Lelqtian Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Престани бе, ти имаш ли връзка с главния изобщо? Преслава я викаха 3 или 4 пъти на бис, а при Деси Слава избухването беше огромно, като цяло те двете си делят топ 5 по прием с Ивана, Галин и Джена и е трудно да се каже кой е бил най-, но всички те бяха много добре. Това, че Татяна и Теди Александрова са имали силни приеми като за тях самите, не означава, че са били по-добре приети от горе посочените. Ей не ти омръзна да я буташ тая никаквица Наркоманката. Тя един бис едва си изпроси с 300 зора и киснене на сцената докато не го получи, ама с розовите очила може да ти се струват и като 15 стига да искаш. И не стига това, ами в жалките опити да ми опонираш, изкарваш изпълнението на Фатмето като нещо невиждано, нищо че на поне половината изпълнители се избухва много повече, отколкото на нея, и това си личи дори от записи, а хем си бил там на място уж. Татяна и Александровата бяха в топ 5 по прием по всички параграфи, колкото и да не ви се иска на целия форум да е така, време е да приемете тези факти и да продължаваме нататък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Ей не ти омръзна да я буташ тая никаквица Наркоманката. Тя един бис едва си изпроси с 300 зора и киснене на сцената докато не го получи, ама с розовите очила може да ти се струват и като 15 стига да искаш. И не стига това, ами в жалките опити да ми опонираш, изкарваш изпълнението на Фатмето като нещо невиждано, нищо че на поне половината изпълнители се избухва много повече, отколкото на нея, и това си личи дори от записи, а хем си бил там на място уж. Татяна и Александровата бяха в топ 5 по прием по всички параграфи, колкото и да не ви се иска на целия форум да е така, време е да приемете тези факти и да продължаваме нататък. Айде сега си пусни част 3 на концерта - публикувана е в канала на Планета и виж колко са бисовете на Преслава Ще те улесня: 1-ви: 1:00:45 2-ри: 1:04:57 3-ти: 1:10:20 Скрий се Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Ей не ти омръзна да я буташ тая никаквица Наркоманката. Тя един бис едва си изпроси с 300 зора и киснене на сцената докато не го получи, ама с розовите очила може да ти се струват и като 15 стига да искаш. И не стига това, ами в жалките опити да ми опонираш, изкарваш изпълнението на Фатмето като нещо невиждано, нищо че на поне половината изпълнители се избухва много повече, отколкото на нея, и това си личи дори от записи, а хем си бил там на място уж. Татяна и Александровата бяха в топ 5 по прием по всички параграфи, колкото и да не ви се иска на целия форум да е така, време е да приемете тези факти и да продължаваме нататък. Значи виждаш ли ги колко са елементарни? Само някой да натисне Преса и веднага започват да хвалят всичко живо, за да им се притече на помощ. Само дето сега са нещастни, защото другата предвидима реакция винаги е да плюят Кама, а нея я няма на концертааааааааа.... :1000 (29): Човек им показва снимки, а те нищо. Но реват, че снимките не са истина, а техните дрънканици без снимков материал са такива. Това е някаква остра форма на първична деменция. Между другото, знаеш ли от кое най-много ги е страх? - някой да не им измести любимите кукли. И знаеш ли защо плюят всеки ден Теди Александрова? - защото бяха в залата, където чуха и видяха от нея това, което не искат да виждат и чуват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Айде сега си пусни част 3 на концерта - публикувана е в канала на Планета и виж колко са бисовете на Преслава Ще те улесня: 1-ви: 1:00:45 2-ри: 1:04:57 3-ти: 1:10:20 Скрий се Абе за какъв бис ми говориш изобщо, в 1:00:45 или 1:04:57? Колко зле трябва да си, да ми говориш за бис посредата м/у песните на Наркоманката? Или сериозно ще ми кажеш че си очаквал тая да пее 1 песен? Аз че не съм Фред, не съм, ама ти пък съвсем, земи се покрий някъде, щото почваш да изглеждаш мега жалък в опитите да изкараш Преса някъв връх на вечерта в Армеец-а. Не си бил само ти в залата, а видео материал има повече от достатъчно, за да не взимаме опитите насериозно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 И двете страни грешите за някои неща. Първо, от жените Деси Слава беше най-добре приета след Ивана. Евентуално може да спори с Джена. Татяна и Теди Александрова не са били по-добре приети от ДС, бяха добре приети, но бяха в началото и хората изобщо не бяха станали масово и да танцуват, както беше на Ивана и след Ивана. На Т и Т от нашия сектор май никой не беше станал, хората припяваха. На Теди от предния имаше станали. На Ивана и Деса залата беше масово на крака. И пееше на песните им по-силно. На "До тук" беше много мощно. Второ, специално към ИНП, който си приказва некви негови работи, които сам си измисля от въздуха, хората за Преслава наистина бяха изморени и си тръгнаха, погледни втората снимка на Фокси, виж, че на сцената се вижда, че е тя със синята рокля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Това, че Татяна и Теди Александрова са имали силни приеми като за тях самите, не означава, че са били по-добре приети от горе посочените. Какво значи като за тях самите? Че те тая година и двете имат по 2 хита, а Теди даже и 3, а Преслава колко? Май няма самостоятелен хит, а дали На тебе не отказвам е такъв ще разберем, ако я изпее на някой концерт. Не ти прави чест да омаловажаваш чужди успехи. Татяна и Теди цяла година се стараха много повече за кариерата си от Преслава, която изсра 100 песни и 1 се запомни. Не ставай смешен с глупавите си пристрастия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 То нали Татяна от 150 песни само 2 се знаят... след година вече няма де.