Danger. Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 ФИКИ България - Добър (4,40) Джале, джале - Мн. добър (5,40) Железен - Мн. добър (5,40) Блокиран - Мн. добър (4,70) Бум - Отличен (5,80) Напред продължава: БУМ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 Изпълнителката е: МАЛИНА При теб ми е сърцето Амнезия Без извинение Ако ще да звъниш Виж какво ГЛАСУВАЙТЕ ДО 19.01.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 При теб ми е сърцето - 5 Амнезия - 6 Без извинение - 4.50 Ако ще да звъниш - 6 Виж какво - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 При теб ми е сърцето - 5 Амнезия - 4 Без извинение - 2 Ако ще да звъниш - 6 Виж какво - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 При теб ми е сърцето 4 Амнезия 3 Без извинение 4 Ако ще да звъниш 6 Виж какво 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 При теб ми е сърцето 5 Амнезия 5 Без извинение 5 Ако ще да звъниш 4 Виж какво 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 При теб ми е сърцето - 5 Амнезия - 5 Без извинение - 4 Ако ще да звъниш - 3 Виж какво - 5 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 При теб ми е сърцето 5 Амнезия 3 Без извинение 5 Ако ще да звъниш 6 Виж какво 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 При теб ми е сърцето - 4 Амнезия - 3 Без извинение - 3 Ако ще да звъниш - 6 Виж какво - 6 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 При теб ми е сърцето - 4 Амнезия - 4 Без извинение - 5 Ако ще да звъниш - 6 Виж какво - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 При теб ми е сърцето 5 Амнезия 4 Без извинение 4 Ако ще да звъниш 4 Виж какво 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 При теб ми е сърцето 6 Амнезия 3 Без извинение 4 Ако ще да звъниш 5 Виж какво 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 При теб ми е сърцето 3 Амнезия 5 Без извинение 3 Ако ще да звъниш 5 Виж какво 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 МАЛИНА При теб ми е сърцето - Мн. добър (4,64) Амнезия - Добър (4,09) Без извинение - Добър (3,95) Ако ще да звъниш - Мн. добър (5,18) Виж какво - Мн. добър (5,45) Напред продължава: ВИЖ КАКВО Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Изпълнителката е: АЛИСИЯ Познаваш ме Моят рай Не давам да си чужда Lover Number One Не пропусна ГЛАСУВАЙТЕ ДО 20.01.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Познаваш ме - 6 Моят рай - 6 Не давам да си чужда - 5 Lover Number One - 4 Не пропусна - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Познаваш ме - 5 Моят рай - 6 Не давам да си чужда - 6 Lover Number One - 5 Не пропусна - 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Познаваш ме - 5 Моят рай - 6 Не давам да си чужда - 4 Lover Number One - 4 Не пропусна - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Познаваш ме - 6 Моят рай - 6 Не давам да си чужда - 6 Lover Number One - 4 Не пропусна - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Познаваш ме 4 Моят рай 6 Не давам да си чужда 6 Lover Number One 4 Не пропусна 5,5 А "Не си ти"? Или тя при Коцето? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Познаваш ме 5 Моят рай 6 Не давам да си чужда 6 Lover Number One 4 Не пропусна 5 "Не си ти" се падна при Константин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Познаваш ме - 4 Моят рай - 5 Не давам да си чужда - 5 Lover Number One - 2 Не пропусна - 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 АЛИСИЯ Познаваш ме - Мн. добър (5,00) Моят рай - Отличен (5,86) Не давам да си чужда - Мн. добър (5,43) Lover Number One - Добър (3,86) Не пропусна - Мн. добър (4,79) Напред продължава: МОЯТ РАЙ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Изпълнителката е: АНЕЛИЯ Аз съм дяволът Сърцето ще плати Генерал Започваме на чисто Не мога да губя ГЛАСУВАЙТЕ ДО 21.01.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Аз съм дяволът - 6 Сърцето ще плати - 6 Генерал - 6 Започваме на чисто - 4 Не мога да губя - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.