pechenko Публикувано на Януари 18 Report Share Публикувано на Януари 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Е хубава е песента, на мен ми харесва. Но ми иде вече да изгоря това мазе дето всички снимат там, направо ми писна! btw, тоя вятър всяка втора вече го споменава, явно ги вее и тях, или те го веят, не знам.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Копие на дуета му с Емилия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 В първия момент се сетих за "Пеперудите" на Соня Немска. Иначе е много по-забавна и игрива. Юнона е готина, кефи ме и песента е някаква комична - става. Обаче участието на Бенеди както винаги е излишно. Доста противен ми изглежда, по-добре да стои зад кадър в случая. Не отричам таланта му, хубави неща които е правил, но просто не ми е за пред камера. Успех на Юнона. Обаче предните три проекта бяха много по-силни. Става дума за "На 2 секунди", "Удобна" и оная "Нищо общо с връзка" (не й помня името) Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Има ли нормален човек, който може да намери тая Юнона за красива или секси? И с тоя стайлинг е ужасна! Повръща ми се вече от пози, чупки и нахъсано курвенско поведение. А плашещото е, че децата тук боготворят това... Песента е с типичното звучене за Бенеди. Намерил си е и той линия и не мърда от нея. Еднакъв аранжимент във всичките му песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Нонче ще се обърна от гроба ако я види каква е евтиняга. Даваше други заявки с Удобна. Жалко, че не продължи в тази насока. На Теди Александрова ли ми се прави Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Нонче ще се обърна от гроба ако я види каква е евтиняга. Даваше други заявки с Удобна. Жалко, че не продължи в тази насока. На Теди Александрова ли ми се прави +1 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Не ме кефи. Прилича на "Пеперудите". Клипът също е много скучен, а беше почнала да прави много интересни неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Супер яката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Супер яката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Тоя Ави една хубава песен направи и всичко останало тъпо... тъпо.. тъпо... и неговите лични биват, ама не се котират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Аранжимента много напомня на "Влез" изпяването е като в песен на Луна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Като поведение в клипа напомня Милица Тодорович. Кефеше ме, докато не чух, че пак темата е жена, плюеща друга жена, оттам нататък не я изслушах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Супер е! Юнона ми е много симпатична винаги! Малко изтъркана тема за жената... Но пък е забавно посланието. Клипове и по-добри е имала, но поне изглежда добре. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 на тоя не му ли писна вече за трети-четвърти път да продава кавъра на "Брой ме"? Текста е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Явно само Юнона се е хванала на въдицата след като Андреа, Цветелина Янева, Татяна, Десислава му отказаха песните. Не ми харесва, а Юнона е вулгарна и евтина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Има ли нормален човек, който може да намери тая Юнона за красива или секси? И с тоя стайлинг е ужасна! Повръща ми се вече от пози, чупки и нахъсано курвенско поведение. А плашещото е, че децата тук боготворят това... Песента е с типичното звучене за Бенеди. Намерил си е и той линия и не мърда от нея. Еднакъв аранжимент във всичките му песни. +1 Много зле, но и не съм имал големи очаквания, така че... А сега познах едната от "танцьорките"... Преди години слушаше рок и бе много дива, жалко за момичето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Музиката ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Песента е много готина. Аз харесвам тип "Брой ме". Жалко, че е на Юнона и никой няма да разбере, че съществува такава песен. Иначе добър проект като за нея, и клипа е много добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Музиката ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Проект на високо ниво, още малко Юни ще смачка с още по-силен проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Женска Злоба - The Song част 273478937894732897982 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 В началото не ми харесваше, но взе да ме кефи. Забавна песен е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.