ChudoTy Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Room_101 каза: Сори, ама Верка Сердючка е абсолютния номер едно Бъркаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Предлагам дружно да се молим Русия да НЕ спечели тази вечер, защото ще е много зле за имиджа на конкурса, който в последните няколко години предприе по-модерен ход, а песента на Русия и най-клиширано и "типично за Евровизия" нещо, което съм чувал напоследък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Senhor каза: Предлагам дружно да се молим Русия да НЕ спечели тази вечер, защото ще е много зле за имиджа на конкурса, който в последните няколко години предприе по-модерен ход, а песента на Русия и най-клиширано и "типично за Евровизия" нещо, което съм чувал напоследък. Може би съм пристрастен, но наистина нашата песен ми харесва най-много.Имам забележки към тоалета, но като цяло представянето ни е добро. Харесва ми и, че Поли е уверена и получава голяма подкрепа не само от нас българите. Песента на Русия не ми харесва изобщо, а колкото до представянето.. прекалено кичозно ми идва.Идеята е хубава(макар и да сме я виждали), но можеха да са малко по-обрани. Цялото представяне ми идва "от всичко по много". Най-голяма конкуренция виждам в лицето на Армения и Австралия. Сигурен съм, че ще сме в топ 5, но някак не ми е достатъчно. :1000 (29): Ще вотя яко довечера и съм агитирал всичките си приятели тук. Къде могат да се видят някакви прогнози? Имам забележка към екипа на БНТ или екипа на Поли, не съм сигурен към кого да я отправя. Хората във Фейсбук не знаят как да гласуват и трудно намират номера. Аз специално съм в УК и имам булсатком, следователно гледам конкурса по БНТ1, доста време ми отне да намеря номера, на който да гласувам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Предричам 13-то място за нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
poker_face Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 От колко ще го дават? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 poker_face каза: От колко ще го дават? 22 ч. българско време по БНТ и БНТ HD. Ще е до 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Мисля, че имаме сериозни шансове да сме в ТОП 5 и даже да спечелим. При всяко положение трябва да се радваме, че най-накрая успяхме за втори път да стигнем финала. Да пожелаем успех на Поли! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 SG каза: Мисля, че имаме сериозни шансове да сме в ТОП 5 и даже да спечелим. При всяко положение трябва да се радваме, че най-накрая успяхме за втори път да стигнем финала. Да пожелаем успех на Поли! И в топ 10 да сме пак ще съм благодарен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Fast каза: И в топ 10 да сме пак ще съм благодарен. И така става, но нека да се надяваме и на повече... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Мисля, че имате прекалено големи очаквания. Нямаме шанс за топ 10 - можеше и да имаме, но всички са масово разочаровани от представянето ни. А бяхме сред топ фаворитите преди репетициите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Senhor каза: Мисля, че имате прекалено големи очаквания. Нямаме шанс за топ 10 - можеше и да имаме, но всички са масово разочаровани от представянето ни. А бяхме сред топ фаворитите преди репетициите... Защо мислиш така? Има много малко дислайкове на live видеото и не виждам негативни коментари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Според букмейкърите ще бъдем на 15 място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Ето тук сме първи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Fast каза: Защо мислиш така? Има много малко дислайкове на live видеото и не виждам негативни коментари. Защото няма momentum около изпълнението ни. Когато хората си казват предположенията, никой вече не ни включва в топ 10, защото други изпълнения се откроиха повече. Не е изключена възможността българите в чужбина да гласуват като луди и да ни вкарат в топ 10 на публиката. Но пък журито мисля, че ще ни ореже. Не знам. Остават по-малко от 2 часа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Senhor каза: Защото няма momentum около изпълнението ни. Когато хората си казват предположенията, никой вече не ни включва в топ 10, защото други изпълнения се откроиха повече. Не е изключена възможността българите в чужбина да гласуват като луди и да ни вкарат в топ 10 на публиката. Но пък журито мисля, че ще ни ореже. Не знам. Остават по-малко от 2 часа! Знам, че си запознат как стоят нещата с конкурса и много ме разочароваш. :1000 (29): Аз чета във Фейсбук и YouTube и някак имам надежда. Дано не се окажеш прав. Мен лично по-малко от 3то място не ме устройва. Дори и да е по-назад смятам, че ни представи достойно. Поли като цяло не я харесвам, но виждам как е запалена и колко много иска да спечели, някак заразява. Ще и стискам палци и ще гласувам, а каквото стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Остава по-малко от час #hype Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Аз мисля, че ще сме в топ 10, в други форуми масово хората посочват нашата песен като една от любимите им. Букмейкърските коефициенти не са фактор за мен, щом оня ден, ако не се лъжа, английската песен беше девета Тя верно, че една идея по-добра от последните им, но...c'mon По-добре Русия да спечели, отколкото Австралия. На Австралия припева не го понасям. В тая песен за мен е събрано най-лошото от попа и алт-попа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Fast каза: Според мен ще сме в челната десятка на финала. Очаквам 7-8 място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Очаквам в ТОП 5 да сме,а знае ли се,днес да не е новият '94?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 7 минути! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Аз така и не харесах песента но ще я подкрепя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Българи в чужбина гласувайте повече от един път ако смс-ите са евтини. Нека ги разбием. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Хайде почна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 На представянето само на мен ли ми направи впечатление,че се викаше много якоооооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари