Guest Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Музиката е много готина, не знам защо мислите, че е чак такава какафония. Дори много ми харесва промяната в мелодията в частта на Кристиана. Проблемът е в бездарието на изпълнителите... И са окрали любимото ми филмче "Аладин". Нещастници! Такива на съд и да им се забрани да "пеят". Дано фалира компанията им! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Луда работа .. какво да кажа :1000 (29): Вокалите са много яки! Кристиана е по-бездарна от Джордж. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 И са окрали любимото ми филмче "Аладин". Нещастници! Такива на съд и да им се забрани да "пеят". Дано фалира компанията им! И на мен ми е едно от най-любимите филмчета "Аладин" и това страшно много ме издразни, макар, че с нейното бездарие по-трудно се разбира. И да, наистина е откраднал мелодията на "Арабските нощи" (В арабската нощ). Дано! Права си за всичко. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 И са окрали любимото ми филмче "Аладин". Нещастници! Такива на съд и да им се забрани да "пеят". Дано фалира компанията им! При условие че ползват няма и 4 секунди от Арабските нощи, никой не мое да ги пипне за нищо. Песента е номер едно просто и първия хит за годината! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 При условие че ползват няма и 4 секунди от Арабските нощи, никой не мое да ги пипне за нищо. Песента е номер едно просто и първия хит за годината! Какъв хит, ти чуваш ли се. Това изобщо 2-ри път няма да го слушам. Кой им е казал,че могат да пеят. Ей заради такива ще ни плюят попфолка, защото някои се опитват да направят нещо хубаво и стойностно и идват едни боклуци като тези ,които се чудят какво да правят с живота си, защо да работят като нормалните хора и развалят всичко. Тая компания е за кофата! Предлагам да се прехвърлим на Ариел, Херкулес, Покахонтас, Красавицата и звяра- има какво да се окраде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Андреа, махай се веднага от тая фирма! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Какъв хит, ти чуваш ли се. Това изобщо 2-ри път няма да го слушам. Кой им е казал,че могат да пеят. Ей заради такива ще ни плюят попфолка, защото някои се опитват да направят нещо хубаво и стойностно и идват едни боклуци като тези ,които се чудят какво да правят с живота си, защо да работят като нормалните хора и развалят всичко. Тая компания е за кофата! Предлагам да се прехвърлим на Ариел, Херкулес, Покахонтас, Красавицата и звяра- има какво да се окраде. Ами като не искаш не го слушай, това че на теб или 90% от форума не ви харесва не значи не е хит. Еми да гепят, щом се харесва на хората, другия път предлагам да минат на нещо по-прясно, кви са тия забравени от всички анимации от 92ра? Кой ги е гледал, кой ги помни изобщо? Да чопнат нещо по прясно, във Фрозън има достатъчно песньовки за крадене на семпли, тъкмо ще зарибят и най-малките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ами като не искаш не го слушай, това че на теб или 90% от форума не ви харесва не значи не е хит. Еми да гепят, щом се харесва на хората, другия път предлагам да минат на нещо по-прясно, кви са тия забравени от всички анимации от 92ра? Кой ги е гледал, кой ги помни изобщо? Да чопнат нещо по прясно, във Фрозън има достатъчно песньовки за крадене на семпли, тъкмо ще зарибят и най-малките. Изобщо не е забравен. Аладин е класика и винаги ще се помни, и си остава вечен! Помня как всяка събота и неделя имаше филмчета на Дисни по Канал 1 тогава. В събота игралните филмчета, в неделя анимационните от 19:00 часа. Тогава с брат ми залепяхме за телевизора, вечеряхме по-рано, за да ги гледаме. То не даваха Малката русалка Ариел, което ми е много любимо също, Гумените мечета, Чичо Скрудж, Балу, Мечо Пух. Още ги помня Мазньо и Трън. Въй, голям смях падаше на тях. :roll1: :roll1: :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 хауахахах това ли ви е конкурекцията на Пайнер, бе? Тия ли щяха да го смачкат??? :1000 (29): И то като се има предвид, че за жена си, този трябва да пуска най-силното което има!!!! хахах Често казано това нито е смешно, нито е атрактивно, а просто тъжно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Версия без Джорджано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Без Джорджано звучи малко по-приемливо...