DenFevgo Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Между другото не ми допадна това, че се представят само гласовете на журито. Много по-интересно е как е гласувала публиката в отделните държави. Бях готов да изтърпя още час ако трябва, за да видя това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Между другото не ми допадна това, че се представят само гласовете на журито. Много по-интересно е как е гласувала публиката в отделните държави. Бях готов да изтърпя още час ако трябва, за да видя това. Догодина да дават точките на участниците държава по държава, а тези на журите - сумарно. Май ще е по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Явно песента на Джамала не може да бъде участник в Евровизия... щом не е по правилата - как въобще е попаднала там? Защо всички тези писания, не се изписаха още в началото? Русия показаха, че не могат да губят... и да свалят Украйна от първото място, на второ мисля, че беше Австралия, така че. Там пак ли ще хапят? Много са смешни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Явно песента на Джамала не може да бъде участник в Евровизия... щом не е по правилата - как въобще е попаднала там? Защо всички тези писания, не се изписаха още в началото? Русия показаха, че не могат да губят... и да свалят Украйна от първото място, на второ мисля, че беше Австралия, така че. Там пак ли ще хапят? Много са смешни. Посраха се да я изкарват политическа победата, Джамала каква била, защо била победила, песента каква била. Отвратителен и долен журнализъм, практикуван от комплексари, които не умеят да губят. Аз самия гласувах 2 пъти за нея, защото песента е изключително силна, емоционална и дори бих казал потресаваща - ако я слушаш със затворени очи, съпреживяваш болката, историята, която разказва. Не мога да опиша колко съм щастлив, че на конкурса най-сетне победи истинска музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Станаха банални вече коментарите за "политическото журЕ", даже при зрителите не сме в топ 3, плюс това Джамала е на 2-ро място при журита с повече от 100 точки разлика от победителката Австралия. Русия е плясната надолу, защото просто не става за нищо изпълнението. Няма политика. Иначе мисля, че спечели случайно, по старата система печели Австралия. Аз съм доволен. Песента е супер, изпълнението е жестоко и емоционално, стига вече клишета и поп-денс бозици. Песента-победител е политическа в исторически план, но това не прави целия конкурс политически. Близо е до акъла. Да го напиша и тук. Съгласен съм със Сеньор, най-сетне изкуството надделя и победи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Докато едни се карат за победителя в Евровизия... 4-тото място в конкурса прави по близо 1 000 000 гледания на ден. Дженова мачка с новият световен хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Всички песни правят много гледания в момента, въпросът е да се задържи интересът за по-дълго. Не мисля, че която и да е от песните има такъв потенциал, за съжаление. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Догодина да дават точките на участниците държава по държава, а тези на журите - сумарно. Май ще е по-добре. Впрочем да. Украйна навакса разлика от стотина точки след журитата. Ако бяха давали как след всяка страна топи малко по малко изоставането си, за да изскочи в крайна сметка на първо място, драмата щеше да е в пъти по-голяма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Докато едни се карат за победителя в Евровизия... 4-тото място в конкурса прави по близо 1 000 000 гледания на ден. Дженова мачка с новият световен хит! Да,грандиозен успех.След 2 месеца има 4 милиона и то песен,която се е гледала от 200 000 милиона и е "хит" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Докато едни се карат за победителя в Евровизия... 4-тото място в конкурса прави по близо 1 000 000 гледания на ден. Дженова мачка с новият световен хит! Погледнете съотношението: гледания - гласуване (палците). В България кога ще е така ... :1000 (19): 1 002 934 показвания за 4 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Погледнете съотношението: гледания - гласуване (палците). В България кога ще е така ... :1000 (19): 1 002 934 показвания за 4 дни. Честно казано мен песента й тотално ме спечели на това изпълнение, което си пуснал. И преди харесвах песента, но някак си не ме грабваше, но след това изпълнение съм си дръпнал песента и я въртя доста често. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Догодина да дават точките на участниците държава по държава, а тези на журите - сумарно. Май ще е по-добре. Според мен няма да го направят така, защото първо трябва да се обяви гласуването държава по държава и след това сумарното, за да внесе промени. А ако първо се обяви гласуването на публиката и след това някаксо си жури промени всичко - хората ще останат недоволни, сякаш гласът им не се е чул. Знам, че реално няма значение редът, но такова впечатление остава и е абсурд да го направят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 9GAG :1000 (19): The actual winner in Eurovision. Bulgaria! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Според мен няма да го направят така, защото първо трябва да се обяви гласуването държава по държава и след това сумарното, за да внесе промени. А ако първо се обяви гласуването на публиката и след това някаксо си жури промени всичко - хората ще останат недоволни, сякаш гласът им не се е чул. Знам, че реално няма значение редът, но такова впечатление остава и е абсурд да го направят. Имаш право до голяма степен, но аз си разсъждавам утопично. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Докато едни се карат за победителя в Евровизия... 4-тото място в конкурса прави по близо 1 000 000 гледания на ден. Дженова мачка с новият световен хит! Все пак и китайците гледаха Евровизия тази година 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fiera Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Какво става с Евровизия 2017? Нас май ни няма? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Какво става с Евровизия 2017? Нас май ни няма? Има ни, спокойно. Пак ще е вътрешна селекцията, говори се много силно от хора в БНТ, че Гери-Никол ще ни представя. 6-ма изпълнители били подали кандидатури и тя била сред тях. Пък да видим. Иначе Евровизия тази година ще е на 9-11-13 май. 43 държави - изравнява се рекорда от 2008 и 2011. Другата седмица ще се тегли коя държава в кой полуфинал ще пее и ще се представя логото и слогана, ако не се лъжа. Нещата се случват малко по-бавно тази година, защото Украйна все пак не е в цветущо положение и работите се проточват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Някой да затваря тази тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Нас ще ни представя тази девойка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Някой да затваря тази тема. Готово. Направих темата за Евровизия 2017 важна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари