Dinnev Публикувано на Януари 15 Report Share Публикувано на Януари 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Страхотна е! Емануела си ми остава голяма любимка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Песента е брутална! Емануела ще ги мачка! Но за жалост Пашев се изтърка 100 пъти по-бързо и от Оцко. Клипа е изкопиран от на Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Повече от уникална! Нямам думи, гърми в нас, уникална!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 УОУ!!!! Много хубав текст, песента ще е хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Има нещо зарибяващо (основно в инструментала), обаче в общи линии е същата тупса-тупса скука, както и предната ѝ. Жалко, на Емануела последните ѝ четири-пет парчета във Фен ТВ бяха много яки, сега е просто посредствена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Има нещо зарибяващо (основно в инструментала), обаче в общи линии е същата тупса-тупса скука, както и предната ѝ. Жалко, на Емануела последните ѝ четири-пет парчета във Фен ТВ бяха много яки, сега е просто посредствена. Точно последните й 4-5 песни в Ара бяха много слаби...... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Бих й го бутнал. Не е моя тип жена, но има особената комбинация от излъчване на селска долна уличница и неразбрана буржоа от елита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Точно последните й 4-5 песни в Ара бяха много слаби...... Друг път! Бяха повечето хем мелодични, хем танцувални, супер комбинация. На Биолчев ли бяха, че съм забравил? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Бих й го бутнал. Не е моя тип жена, но има особената комбинация от излъчване на селска долна уличница и неразбрана буржоа от елита. Излъчването на Емануела ако е селска долна уличница ... значи за Ломска няма такава дума П.С. Много яка песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Друг път! Бяха повечето хем мелодични, хем танцувални, супер комбинация. На Биолчев ли бяха, че съм забравил?Да, с него работеше тогава. Музика и аранжимент: DIAMOND BEAT PRODUCTION Текст: Анастасия Мародиева Режисьор: BASHMOTION Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Забелязвате ли, че Пашев все повече иска да наподобява на Оцко? В тази песен е взаимствал елементи от "Любовни белези" на Дебора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Прилична песен, но за мен предната е по-силна! Успех, все пак ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Не знам какво да кажа, Емануела има такъв зарибяващ глас, че песента автоматично ми хареса. Много хубава симбиоза от меланхолична мелодия и хубав текст. Много, много добро! Знае как! А клипът - и аз веднага се сетих за някаква смесица от "Спри ме", "Лоша" с влаченето и част от "Удобна" и "Двойна игра", но никой не е открил топлата вода, все пак е прилично! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Добавете Константин в заглавието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Много добра, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kras79 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Съкровище - Текст на песента Бях ти любовта, после се обърна - щастието взе ми и не ми го върна.. В болка те превърнах - с мене се забиваше, когато те прегърна.. Бях на колене, ти ме подминаваш - гадна като бях, ти изневеряваш.. Всичко ти прощавам, но да ме забравиш като тапа - забранявам.. Във такова красиво чудовище аз ли влюбих се - както си искаш имаш ме.. Какво можем още - идвай, чакам те.. Като мене такова съкровище няма никъде - най-много аз обичах те.. Ела да те мразя след това поне.. Искаш ли сега гадно да ми стане - ако ти омръзне, може да престанеш.. Няма да се случи - толкова обичаш, като гледаш как се мъча.. Я ме погледни, страшно си облечен - аз съм твоя тип също тази вечер.. Трепва ли ти нещо - носиш ли ми болка, за това съм ти на среща.. Има ли нещо останало в тебе - чух ли лъжата, че можеш без мене.. И да ме мразиш, вече не можеш без мен.. Във такова красиво чудовище аз ли влюбих се - както си искаш имаш ме.. Какво можем още - идвай, чакам те.. Като мене такова съкровище няма никъде - най-много аз обичах те.. Ела да те мразя след това поне.. Във такова красиво чудовище аз ли влюбих се - както си искаш имаш ме.. Какво можем още - идвай, чакам те.. Като мене такова съкровище няма никъде - най-много аз обичах те.. Ела да те мразя след това поне.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 WAV има вече :3fdb8960598fa63e: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 WAV има вече :3fdb8960598fa63e: Честито Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ми не ми е много интересна песента честно казано, приятна е, винаги много съм харесвал гласа на Емануела, но не ми се струва нещо особено. В клипа има добри кадри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Кефииииииииииииииии, отива в телефона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 WAV има вече :3fdb8960598fa63e: Не мога да разбера защо в потчи всяка тема пишеш, че имаш WAV, смисъл, на кой му пука? Песента е бомба, Емануела мачка като луда в Пайнера! Да се стягат всички! Клипът също е много добър, като цяло много добър проект, повече ме кефи от "Сменяй ме", дано стане хит. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Освен ударния край на песента другото вече го чух в "Една жена".Страшно еднообразие.. Клипа също има хубави кадри, но като цяло го гледахме скоро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Напомня ми на последния клип на Галена. Песента е средна работа... предната беше наистина зарибяваща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Аман от тебе, ма! Пускай песен от Оцко. Там ти е силата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.