asylum Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Както си пее Силвър в песента - "Тъпотията няма край..." Защо са откраднали идеята от песента "Барабанче" да се споменават цитати от други песни? И Роксана, и други са го правили преди Барабанчето. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Само часта с Джордано ми харесва :1000 (29): :1000 (29): :dontknow: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Извинявайте, какъвто и да е Пайнера, той това не би позволил да бъде нито в каталога му, нито да се излъчва по телевизията му или пък логото му да стои под тази песен. Колко бози и гнусотии изцвъка Ломската курвентия и той нямаше нищо против да застане с името си зад тях? Това тук е същата история! Чалга феновете им се кефите на подобни какафонии, за съжаление и това ще го направите хит! Иначе мен ми е безразчлино, в дискотеките основно вече се смесват песните все едно са на двама изпълнители - един мъж и една жена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Колкото и да си приличат с други, обикновено в песните на Оцко все е имало по нещо готино и зарибяващо, но това нещо вече е ужасно. Крадена какафонична "песен", бездарни "певци" звучащи зле дори след обработка. Пълен потрес! Успех на Оцковата компания с такива проекти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 В тази песен само Джорджано цепи мрака. КАто гледам как растат гледанията и коментарите - вече е хит. Силвър и Кристияна от край време не мога да ги изтрайвам, ама Джорджано яко унижава Криско Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Отново прекалихте с хейта, това е хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Т'ва е адската зарибявка, ега ти :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Обаче Джорджано не трябва да го обработват въобще, най-готин е, когато е натурален Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Аз съм мега извратен - тва почна да ме кефи, хахаха! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Малко....всъщност, доста ме е срам да си го призная, но е факт. че ме зариби до степен последна. Цяла вечер ми е на рипийт. Даже Джорджи не ме дразни, повече ме дразни онова цвилене на Силвър. Всичко останало е окей Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Не снам ко стана,ама не мога да е спрааааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Не снам ко стана,ама не мога да е спрааааааа И аз - голяма зарибявка се оказа! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Не знам ко стана,ама не мога да е спрааааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
~*Wonder_Tedy*~ Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Това вече е извратено ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Песента е слаба, предната си беше голям хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Брутална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.