не случайно някой се е сетил да го махне... Беше забавно да му вкарат 2-3 думи, ама половината песен да я "пее" той.. И не знам как може дори след толкова обработки гласа на тая да звучи толкова фалшиво, определено бие Кати, Камелия и Малина по всички параметри за бездарие.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Джорджано с истински договор с истински лейбъл? Сънувам ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Изобщо не е забравен. Аладин е класика и винаги ще се помни, и си остава вечен! Помня как всяка събота и неделя имаше филмчета на Дисни по Канал 1 тогава. В събота игралните филмчета, в неделя анимационните от 19:00 часа. Тогава с брат ми залепяхме за телевизора, вечеряхме по-рано, за да ги гледаме. То не даваха Малката русалка Ариел, което ми е много любимо също, Гумените мечета, Чичо Скрудж, Балу, Мечо Пух. Още ги помня Мазньо и Трън. Въй, голям смях падаше на тях. :roll1: :roll1: :roll1: Да бе, се едно някой който е в таргет аудиторията на тая песен някога е гледал някое от тия детски та да говорим как ги и помнели били. И един станиол завива мармота в шоколад, нали Самия факт, че още помниш такива неща говори само как вече сме за за пенсиониране Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Версия без Джорджано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Версия без Джорджано. Само развалят песента, без Джорджи е като всичката останала пумия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Да бе, се едно някой който е в таргет аудиторията на тая песен някога е гледал някое от тия детски та да говорим как ги и помнели били. И един станиол завива мармота в шоколад, нали Самия факт, че още помниш такива неща говори само как вече сме за за пенсиониране Това,че ти си от някоя друга Вселена, не значи,че не се помни. Много хора тук и не само помнят "Аладин" и им е любимо филмче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Кой е режисьор? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Това,че ти си от някоя друга Вселена, не значи,че не се помни. Много хора тук и не само помнят "Аладин" и им е любимо филмче. Много хора, които вече сме дърти, шма извиняваш. Ти сериозно ли смяташ че някой, който ти е на половината години даже ще разпознае трите секунди от 25 годишен филм? Щото тая песен е очевидно за някой с по-малко ЕГН от нашето, а тях такива неща като анимации по дърти от тях самите не ги вълнуват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Единственото поносимо в тази 'песен' е Силвър. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Много хора, които вече сме дърти, шма извиняваш. Ти сериозно ли смяташ че някой, който ти е на половината години даже ще разпознае трите секунди от 25 годишен филм? Щото тая песен е очевидно за някой с по-малко ЕГН от нашето, а тях такива неща като анимации по дърти от тях самите не ги вълнуват. Абсолютно възможно е, сериалчето беше хит, а тогава телевизията от малките се гледаше много повече, с приятелите ми ставахме с час по-рано от необходимото, за да гледаме "Югио" преди училище, ако някой не успееше, другите му го разказваха. Сега с това разпостранение на технологиите и тва теглене.. кой ще си дава тоя зор. И е достатъчно няколко епизода да си гледал, за да запомниш песента. А с песните знаеш как е, дори отдавна да не си ги слушал, пак можеш да ги разпознаеш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 добра песен http://prikachi.com/images.php?images/629/8579629S.jpg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Наистина ли мислите, че това нямаше да се пусне в канала на Планета, ако Кристиана и Силвър още бяха в Пайнер?! С нищо не е по-различно от творението на Криса ft. Джорджано от преди няколко месеца, което си се въртя яко по Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Както си пее Силвър в песента - "Тъпотията няма край..." Защо са откраднали идеята от песента "Барабанче" да се споменават цитати от други песни? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Това е изсрано баш като за кенефа, ама селския на двора! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.