Denis Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Говори бившата - 3 Малката - 6 Сам си го направи - 5 Тест за самота - 5 Миг преди да спрем - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 ВАНЕСА Говори бившата - Отличен (5,55) Малката - Отличен (6,00) Сам си го направи - Мн. добър (5,33) Тест за самота - Отличен (5,55) Миг преди да спрем - Добър (4,33) Напред продължава: МАЛКАТА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Изпълнителката е: ГЛОРИЯ Изсвирете нещо ударно Като буря Прегърни ме Криле Ако счупят всяка нота ГЛАСУВАЙТЕ ДО 30.01.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Изсвирете нещо ударно - 6 Като буря - 4 Прегърни ме - 6 Криле - 4 Ако счупят всяка нота - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Изсвирете нещо ударно - 5 Като буря - 5 Прегърни ме - 6 Криле - 4 Ако счупят всяка нота - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Изсвирете нещо ударно - 4 Като буря - 5 Прегърни ме - 6 Криле - 5 Ако счупят всяка нота - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Изсвирете нещо ударно - 6 Като буря - 4 Прегърни ме - 5 Криле - 3 Ако счупят всяка нота - 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Изсвирете нещо ударно - 5 Като буря - 5 Прегърни ме - 6 Криле - 4 Ако счупят всяка нота - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Изсвирете нещо ударно 5 Като буря 4 Прегърни ме 4 Криле 4 Ако счупят всяка нота 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Изсвирете нещо ударно - 6 Като буря - 6 Прегърни ме - 5 Криле - 5 Ако счупят всяка нота - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Изсвирете нещо ударно - 5 Като буря - 6 Прегърни ме - 5 Криле - 6 Ако счупят всяка нота - 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Изсвирете нещо ударно - 6 Като буря - 6 Прегърни ме - 6 Криле - 6 Ако счупят всяка нота - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Изсвирете нещо ударно - 5 Като буря - 4 Прегърни ме - 6 Криле - 3 Ако счупят всяка нота - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Diamond. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Изсвирете нещо ударно - 6 Като буря - 4 Прегърни ме - 5 Криле - 3 Ако счупят всяка нота - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Изсвирете нещо ударно - 5 Като буря - 5 Прегърни ме - 6 Криле - 4 Ако счупят всяка нота - 4 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 ГЛОРИЯ Изсвирете нещо ударно - Мн. добър (5,33) Като буря - Мн. добър (4,83) Прегърни ме - Отличен (5,50) Криле - Добър (4,25) Ако счупят всяка нота - Добър (4,33) Напред продължава: ПРЕГЪРНИ МЕ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Изпълнителката е: ВАНЯ Все ти го отнасяш Цунами Принцеса Нокаут Неблагодарник ГЛАСУВАЙТЕ ДО 31.01.2016, 20:00! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Все ти го отнасяш - 6 Цунами - 3 Принцеса - 3 Нокаут - 2 Неблагодарник - 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Все ти го отнасяш - 5 Цунами - 5 Принцеса - 6 Нокаут - 2 Неблагодарник - 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Все ти го отнасяш - 6 Цунами - 6 Принцеса - 4 Нокаут - 6 Неблагодарник - 6 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Все ти го отнасяш - 6 Цунами - 6 Принцеса - 6 Нокаут - 4 Неблагодарник - 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vampire Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Все ти го отнасяш - 5 Цунами - 6 Принцеса - 4 Нокаут - 6 Неблагодарник - 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Все ти го отнасяш - 6 Цунами - 5 Принцеса - 4 Нокаут - 6 Неблагодарник - 5 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Все ти го отнасяш 6 Цунами 4 Принцеса 6 Нокаут 6 Неблагодарник 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 ВАНЯ Все ти го отнасяш - Отличен (5,71) Цунами - Мн. добър (4,71) Принцеса - Мн. добър (4,57) Нокаут - Мн. добър (4,85) Неблагодарник - Мн. добър (4,71) Напред продължава: ВСЕ ТИ ГО ОТНАСЯШ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.