годност - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Съкровище - 6 Да те имам - 6 Сменяй ме - 6 Гъзар бъди - 6 Трий ме - 6 Имам само едно сърце - 2 Честно ли - 2 Кофти хора - 2 Дяволски вярно - 2 Срок на годност - 2 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Съкровище - 6 Да те имам - 4 Сменяй ме - 6 Гъзар бъди - 2 Трий ме - 6 Имам само едно сърце - 5 Честно ли - 2 Кофти хора - 2 Дяволски вярно - 6 Срок на годност - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Съкровище - 5 Да те имам - 5 Сменяй ме - 2 Гъзар бъди - 6 Трий ме - 6 Имам само едно сърце - 4 Честно ли - 3 Кофти хора - 3 Дяволски вярно - 3 Срок на годност - 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 ЕМАНУЕЛА Съкровище - Мн. добър (5,44) Да те имам - Мн. добър (4,55) Сменяй ме - Отличен (5,67) Гъзар бъди - Добър (4,44) Трий ме - Мн. добър (5,00) Напред продължава: СМЕНЯЙ МЕ КАРЛОС Имам само едно сърце - Мн. добър (5,33) Честно ли - Среден (3,11) Кофти хора - Добър (4,11) Дяволски вярно - Мн. добър (5,11) Срок на годност (3,44) Напред продължава: ИМАМ САМО ЕДНО СЪРЦЕ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Изпълнителката е: ИВАНА Чаша живот Благодаря ти, господи Твойта майка Пак на наш'то място Ще ти взема всичките пари Изпълнителката е: РАЙНА Няколко рокли Лицемери Тук и сега Ако е да е Хвана ли ми ГЛАСУВАЙТЕ ДО 13.02.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Чаша живот - 4 Благодаря ти, господи - 5 Твойта майка - 4 Пак на наш'то място - 4 Ще ти взема всичките пари - 5 Няколко рокли - 3 Лицемери - 3 Тук и сега - 5 Ако е да е - 5 Хвана ли ми - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Чаша живот - 4 Благодаря ти, господи - 4 Твойта майка - 5 Пак на наш'то място - 4 Ще ти взема всичките пари - 3 Изпълнителката е: РАЙНА Няколко рокли - 4 Лицемери - 6 Тук и сегa - 4 Ако е да е - 6 Хвана ли ми - 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Чаша живот - 4 Благодаря ти, господи - 5 Твойта майка - 2 Пак на наш'то място - 5 Ще ти взема всичките пари - 5 Няколко рокли - 5 Лицемери - 3 Тук и сега - 4 Ако е да е - 6 Хвана ли ми - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Чаша живот - 3 Благодаря ти, господи - 4 Твойта майка - 2 Пак на наш'то място - 3 Ще ти взема всичките пари - 6 Няколко рокли - 2 Лицемери - 3 Тук и сегa - 6 Ако е да е - 5 Хвана ли ми - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Чаша живот - 6 Благодаря ти, господи - 4 Твойта майка - 5 Пак на наш'то място - 6 Ще ти взема всичките пари - 6 Изпълнителката е: РАЙНА Няколко рокли - 2 Лицемери - 5 Тук и сегa - 2 Ако е да е - 6 Хвана ли ми - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Чаша живот - 3 Благодаря ти, господи - 5 Твойта майка - 5 Пак на наш'то място - 2 Ще ти взема всичките пари - 6 Няколко рокли - 3 Лицемери - 2 Тук и сега - 6 Ако е да е - 5 Хвана ли ми - 6 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ивана Чаша живот - 3 Благодаря ти, господи - 5 Твойта майка - 2 Пак на наш'то място - 3 Ще ти взема всичките пари - 2 Райна Няколко рокли - 5 Лицемери - 6 Тук и сега - 6 Ако е да е - 6 Хвана ли ми - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Чаша живот - 5 Благодаря ти, господи - 5 Твойта майка - 4 Пак на наш'то място - 3 Ще ти взема всичките пари - 2 Няколко рокли - 5 Лицемери - 3 Тук и сега - 3 Ако е да е - 6 Хвана ли ми - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 ИВАНА Чаша живот - Добър (4,00) Благодаря ти, господи - Мн. добър (4,62) Твойта майка - Добър (3,62) Пак на наш'то място - Добър (3,75) Ще ти взема всичките пари - Добър (4,37) Напред продължава: БЛАГОДАРЯ ТИ, ГОСПОДИ РАЙНА Няколко рокли - Добър (3,62) Лицемери - Добър (3,87) Тук и сега - Мн. добър (4,50) Ако е да е - Отличен (5,62) Хвана ли ми - Добър (4,25) Напред продължава: АКО Е ДА Е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Изпълнителят е: АЗИС Хабиби Моля те не ми звъни Джанъм, джанъм Чуй ме Каза ли го Изпълнителят е: АНГЕЛ Диаманти Дай да похарчим тези пари Опасен чар Мега си яка Плачи сега ГЛАСУВАЙТЕ ДО 14.02.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Хабиби 6 Моля те не ми звъни 5 Джанъм, джанъм 6 Чуй ме 6 Каза ли го 5 Диаманти 2 Дай да похарчим тези пари 3 Опасен чар 3 Мега си яка 5 Плачи сега 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хабиби - 6 Моля те не ми звъни - 6 Джанъм, джанъм - 4 Чуй ме - 6 Каза ли го - 6 Диаманти - 2 Дай да похарчим тези пари - 3 Опасен чар - 2 Мега си яка - 2 Плачи сега - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хабиби 6 Моля те не ми звъни 2 Джанъм, джанъм 2 Чуй ме 6 Каза ли го 5 Диаманти 3 Дай да похарчим тези пари 2 Опасен чар 2 Мега си яка 2 Плачи сега 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хабиби - 6 Моля те не ми звъни - 2 Джанъм, джанъм - 5 Чуй ме -5 Каза ли го - 2 Диаманти - 2 Дай да похарчим тези пари - 2 Опасен чар - 2 Мега си яка - 2 Плачи сега - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хабиби 6 Моля те не ми звъни 6 Джанъм, джанъм 3 Чуй ме 6 Каза ли го 6 Диаманти 3 Дай да похарчим тези пари 2 Опасен чар 2 Мега си яка 3 Плачи сега 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хабиби 4 Моля те не ми звъни 3 Джанъм, джанъм 6 Чуй ме 3 Каза ли го 5 Диаманти 6 Дай да похарчим тези пари 4 Опасен чар 5 Мега си яка 4 Плачи сега 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хабиби - 6 Моля те не ми звъни - 6 Джанъм, джанъм - 2 Чуй ме - 3 Каза ли го - 5 Диаманти - 2 Дай да похарчим тези пари - 2 Опасен чар - 2 Мега си яка - 2 Плачи сега - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.