-A. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Австралия определено тази година смазаха! Нямам търпение да пусна СМС за богинята Поли! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Много бурна реакция от публиката, изкефи ме!!! Песента ни е страхотна, не мога да повярвам, че сме с толкова готина песен! УСПЕХХХХ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Австралия,Украйна и Русия са сочени за фаворити. Смаза ги направо с прием,има потресаващи песни...как са стигнали финала,а Македония не?! Австралийката я забравих, много добра също. За Украйна не бих казал, но щом е така, няма да споря. Стискаме палци, знам, че българите в чужбина ще гласуваме. Надявам се и на подкрепа от Гърция, Сърбия, Македония, Хърватия и Босна. Ще ми е интересно да видя как са гласували Русия и Украйна. Нямам търпение вече! Поли ме върна 9 години назад, когато бях пубер и стисках зъби за успеха на Елица и Стунджи, само дето не ни огря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Коя страна беше втора? Песента ми хареса, момичето беше супер яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Австралийката я забравих, много добра също. За Украйна не бих казал, но щом е така, няма да споря. Стискаме палци, знам, че българите в чужбина ще гласуваме. Надявам се и на подкрепа от Гърция, Сърбия, Македония, Хърватия и Босна. Ще ми е интересно да видя как са гласували Русия и Украйна. Нямам търпение вече! Поли ме върна 9 години назад, когато бях пубер и стисках зъби за успеха на Елица и Стунджи, само дето не ни огря. Украинската е сочат за фаворит,заради послението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Коя страна беше втора? Песента ми хареса, момичето беше супер яко. Чехия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Вижте по чуждестранните форуми - за момента сме фаворити в топ 2 заедно с Азербайджан Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Австралийската песен е уникална и момичето пее блестящо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Много е яка Австралийската песен ...... и представянето,всичко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Мисля, че Австралия са ни най-големият конкурент. Уникална песен, а певицата е доста талантлива и харизматична. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Dami Im разцепи постата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Австралия май ще спечели, за съжаление. Много викане, a la Кончита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Белгия, България, Полша и Австралия са ми фаворити до момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 ,,Австралийката,, уби с песен и глас! Уникална! :1000 (21): Бе, и в ТОП 5 да сме, пак си е голям успех.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Австралия България Франция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Песента на Кипар, не ли ви малко прилича на тази ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Австралия май ще спечели, за съжаление. Много викане, a la Кончита. Няма как да спечели Австралия, това няма да се случи скоро. След време може би, но сега е абсурд! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 От клипчето преди песента на Сърбия и певицата сега едни и същи хора ли са? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Много ми харесва песента на сърбите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Няма как да спечели Австралия, това няма да се случи скоро. След време може би, но сега е абсурд! По-добре, да не е с тази песньовка. Сърбия много силна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 И мен ме кефи на Сърбите,дано им дадем 12 точки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Между другото тази Саня е анонимка, никои не я знае, това и е дебюта А песента е написана от Ивана Петерс, смятат я за една от наи-силните вокали в Сърбия, пее поп музика в група, преди беше в Тап011, сега в Негатив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Това момче е много добре, но песента е много позната. 60% от песните са такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тая преобличащата се много гадно вика .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тая с перде ли е облечена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари