Brian Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Единствено песента на Босна и Херцеговина ми хареса. Първата вечеp е много слаба. Това си е чалгийка 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Армения бяха егати trainwreck-а Тая бездарна ковра спокойно може да я вземе Митака. Бахти, сякаш Галена на награди на кокошарника... Новата версия на Сан Марино се оказа пълна повърня Гърция също се оказаха голямо разочарование. А когато за първи път им чух студийната версия, ми беше любимата песен... Най-ужасни бяха Финландия, Исландия и Малта. И Азербайджан впрочем също. Дори и Хърватия и Русия не ми се сториха нещо особено. Но поне на руснака беше супер впечатляваща хореографията. Надявам се Холандия и Черна Гора да се класират. Всъщност, най-много ми хареса Зое... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Квалификация: Унгария Малта Русия Хърватия Армения Исландия Холандия Чехия Азербайджан На границата: Естония Сан Марино Гърция Босна и Херцеговина Без квалификация: Австрия Черна гора Финландия Молдова Кипър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Защо има държави, които минават директно на финала без да участват на полуфинал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Защо има държави, които минават директно на финала без да участват на полуфинал? Защото са създали конкурса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 По залози Исландия е на 5-то място, а реално дори не се класира на финал. За разлика от супер яката песен на Австрия, която по залози е 13-та, ама в събота ще я слушаме пак. Иначе другите 9 са тези от залозите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Жалко за Естония (не нещо особено като песен, но много як глас извади пичът) и за Гърция (все пак ми се искаше да се класират). Черна Гора подозирах, че няма да влязат. За сметка на това всички гадории, без Исландия, се класираха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Жалко за Естония (не нещо особено като песен, но много як глас извади пичът) и за Гърция (все пак ми се искаше да се класират). Черна Гора подозирах, че няма да влязат. За сметка на това всички гадории, без Исландия, се класираха Ако това са гадориите, кои са хубавите песни??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Възможно най-добрите песни от този полуфинал се класираха. Яд ме е за Исландия, можеше да е на мястото на Кипър, които странно как се класираха ,а Гърция (майка им) не .. Изключително много се надявам Сергей да НЕ спечели, просто защото не е нищо особено откъм песен. Евала на унгареца, страхотен глас извади, както и сценография за разлика от Сергей, който гледаше като девойка, подскачаше като девойка и преиграваше като ощипана девойка. Втория полуфинал ще е АД! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 За първи път гледам и проследих от 6-та до последната песен. Азербайджан най-много ми харесаха и е моя фаворит от тази вечер. А Босна и Херцеговина наистина си бяха чиста чалга. Представянето на Армения също беше добро. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ако това са гадориите, кои са хубавите песни??? Ми то май такива нямаше. Но, както писах вече, Малта, Азербайджан, Унгария бяха сред най-противните песни в целия полуфинал. От друга страна, Кипър, Холандия, Чехия ми харесват от класиралите се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Последно кои се класираха? Мойте фаворити от първата вечер там ли са: Чехия, Кипър и Австрия 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Последно кои се класираха? Мойте фаворити от първата вечер там ли са: Чехия, Кипър и Австрия Да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Уникален полуфинал.Финала ще разцепи.Армения,Чехия и Унгария размазват ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Армения бяха егати trainwreck-а Тая бездарна ковра спокойно може да я вземе Митака. Бахти, сякаш Галена на награди на кокошарника... Новата версия на Сан Марино се оказа пълна повърня Гърция също се оказаха голямо разочарование. А когато за първи път им чух студийната версия, ми беше любимата песен... Най-ужасни бяха Финландия, Исландия и Малта. И Азербайджан впрочем също. Дори и Хърватия и Русия не ми се сториха нещо особено. Но поне на руснака беше супер впечатляваща хореографията. Надявам се Холандия и Черна Гора да се класират. Всъщност, най-много ми хареса Зое... Ъ what... много неща можеш да кажеш за Ивета, ама че е бездарна точно? Я си пусни пак изпълнението, че си се изказал неподготвен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Русия, Австрия и Азербайджан ми харесаха само вчера. След Азербайджан заспах и не видях имало ли е още песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Армения направо ги отвя!!! Много се радвам и за бонбона от Австрия, голяма сладурана и супер песен. Холандия също ми хареса, обаче не е нищо интересно, преди 20-30 години всяка втора кънтри песен беше такава, сценично също. Русия не ме грабна на живо, много изкуствено ми дойде. Всичко е точно при класирането без Азербайджан, кошмарно фалшиво изпълнение, ама тях си ги бутат. Хърватия извади късмет със силна песен и правилно пеене, че иначе беше визуален кошмар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ивета просто навря в кучи гъз цялата конкуренция. Ето така се пее, ето така се държи на сцената човек. Моля се за чудо и да победи! Кралица! Също много се изкефих на Габриела - умрях от кеф, като се класира - за първи път Чехия на финал, евала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ивета просто навря в кучи гъз цялата конкуренция. Ето така се пее, ето така се държи на сцената човек. Моля се за чудо и да победи! Кралица! Също много се изкефих на Габриела - умрях от кеф, като се класира - за първи път Чехия на финал, евала! Не се моли,а готви телефона и гласувай като истерик/чка събота за кралицата ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 За първи път реших да го гледам това нещо. Днес си го върнах и 90% от песните ги "слушах" с превъртане - страшни бози. Единственото парче от първия полуфинал, което бих си свалила и слушала доброволно, е това на Холандия и то не защото е нещо кой знае какво, а защото аз принципно такава музика слушам. Песента на Австрия пък беше много сладка - допадна ми. Като шоу Русия смазаха. Песента е отвратителна, но представянето беше уникално. Утре е другият полуфинал, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Последно кои се класираха? Мойте фаворити от първата вечер там ли са: Чехия, Кипър и Австрия Кипър защо изобщо не са дисквалифицирани Песента им е кавър! Не възможно е никой в Европа да не е чувал оригинала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Определено по-силният полуфинал ще е утрешния! А сега по темата - наистина впечатляващи за мен бяха Армения и Русия. Майка Русия показа шоу за чудо и приказ, нищо ама нищо общо с миналогодишния победител от Швеция. Сергей пя доста добре, очаквах да е по-зле на живо изпълнение, но не. Като нищо може и да се ходи пак в Русия догодина за Евровизия. Армения от своя страна показа гласище и как и с малко ресурси може да се направи доста. За мен това са 2 от 3-те ми фаворита, естествено Поли е №3! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Армения бяха егати trainwreck-а Тая бездарна ковра спокойно може да я вземе Митака. Бахти, сякаш Галена на награди на кокошарника... Пхахахаах, тръгнал да ми сравнява поклащащите се чалгарки с Ивета. Нито галена може да изпее такава песен на живо, нито пък има излъчването ѝ. Иска ти се в Пайнер да бяха с такава осанка селяндурките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Много як интервал акт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Пхахахаах, тръгнал да ми сравнява поклащащите се чалгарки с Ивета. Нито галена може да изпее такава песен на живо, нито пък има излъчването ѝ. Иска ти се в Пайнер да бяха с такава осанка селяндурките. Говорим за песен а не за визията на изпълнител. Помни ми думата няма да спечели! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари