asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Много банална песен, нищо не запомних! Прилича ми на новата на Галена, която също не чух втори път! Положителното е, че Емануела пее по-добре, отколкото в предната песен, която май й беше висока или гадно обработена - нея я чух 2-3 пъти някъде и такива са ми спомените. Предпочитам песните на Емануела от Биолчев. Внасяха настроение. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Избухна! Страхотна песен, музика и текст. Втори голям хит в Пайнер ерата й, ще има сътресения в топа, но се очакваше от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Емануела държи едно много добро ниво в Пайнер, но все още ми липсва песен с потенциал за тотален хит. Вярвам, че скоро ще се случи и това. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Да, с него работеше тогава. Музика и аранжимент: DIAMOND BEAT PRODUCTION Текст: Анастасия Мародиева Режисьор: BASHMOTION Текста е на Росен Димитров... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Много прилича на "Една жена", която сама по себе си е бозица, какво остава за копието й. Гледам модела "Оцко" го следват вече и други композитори. А тъпите кокошки лапат като ненормални за да купят еднаквите им песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Хубава песен.Видеото напомня на "Една жена" и "Удобна".Да пуска песен от Оцко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Много прилича на "Една жена", която сама по себе си е бозица, какво остава за копието й. Гледам модела "Оцко" го следват вече и други композитори. А тъпите кокошки лапат като ненормални за да купят еднаквите им песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Много се вдъхновява от Галена /видеото/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Какво се вдъхновява? Нямат нищо общо... Песента е трепач, а видеото е добро. Не виждам приликите в видеото с това на Галена... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Не е лоша песента , но като цяло изтъркана мелодия . Да не пусне Галена нещо , после се насират да я копират ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 24 ч. - 101,166 гледания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Не мога да разбера защо в потчи всяка тема пишеш, че имаш WAV, смисъл, на кой му пука? Песента е бомба, Емануела мачка като луда в Пайнера! Да се стягат всички! Клипът също е много добър, като цяло много добър проект, повече ме кефи от "Сменяй ме", дано стане хит. ЗАРАДИ ТЕБ !!! :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Каква тапа ви гони в текста. Пее се, но да ме забравиш като ДАТА забранявам и не е гадна, а ВЯРНА. Също не е можем, а какво можеш още, идвай, чакам те. Някой да си отпуши ушите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Хубава песен, браво Получават и се нещата на Емануела, да продължава така! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Страхотна песен. Като излезе, не ме кефеше толкова, но след като чух новото творение на Джорджано и си пуснах тази песен, просто я оцених. Наистина е много хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Поредното добро парче от Емануела,но,,Сменяй ме''си ми е по-любима Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Като че ли участието й в дуета на Кали беше по-яко, както и включването в Скорпион. От 4 нейни неща под шапката на Пайнер, мисля че Ft-товете бяха по-силни. Сменяй ме също се наложи. Тази ще е на нейното ниво. Както казаха горе - очаквам още малко за топ хит. Но Емица (макар и да не е най-талантливата певица) има чар и харизма, както и специфично пеене, което се харесва на публиката. Добър ход да я вземат в Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Аман от тебе, ма! Пускай песен от Оцко. Там ти е силата. Като гледам как мачка ЯнЕца първите два дни като гледания - хич не и трябват бози от Оцко! Комбинацията Емануела + Пашев се превръща в тотален феномен! След Анелия и Кали, със сигурност това е точния изпълнител за неговите композиции! В началото помислих, че ще е поредното банално парче, но мога да кажа, че цялата песен колкото е позната, толкова се и отличава! Хит се очертава голям да бъде, Галка да се пази и да търси, че с Пшев не и се получава много, много! Клипът също не е никак зле, интересна символика и кадри. Емануелица израства яко в Пайнер, не бие вече на онази евтина мастия, чиито образ и бяха изградили Касъмовите, че да изпъкват Ася и Теда... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Като гледам как Емануела мачка ЯнЕца първите два дни като гледания - хич не и трябват бози от Оцко! За пръв път Минчеви да мислим по един и същ начин :1000 (33): Тя ПиЯвица е смачкана от живота с тези пъпчаци и дупки в лицето. Без торба на главата, не може се ръга... Емануела гръмна с тази песен. По-голям хит ще е от Сменяй ме. Дори неделя си ги удари 100 хилки, което означава, че сега ще набере и повече. Хит. Не е нещо нечувано, но не е и нещо познато като при Оцковите. Не правя асоциация с друга песен. За клипа - напомня на Галениния, но няма нищо копирано. По скоро носи подобна атмосфера. Ако трябва да ги сравняваме Емануела и Галена по хитове, то втората още много хляб ще изяде докато догони кака си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Само на мен ли грам не ми хареса тая песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Песента изобщо не ме впечатли. Клипът е прекалено много "ала Галена", което също не е в плюс за проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Много ми хареса песента, но помислих, че е на Оцко - Пашев наистина яко го копира в последно време. И за клипа са се постарали, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 ЗАРАДИ ТЕБ !!! :mf_surrender: : еми затова само ти ще ги качваш Wav : Salvatore ....много приказвате тук ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Така с времето да ви кажа, повече ме кефи от Една жена. И двете песни следват стилистиката на Пашев в последните 6,7 месеца, и двете идват с черно-бели сюжетни клипове... Не искам да ги сравянвам пряко, защото проекта на Галена от към видео е много по-добре направен, много по-мащабен, идеен и реализиран. Но песните носят една енергия (и звучене) и затова ще си позволя и аз да изразя мнение една спрямо друго. Та, да, на Емануелица ме кефи, повече се разбира какво пее. Наистина се оказа минус доста наблъскания текст на Галена. Константин няма място в песента. Името му е вкарано с цел реклама. Емануела винаги е била хит машина и очаквах да бяха пак при Оцко, но евала, че е решила да залага на Пашев. Да, и той буксува, но решението на Емануела говори че е решена да покорява новите хоризонти с нови средства,а не с претоплени манджи. А и знаем коя беше най-вървежната песен и певица през 2008 ... Тя няма какво по-силно да види от Оцко към днешна дата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.