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 То нали Татяна от 150 песни само 2 се знаят... след година вече няма де.. Говорим за един и същи период все пак - за 2015та Т и Т имат сумарно повече хитове, отколкото песни е извадила наркоманката изобщо, самостоятелни или не. Което автоматично праща Преса в 6та глуха, или както би се изразил трибуквеника, зад борда и в архива като Рени, ако не разчиташе на стара продукция, развяване на скандали нагоре надолу, бутане при всеки актуален да понамаже малко, и разбира се, малко безмислено киснене в праймтайма в къщата на Бай Брадър, изобщо неща, от които ако се бяха възползвали Теда и Тотя, щяха да са издухали разни Преси, Жалки, Джени и подобни много надалече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Преслава е може би най-успешния и обичан изпълнител в поп-фолка. На върха е дори когато не прави нищо, каквото и да пишете това няма да се промени. Просто има харизма, хората я обичат... Всички са постигнали успехите си с много труд и амбиция, докато при Преслава просто си се получава, на сцената, с песните, с участията й в предавания и т.н, от нея не се иска да прави нищо, а просто да съществува и това е. Не казвам дали това е хубаво или лошо, но е факт. На концерта беше сред най-добре приетите, ама наистина сред най-най и то кво направи? Излезе с една рокля, която сме виждали и преди в по-различни цветове и ... ми нищо, просто излезе и запя и това беше достатъчно, за да е цялата зала на крака. Тва е положението. Всяка звезда в България може само да си мечтае за любовта на публиката, която Преслава има. Добрите хора сред звездите се радват на успехите й, а другите църкат като мишки по разни интервюта на диванчетата и това е. И на мен някои изказвания на фенчетата й не са ми приятни, но това не прави Преслава по-малко успешна и фактите са си факти.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Преслава е може би най-успешния и обичан изпълнител в поп-фолка. На върха е дори когато не прави нищо, каквото и да пишете това няма да се промени. Просто има харизма, хората я обичат... От 2009 година твърдя, че нейната реална кариера свърши тогава. От 2009 насам, Пайнер я държат изкуствено на пъвърхността. За 2 години заложиха на Анелия и Галена и Преса изпищя на умряло. Разберете, Преса не е нищо особено. Спрат ли да я бутат, бавно и полека в страни като предишните побутвани - Глория и Ивана. Просто Преслава има късмета, че в Пайнер в новия век не могат да създадат нито една значима звезда, която да зариби децата и от няма накъде продължават да си поддържат бардака със стари куври. Щом стигнаха до там, да се гордеят (думи на Пайнера), с участието на Деса и Преса в Брадъра, където национална звезда стана абсолютен инвалид от всяка гледна точка като Джорджано, всеки сам може да си направи изводите колко са пропаднали в тази фирма. Това е истината, за съжаление. Другото са приказки за лаладжии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Преса ако нищо не правеше, щеше да е по на върха, отколкото в момента, когато очевидно че прави там разни неща, колкото да отбива номера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Преслава е може би най-успешния и обичан изпълнител в поп-фолка. На върха е дори когато не прави нищо, каквото и да пишете това няма да се промени. Просто има харизма, хората я обичат... Всички са постигнали успехите си с много труд и амбиция, докато при Преслава просто си се получава, на сцената, с песните, с участията й в предавания и т.н, от нея не се иска да прави нищо, а просто да съществува и това е. Не казвам дали това е хубаво или лошо, но е факт. На концерта беше сред най-добре приетите, ама наистина сред най-най и то кво направи? Излезе с една рокля, която сме виждали и преди в по-различни цветове и ... ми нищо, просто излезе и запя и това беше достатъчно, за да е цялата зала на крака. Тва е положението. Всяка звезда в България може само да си мечтае за любовта на публиката, която Преслава има. Добрите хора сред звездите се радват на успехите й, а другите църкат като мишки по разни интервюта на диванчетата и това е. И на мен някои изказвания на фенчетата й не са ми приятни, но това не прави Преслава по-малко успешна и фактите са си факти.. Абсол'тно си прав. Чудя