Diamond. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Обичай ме - 6 Питбул - 6 Ето ме - 5 Втори дубъл - 5 Без въпроси - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Обичай ме - 6 Питбул - 5 Ето ме - 6 Втори дубъл - 5 Без въпроси - 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Обичай ме - 6 Питбул - 5 Ето ме - 6 Втори дубъл - 4 Без въпроси - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Обичай ме - 6 Питбул - 6 Ето ме - 6 Втори дубъл - 5 Без въпроси - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 ЕМИЛИЯ Обичай ме - Отличен (5,92) Питбул - Отличен (5,83) Ето ме - Мн. добър (5,33) Втори дубъл - Добър (4,25) Без въпроси - Добър (3,58) Напред продължава: ОБИЧАЙ МЕ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 Изпълнителката е: АДРИАНА Зная, зная Панамера Party time Бившият Sexy boy ГЛАСУВАЙТЕ ДО 17.01.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Зная, зная 2 Панамера 3 Party time 2 Бившият 2 Sexy boy 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Зная, зная - 2 Панамера - 3 Party time - 2 Бившият -2 Sexy boy - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 Зная, зная 3 Панамера 6 Party time 2 Бившият 5 Sexy boy 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Зная, зная 2 Панамера 3 Party time 2 Бившият 2 Sexy boy 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Зная, зная 2 Панамера 5 Party time 2 Бившият 2 Sexy boy 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Зная, зная - 6 Панамера - 6 Party time - 5 Бившият - 6 Sexy boy - 6 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 АДРИАНА Зная, зная - Слаб (2,83) Панамера - Добър (4,33) Party time - Слаб (2,50) Бившият - Среден (3,16) Sexy boy - Среден (3,16) Напред продължава: ПАНАМЕРА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Изпълнителят е: ФИКИ България Джале, джале Железен Блокиран Бум ГЛАСУВАЙТЕ ДО 18.01.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 България - 5 Джале, джале - 6 Железен - 4 Блокиран - 6 Бум - 6 С тебе или с никой си я изпуснал ............................... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 С тебе или с никой си я изпуснал ............................... Знам, при Преслава я включих онези дни. Не повтарям дуетите, слагам ги само при единия изпълнител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 България 6 Джале, джале 6 Железен 5 Блокиран 4 Бум 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 България 3 Джале, джале 6 Железен 6 Блокиран 6 Бум 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 България - 4 Джале, джале - 5 Железен - 5 Блокиран - 3 Бум - 6 Според мен трябваше да бъде включен и дуета с Преслава, нищо, че вече е участвал, все пак песента е и на двамата. А и "С теб или никой" не е спечелила при Преслава, така че не виждам проблем, но създателя така е решил, така е направил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 България - 4 Джале, джале - 6 Железен - 6 Блокиран - 6 Бум - 6 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 България - 3 Джале, джале - 2 Железен - 6 Блокиран - 3 Бум - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 България - 2 Джале, джале - 6 Железен - 6 Блокиран - 5 Бум - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 България - 6 Джале, джале - 6 Железен - 6 Блокиран- 6 Бум -6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 България - 5 Джале, джале - 6 Железен - 5 Блокиран - 5 Бум - 6 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 България - 6 Джале, джале - 5 Железен - 5 Блокиран - 3 Бум - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.