mitencetoy Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 За първи път се случва и 4-те песни да са страхотни! Ванеса ft. Алисия - Малката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ванеса ft. Алисия - Малката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Емилия и Борис Дали - Обичай ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Цветелина Янева - Видимо изневерил Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Цветелина Янева - Видимо изневерил (5,96) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Видимо изневерил! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Видимо изневерил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 "Обичай ме", но и на Цура ми е много любима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Емилия и Борис Дали - Обичай ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 "Обичай ме", но и на Цура ми е много любима. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 Емилия и Борис Дали - Обичай ме (7) Цветелина Янева - Видимо изневерил (5) Ванеса ft. Алисия - Малката (5) Теди Александрова и Силвър - Дай ми свобода (1) С 7 гласа към финала продължава: Емилия и Борис Дали - Обичай ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 Трети кръг: Изберете песента, която да отпадне. Ивана - Благодаря ти, господи Деси Слава - Не го прави Камелия - Неповторим Анелия ft. Галин - Аз съм дяволът Яница - Всичко чуждо пожелаваш Преслава - На тебе не отказвам Галена и Деси Слава - В твоите очи Азис - Хабиби Константин и Алисия - Не си ти Емилия и Борис Дали - Обичай ме ГЛАСУВАЙТЕ ДО 27.02.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ивана - Благодаря ти, господи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ивана - Благодаря ти, господи Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ивана - Благодаря ти, господи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 Ивана - Благодаря ти, господи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ивана - Благодаря ти, господи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Камелия - Неповторим Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Анелия ft. Галин - Аз съм дяволът Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Анелия ft. Галин - Аз съм дяволът Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Анелия ft. Галин - Аз съм дяволът Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ивана - Благодаря ти, господи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ивана - Благодаря ти, господи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Преслава - На тебе не отказвам Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Ивана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.