МачуПикчу Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Нямам идея защо, но мисля, че дори ще спечелим.Увереността на Поли, това, че участва за 2ри път... не знам. Колкото до репетицията, не изглежда впечатляващо, но предполагам, чрез заснемането ще го направят да е wow. Цялата сценография е много стилна. Европа не обича кич. По-добри отзиви само Вода е имала, пожелавам на Поли да подобри рекорда ни. Аз също я виждам да спечели защото просто се отличава от всички останали песни, които някак ми се сливат. Тази година няма ясно изразен победител както предни години, така че вероятността да спечелим е голяма, стига да няма игри под масата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ето един малко по-широк поглед. Мисля, че е малко статично, но както казах по-рано явно всичко ще е в самото заснемане и ще е ефектно. Не бях гледал Руското представяне, ама е нещо уникално!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 При руската песен всичко бие на ретро. Нашата е 100 пъти по-модерна и яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ето един малко по-широк поглед. Мисля, че е малко статично, но както казах по-рано явно всичко ще е в самото заснемане и ще е ефектно. Не бях гледал Руското представяне, ама е нещо уникално!!! То така всеки може да копира. Ето победителя от 2015. Сравни ги сам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Нищо общо нямат ефектите на Россия с тези на Швеция, стига сте търсили под вола теле. Просто и двете залагат на евтинко зрелище и безсмислени ефекти. Иначе изглежда красиво, просто не е особено стойностно. Най-добра е Украйна, след нея Армения. Истински диви, надявам се да се класират високо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Нищо общо нямат ефектите на Россия с тези на Швеция, стига сте търсили под вола теле. Просто и двете залагат на евтинко зрелище и безсмислени ефекти. Иначе изглежда красиво, просто не е особено стойностно. Най-добра е Украйна, след нея Армения. Истински диви, надявам се да се класират високо. Концепцията е същата. Не можеш да кажеш, че нямат нищо общо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Армения,Украйна,Чехия,Унгария властвайте ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Верно ли според букмейкърите падаме на 10-то място от 3-то? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Моят фаворит: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Верно ли според букмейкърите падаме на 10-то място от 3-то? 14то след репетициите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Сега в 10 часа ли е първият полу-финал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Верно ли според букмейкърите падаме на 10-то място от 3-то? На трето аз лично не съм видял да сме в който и да е период, а редовно влизах в двата сайта за залози. Върховото ни постижение беше 8, сега сме на 13-14. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Моят фаворит: И моя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Гърците са страшна трагедия.... Ужас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Сега в 10 часа ли е първият полу-финал? Да! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Тази година песните са просто ужас. Вече тече осмата песен, а до момента нито една не ми хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
jiva6kina Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ние кога сме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Тази година песните са просто ужас. Вече тече осмата песен, а до момента нито една не ми хареса. +1 И аз съм така, нито една не ми е харесала. А тази осмата пък е все едно слушам песен от 1999г. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ние кога сме? Ние сме в четвъртък, на втория полуфинал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Аз я пуснах от 7 песен, до момента ми харесаха Чехия, Кипър и Австрия 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Единствено песента на Босна и Херцеговина ми хареса. Първата вечеp е много слаба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 По мое мнение... Холандия - 8.5 Армения - 8 Австрия - 7.5 Азербайджан - 7.5 Финландия - 7 Унгария - 7 Русия - 7 Босна и Херцеговина - 6.5 Молдова - 5 Хърватия - 5 Малта - 5 Гърция - 4 Чехия - 4 Кипър - 4 Исландия - 4 Черна гора - 4 Естония - 3 Сан Марино - 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Поли Дженова следващият път в четвъртък от 21:00ч., ще пее 12-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Много бавят резултатите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари