daniboi Публикувано на Януари 17 Report Share Публикувано на Януари 17 20 януари 2016 г., Емилия и Борис Дали Гледайте “Шоуто на Слави” в сряда, 20 януари – от 22:30 ч.! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Дано този път им дадат повече време и изпълнението им бъде 6+. Ще чакам с удоволствие 20-ти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Още по-голяма реклама за дуета и балада на 2015. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Още по-голяма реклама за дуета и балада на 2015. Ще имате да помечтаете това да е дуета за 2015 Когато август сняг завали - тогава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Разбираемо е това мнение, все пак всеки си има любими изпълнители! За мен най-успешната балада на 2015 си остава "Болка в минути", дует също "В твоите очи". Песента е хубава - много, но чак нещо уникално и нечувано за мен не е. Просто го оценявам като качествена и хубава песен която е различна от комерсиалното което в момента се предлага, но не ми се иска да преувеличаваме и претрупваме нещата. Харесвам много Емилия, както и Борис Дали и всеки знае, че тя прави много хубави балади, има глас, но е имала и къде, къде по-силни бавни песни във времето. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Разбираемо е това мнение, все пак всеки си има любими изпълнители! За мен най-успешната балада на 2015 си остава "Болка в минути", дует също "В твоите очи". Песента е хубава - много, но чак нещо уникално и нечувано за мен не е. Просто го оценявам като качествена и хубава песен която е различна от комерсиалното което в момента се предлага, но не ми се иска да преувеличаваме и претрупваме нещата. Харесвам много Емилия, както и Борис Дали и всеки знае, че тя прави много хубави балади, има глас, но е имала и къде, къде по-силни бавни песни във времето. Подкрепям. 100% Коце, Галена и Деси ще вземат статуетките. Коце без статуетка няма да остане. Той налива много пари чрез Плага при Митака Само ако дадат на дует Песен на годината, то тогава може да направят и тази дует, за да вземе нещо и Емито. Или пак ще и разделят нещо с някой друг и пак Емс ще е в паник атаки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Подкрепям. 100% Коце, Галена и Деси ще вземат статуетките. Коце без статуетка няма да остане. Той налива много пари чрез Плага при Митака Само ако дадат на дует Песен на годината, то тогава може да направят и тази дует, за да вземе нещо и Емито. Или пак ще и разделят нещо с някой друг и пак Емс ще е в паник атаки Не знам какво ще вземе тази година, защото за мен от 2011 до 2014 й бяха много по-силни години. А и дуета си е "В твоите очи" определено, няма как просто. Мисля, че трябва да получи заслужената си награда. Но може би ще дадат нещо и на Емилия, не знам. Без да съм пристрастен, но на мен тази година тя доста ми се губи като самостоятелни песни. А баладата на Константин си е уникална и стана наистина страхотен хит за бавна песен по мои наблюдения. Участието на Деси на мен лично ми е любимо в песента, но все пак успех и на баладата на Емилия и Борис. Нищо чудно да има някакво отличие песента. Не мога да оспоря, че много я харесаха хората, аз също, но пак казвам, че по мое мнение тези песни са над. А иначе ми стана странно защо ще участват за втори път? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ще имате да помечтаете това да е дуета за 2015 Когато август сняг завали - тогава "Виждал ли си август сняг да вали"... щом заваля юни може и август да завали. Не е никаква мечта като гледам как дуета на Емилия мачка в момента, а този на Десислава и Галена вече започна да се позабравя. Освен това фенчетата много не помнят и винаги гласуват за последния излезнал проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Подкрепям. 100% Коце, Галена и Деси ще вземат статуетките. Коце без статуетка няма да остане. Той налива много пари чрез Плага при Митака Е как няма да подкрепяш?! Нали после пак ще изтъкваш във форума как Коцето и Галена са спечелили благодарение на "уникалното" и "неповторимо" участие Десислава. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.