SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Беше уникална! Според мен имаме реални шансове тази вечер, дано да влезе в ТОП 3 и да отиде на финала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Хората откачиха! Браво, успех!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Браво на Поли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Изобщо не ми хареса представлението! Язък за хубавата песен. Поли струти залата !!!!!!!!!!!! иначе българска рабора пак сме мн зле трябва повечке Шоу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Въобразявам ли си или наистина залата избухна повече на неиното изпълнение?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Въобразявам ли си или наистина залата избухна повече на неиното изпълнение?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Харесват ни песента,но много постно от към шоу,ама много.... Ще се класираме!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Трябваше повече движение да има това шоу, но все пак ми се стори, че беше най-аплодираната засега. Толкова се вълнувам. Вярвам, че ще се класираме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Въобразявам ли си или наистина залата избухна повече на неиното изпълнение?! Избухна,песента ни е хубава и им е позната. На финал сме!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Украйна къртииииии брутална песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Раздвоен съм за кого да гласувам. На Австралия песента си я харесвам и от самото начало ми е фаворит, но пък като представяне ми хареса повече Словения. ПС: На поли и се получи, хареса ми изпълнението и. Но трябваше да има повече хореография и по-хубаво сценично облекло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Наистина шоуто не беше нищо особено, но песента разцепи. Още със самото започване залата избухна. Мачкай Поли! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Копие на Sia - Chandelier ли чувам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Хванах я след средата и мога да коментирам, че пеене беше супер, но шоу нямаше. Тоалетът й беше потресаващ, много далеч от ефектното. И въпреки това се надявам да се класираме, все пак пеенето и песента са най-важни! Стискам палци!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 И водещият направи реплика с нашета песен..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Какво е това денс парче от 80-те на Белгия? Адски добро. Супер актуално е да се правят точно такива песни в момента. Най-накрая се събудихме тази вечер. Тази песен и нашата са най-динамични и стават за многократно слушане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Между другото Поли пръска с гледания. Много добре вървят засега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 от Англия (Великобритания) ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! с текст: 12 Номер - 6 22 52 боже струва само 15p - а в България 1.20 лв ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 62252 Това е номера за УК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Между другото Поли пръска с гледания. Много добре вървят засега. И аз това забелязах. Ох, много се вълнувам, чак се чудя какво е това напрежение което ме е обзело. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 62255 Това е номера за УК. 6 22 52 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Moже повече от веднъж да се гласува нали?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Moже повече от веднъж да се гласува нали?! Максимум 20 пъти доколкото чух. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Moже повече от веднъж да се гласува нали?! 15 пени нали ? ми гласуваййййййййй аз вече гласувах 5 пъти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари