Diamond. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Коледа - 5 Видимо изневерил - 6 Музика в мен - 5 4 червени луни - 4 Кажи ми ало - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Коледа - 5 Видимо изневерил - 6 Музика в мен - 6 4 червени луни - 5 Кажи ми ало - 6 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Коледа - 6 Видимо изневерил - 6 Музика в мен - 6 4 червени луни - 2 Кажи ми ало - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Коледа - 5 Видимо изневерил - 6 Музика в мен - 5 4 червени луни - 5 Кажи ми ало - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Коледа - 5 Видимо изневерил - 6 Музика в мен - 6 4 червени луни - 6 Кажи ми ало - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 6 6 6 6 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА Коледа - Мн. добър (5,21) Видимо изневерил - Отличен (5,96) Музика в мен - Мн. добър (5,33) 4 червени луни - Добър (4,08) Кажи ми ало - Отличен (5,67) Напред продължава: ВИДИМО ИЗНЕВЕРИЛ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Изпълнителката е: АНИ ХОАНГ Няма да те бавя Като нощ и ден Имам новина Благодаря ти Боли да ме обичаш ГЛАСУВАЙТЕ ДО 28.01.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Няма да те бавя - 4 Като нощ и ден - 3 Имам новина - 4 Благодаря ти - 6 Боли да ме обичаш - 6 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Няма да те бавя- 2 Като нощ и ден- 2 Имам новина- 2 Благодаря ти- 2 Боли да ме обичаш- 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Няма да те бавя - 3 Като нощ и ден - 2 Имам новина - 6 Благодаря ти - 2 Боли да ме обичаш - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Няма да те бавя - 2 Като нощ и ден - 3 Имам новина - 5 Благодаря ти - 5 Боли да ме обичаш - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Няма да те бавя - 3 Като нощ и ден - 3 Имам новина - 5 Благодаря ти - 3 Боли да ме обичаш - 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Няма да те бавя - 6 Като нощ и ден - 4 Имам новина - 6 Благодаря ти - 5 Боли да ме обичаш - 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 АНИ ХОАНГ Няма да те бавя - Среден (3,33) Като нощ и ден - Слаб (2,83) Имам новина - Мн. добър (4,66) Благодаря ти - Добър (3,83) Боли да ме обичаш - Среден (3,33) Напред продължава: ИМАМ НОВИНА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Изпълнителката е: ВАНЕСА Говори бившата Малката Сам си го направи Тест за самота Миг преди да спрем ГЛАСУВАЙТЕ ДО 29.01.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Говори бившата - 6 Малката - 6 Сам си го направи - 5 Тест за самота - 6 Миг преди да спрем - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Говори бившата - 5 Малката - 6 Сам си го направи - 5 Тест за самота - 6 Миг преди да спрем - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Говори бившата - 6 Малката 6 Сам си го направи - 5 Тест за самота - 5 Миг преди да спрем - 4 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Говори бившата - 6 Малката 6 Сам си го направи - 6 Тест за самота - 6 Миг преди да спрем - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 6 6 5 6 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Говори бившата - 6 Малката - 6 Сам си го направи - 5 Тест за самота - 4 Миг преди да спрем - 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Малката е много добра песен 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Говори бившата - 6 Малката - 6 Сам си го направи - 6 Тест за самота - 6 Миг преди да спрем - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Говори бившата - 6 Малката - 6 Сам си го направи - 6 Тест за самота - 6 Миг преди да спрем - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.