се какво виждат в нея. Като и гледам старите песни и аз го виждам, но сега вече ми е въздух под налягане. Ама ще се търпи. Няма как. Нали Деса и е кръстница Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Абсол'тно си прав. Чудя се какво виждат в нея. Като и гледам старите песни и аз го виждам, но сега вече ми е въздух под налягане. Ама ще се търпи. Няма как. Нали Деса и е кръстница Какво е това сега, че Преслава било взето от Десислава? Сигурно и мен като са ме кръстили ДениСЛАВ са го видяли от ДесиСЛАВА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Абсол'тно си прав. Чудя се какво виждат в нея. Като и гледам старите песни и аз го виждам, но сега вече ми е въздух под налягане. Ама ще се търпи. Няма как. Нали Деса и е кръстница О майко мила.......... :mf_surrender: Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Абсол'тно си прав. Чудя се какво виждат в нея. Като и гледам старите песни и аз го виждам, но сега вече ми е въздух под налягане. Ама ще се търпи. Няма как. Нали Деса и е кръстница Една баба от село се казва Десислава, сигурен съм, че Деса от там го е копирала, няма откъде другаде просто, все пак малко хора имат честта да се казват Десислава. Едно момиче от съседния клас и то Десислава, Деското ѝ е кръстница предполагам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Абсол'тно си прав. Чудя се какво виждат в нея. Като и гледам старите песни и аз го виждам, но сега вече ми е въздух под налягане. Ама ще се търпи. Няма как. Нали Деса и е кръстница Та коя изобщо е Десислава, че някой да взима нещо от нея. А що се отнася до псевдонима Пайнер отдавна й го взеха, вече е само Фатме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Айде бре, никой ли не знае къде ще са наградите? Тая година е по-ясно от всяка друга, защо да се хабим да коментираме? Единствено Прогреса ще ми е интересен на мен - дали ще е купен само за Яница, дали ще е даден най-накрая на Теди Александрова или ще я разделят. Туй то. Според мен "Моето слабо място" със сигурност е по-големият хит, но "Да бях от гадните" е в пъти по-стойностна песен или по категории, ако трябва да ги сравняваме "Моето слабо място" е на ниво "Дискотечен хит", докато "Да бях от гадните" си е за "Песен на годината". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Тая година е по-ясно от всяка друга, защо да се хабим да коментираме? Единствено Прогреса ще ми е интересен на мен - дали ще е купен само за Яница, дали ще е даден най-накрая на Теди Александрова или ще я разделят. Туй то. Според мен "Моето слабо място" със сигурност е по-големият хит, но "Да бях от гадните" е в пъти по-стойностна песен или по категории, ако трябва да ги сравняваме "Моето слабо място" е на ниво "Дискотечен хит", докато "Да бях от гадните" си е за "Песен на годината". Не бре Ачка, аз просто питам къде ще е самата церемония, а не за отделни категории. Предни години бе логично да е в НДК, щото там е може би идеалното място за подобен тип церемонии. Но виж, че новия шеф на Двореца на културата е античалгар и видно няма да са там. Не ми се занимава да разпитвам моите си хора, които също може да не знаят. Затова 2-3 пъти попитах тук, че от много години някакви все информирани за какво ли не в чалгата ми говорят, че били страшно вътрешни, да не кажа доверени лица лично на Митко Пайнера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Какво е това сега, че Преслава било взето от Десислава? Сигурно и мен като са ме кръстили ДениСЛАВ са го видяли от ДесиСЛАВА. Не, ти си кръстен на Денислав Дюнера Немски! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Бляскавата церемония, на която ще бъдат отличени най-заслужилите за отминалата година ще се проведе в София в началото на март. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Бляскавата церемония, на която ще бъдат отличени най-заслужилите за отминалата година ще се проведе в София в началото на март. Значи още нямат зала.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Яница са я сложили в категорията за фолк идол - жени, въпреки че не присъстваше в предварителната селекция. Хората си я искат и сигурно е получила доста гласове в празното правоъгълниче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Смени паролата с - Дискотечен хит Не го прави - Песен на годината Радвам се за тези номинации. Останалите ми бяха ясни, че Деси ще ги има. Нямам търпение за следващия етап. Иначе награди повече от 1-2 не заслужава. Но номинации навсякъе задължително. Дето злорадствахте срещу Не го прави - ето, че песента е оценена от хората, които гласуват и следят попфолк жанра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Баладичен хит си е или "Обичай ме" или "Болка в минути". Просто няма други силни песни като тези. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Дано номинират Герито за Балада. Болка в минути Обичай ме Ало, мамо Душа Огън в дъжда Така мисля, че би било перфектно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.