stereoto_ Публикувано на Януари 16 Report Share Публикувано на Януари 16 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Да повърна ли, да се смея ли? Не знам... определено съм много, ама много изненадан, да не кажа отвратен. Даже Оцко не може да оправи Джордж, но все пак Джорджано си остава Певица на годината! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Джорджано е в Hit Music? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Уникално тъпа песен. Срамота е, че Андреа се наблъска до такива "изпълнители". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Джорджано е в Hit Music? Да, ето на чий гръб пак ще се трупа интерес. Не на свой, със собствени сили, а с това да се подиграваме на Джорджано и той да ни прави гледания. Е, сори обаче тая какафония едва ли ще я пуснат в някоя дискотека. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Клоака!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ебати какафонията, манджа с грозде, дето се вика, склонен съм да мисля, че в "Пайнер" песните, дето бяха наричани какафонии, не са били чак така, защото изпълнителите са го изисквали, докато тук Оцко е бил в пълната свобода да прави това, което според неговите представи е как трябва да бъде една песен. Чак взели и от интрото на детско филмче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Много яки вокали, 100 % това ще е хит! Криси пак скандализира с хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Тъпотията няма край... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Арабските нооощииии ... :roll1: #нимоа #емиграция #искамубежище Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Срам ме е, че слушам този жанр музика заради такива песни и заради такива изпълнители. А Азис като нищо може да си ги съди за думите от "Хабиби". Макар, че не мисля, че ще има голям ефект... дано това нещо изчезне! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gott Mit Uns Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ужас безподобен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Е, не, аз се бъхтя всеки ден, а такива недоразумения като тоя Джорджано дето на човек не прилича се има за нещо повече. Кой изобщо плаща за него- нито певец, нито човек е. За психото е. Как няма да те е яд на такива дето нищо не правят и всичко имат ей така от раз, а други се трепят и пак нищо. И на всичкото отгоре откраднали най- нагло песента от "Аладин" на Дисни- "Арабските нощи". Егати кражбата. Оцко е за съд заедно с тая Кристиана- жена му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ау, ама Оцко добре ли е? Какво е това чудо на чудесата?! Единствените готини вокали са от Силвър и звучат много добре, другото е мазно, гнусно и ужасно. Бездарният Гущер вие на умряло и си проси гледания чрез Джорджано, понеже ще има интерес заради сеира който е голям. Нито Крисито става за певица, нито Джорджано за нещо различно от клоун в цирка ама той това няма как да го разбере - необходим е мозък. Тая обаче е нахална и противна. Може и да я бива като сладкарка, келнерка, барманка или друго, нека насочва усилията си другаде, защо трови с гущерското си присъствие музикалната сцена не ми е ясно. Все едно, обаче срам е за Силвър това клипче и мазно-гнусна евтина песничка, защото предвид, че има дуети с талантливи певици като Теди и Роксана, които имат глас, а първата има огромна заслуга в творчеството си, то и той е талантлив, до тия утайки стои смешно. Хит мюзик ще разчита на простотията явно. Направо ми стана адски тъпо, че Андреа е отишла там след видяното. Определено гнусна изненада! А който си я харесва и си въобразява, че ще е хит - приятно му слушане и да не си прави труда да обяснява как това нещо може да се нарече музика!!!!!!!!!!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Най-яката песен на Оцко! Пръсна ги, Пайнер само могат да съжеляват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Музиката е много добра. Другото няма смисъл да се коментира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Оцко окраде и Аладин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Най-яката песен на Оцко! Пръсна ги, Пайнер само могат да съжеляват! Да бе. Могат само да се радват, че такива "продукти" не са част от каталога им. То Митко квито и компромиси да е правил, не мисля, че би позволил това нещо да е част от програмата на телевизията му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Простотията край няма, те си го пеят Иначе вокалите на Сълвър са яки, но Крисито нещо :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Извинявайте, какъвто и да е Пайнера, той това не би позволил да бъде нито в каталога му, нито да се излъчва по телевизията му или пък логото му да стои под тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Пайнер могли да съжаляват значи. НЕ! Пайнер трябва да ги съжаляват тях за това нещо. Направо ме е срам, че това го прочетох в момента! Не желая по никакъв начин и да го коментирам, защото трябва да използвам доста гадни думи! Иначе ще е хубаво да сте прави, че Пайнера не би го допуснал, но можем ли да сме сигурно след като допусна участие на Джорджано в "Цяла нощ"? Не знам. Накъде върви музиката? Тя е изкуство, удоволствие и забавление. Но от това до цирк и сеир има голяма разлика. В случая колкото и хейт да отнесат хората ще са напълно прави този път! Наистина вече има за какво, то чашата преля! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Срам ме е, че слушам този жанр музика заради такива песни и заради такива изпълнители. А Азис като нищо може да си ги съди за думите от "Хабиби". Макар, че не мисля, че ще има голям ефект... дано това нещо изчезне! Нищо не може да направи Азо. И преди са се ползвали фрази от актуални песни в други. Противно ми е, че Джорджано си вярва, че става за нещо, но песничката е забавна. Даже ме домързя да я спра и я дослушах докрай. Включванията на Силвър много ме кефят, мелодията е шашава и готина. Много по-зле очаквах да бъде. А това е и най-добрата песен с участието на Кристина , хаха Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 16 Author Report Share Публикувано Януари 16 Простотия или не Джорджано е маркетинга в поп-фолка в момента. И както казва Джоджано "А-Алелуя, бейби" ! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Убеден съм, че в припева Кристиана е няколко тоналности далеч от слушаемото Сребърния пък как вие... палец долу и повторно пускане от мен няма да имат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Музиката е много готина, не знам защо мислите, че е чак такава какафония. Дори много ми харесва промяната в мелодията в частта на Кристиана. Проблемът е в бездарието на изпълнителите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.