Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 нямаме шанс за победа. В Евровизия на 1 място е ШОУТО ! на Поли липсва шоу,танциорки,херография Песента е на 1-во място в песенен конкурс.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 нямаме шанс за победа. В Евровизия на 1 място е ШОУТО ! на Поли липсва шоу,танциорки,херография Абсолютно си прав! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Песента е на 1-во място в песенен конкурс.... Евровизия е най-вече геополитически конкурс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Martin Karbowski 6 мин. · Трябваше да пийна нещо. На Евровизия всички са с една и съща песен. Имам рецепта - почва се бавно, мъчително любовно и тихо. После се минава на ритъм, Модеерн Токинг, никакви етноелементи. После крещене, сила глас, танц с балетист, силно послание "бъди себе си ънфоргедъбъл" и завършек с вдигната ръка изразяващ победата на задължителната любов към изкуството. Но танца "спагети-краче" ще е моден тва лято. Има и нещо позитивно. Само Мицов ли ше пише за музика. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 нямаме шанс за победа. В Евровизия на 1 място е ШОУТО ! на Поли липсва шоу,танциорки,херография Разбира се, че нямаме шанс. Даже ми е чудно, че някои от Вас наистина вярват, че имаме някакъв шанс. И в 10-ката трудно ще се намърдаме, имаме просто една приятна, лека и запеваема песничка и нищо повече. Шоуто е само една от причините, има и много други - обективни и субективни. Поли Генова не е интересна по никакъв начин - нито като глас, нито като присъствие, а Евровизия се печели обикновено от ярки личности. Чисто геополитическите игри също са важна причина за това никога да не стъпим на върха на този, пак ще го нарека, прехвален конкурс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тая ме кефи. Има нещо яко в нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Харесва ми Армения Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тая ме кефи. Има нещо яко в нея. Да и има яко шоу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
poker_face Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Поли е най различна. Истинска сила. Заслужава да е много напред. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Айде мина и арменската чалгарка. Поне "Оцковите" отсвири в песента бяха яки Гласувам за Грузия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Какви са тези дядовци педали? Какво точно се опитва да пропагандира години наред тоя конкурс? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Може ли някой да ми каже номера за гласуване за Австралия от България, че гледам пряко от ЮТуб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Разбира се, че нямаме шанс. Даже ми е чудно, че някои от Вас наистина вярват, че имаме някакъв шанс. И в 10-ката трудно ще се намърдаме, имаме просто една приятна, лека и запеваема песничка и нищо повече. Шоуто е само една от причините, има и много други - обективни и субективни. Поли Генова не е интересна по никакъв начин - нито като глас, нито като присъствие, а Евровизия се печели обикновено от ярки личности. Чисто геополитическите игри също са важна причина за това никога да не стъпим на върха на този, пак ще го нарека, прехвален конкурс. в топ 10 може и да се намърдаме заради другия фактор ГЕЙ-ополитическия - "If love was a crime, then we would be criminals/They will never break us down!" ляляля и тъп евроденс бийт Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Киркоров и той там Айде хейтърчетата да не развалят вечерта.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Може ли някой да ми каже номера за гласуване за Австралия от България, че гледам пряко от ЮТуб? на 17500 с текст 13 ,1,20лв. с ДДС Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Киркоров и той там Айде хейтърчетата да не развалят вечерта.... Киркоров е съавтор на руската песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Гласувайте!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 на 17500 с текст 13 ,1,20лв. с ДДС Благодаря, гласувах. Моят Топ 3: Австралия, България, Франция Какъв предполагам, че ще е: Русия, Франция, Австралия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Киркоров е съавтор на руската песен. Преди няколко години пак беше с една много яка мацка,някой ако се сеща,моля да даде линк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Гласувайте!!! Гласувах за Поли. Давайте плусчета за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Някой беше питал за номера за Великобритания. 6 22 52 08 Струва 15 пенса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Стискам палци на Поли, много ни е добра песента. Не знам как ще се класираме, но мисля че се представихме на ниво и достойно! Иначе освен нашата песен ми харесват най-много: Русия имат най-доброто и ефектно представяне и песента ми харесва доста на мен, има енергия. Австралия също със запомняща се и хубава песен. На Белгия също много ми харесва песента, много танцувална. Латвия много яка и интересна песен, можеше обаче с тази песен много по-добра сценография да измислят. Украйна имат много разчупена песен също. Сърбия имат доста добра песен, прави впечатление. Допадат ми също Армения, Кипър и Грузия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 от Англия 15p нали ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Номера за УК? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Номера за УК? Малко по-горе е постнат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари