foxy_vd Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Не мога да кажа че ме радва свалянето на топката от Арена Армеец до хола на Гло, ама кво да правим, кокошарника, за съжаление, сам се докара дотам. Ами той "Златният Орфей" тази година бе в хола на Евгени Минчев и не виждам причина да не е в хола на Глория и церемонията чалгарска..... :1000 (19): п.п. Модераторите защо не са изтрнили последният пост на Слави (№422), който обижда многократно Смит? Защо го търпите този самовлюбен нарцис? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Слафчо си получи банана още одеве ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 За анатомии ли говорим, май бързо, бързо забрави разпорената слива на Фатмишка! Толкова е голяма, че всеки би успял да си пъхне главата там от раз! :roll1: :roll1: :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Излязоха ли номинации и кога? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Има идея наградите да са в хотел, дори се говори за "Кемпински" или каквото е там. Нещо като гала вечеря. Палачинката се обръща вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 14ти, уж, може би и вероятно. То с тоя темп на сортиране на номинациите, първо ш раздадат наградите и след това ще допълнят кой е бил номиниран всъщност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Има идея наградите да са в хотел, дори се говори за "Кемпински" или каквото е там. Нещо като гала вечеря. Палачинката се обръща вече. Най-после нещо умно от тях, дано вдигнат нивото, че последните години удрят дъното! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Излязоха ли номинации и кога? 15-ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 Има идея наградите да са в хотел, дори се говори за "Кемпински" или каквото е там. Нещо като гала вечеря. Палачинката се обръща вече. Сериозно ли това? Някак си ми се струва яко, не знам. Нещо различно и няма да е толкова очеваден цирка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Йей, ако са в хотел, май няма да си водят агитките, а Пресата ша спести някой лев от пици. Мършата пак е измислила как да мине натънко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Има идея наградите да са в хотел, дори се говори за "Кемпински" или каквото е там. Нещо като гала вечеря. Палачинката се обръща вече. На мен ми се струва много, много хубава идея. Трябва да се разграничат награди от концерт. Нещо в стил Оскарите ще е страхотно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Има идея наградите да са в хотел, дори се говори за "Кемпински" или каквото е там. Нещо като гала вечеря. Палачинката се обръща вече. Тъпото е, че не се обръща сама. Обърнаха си я насила от мениджмънта на "Пайнер", толкова много потенциал, толкова много любов на хората към тея песни, пропиляна с неадекватните им решения. Иначе на това място са били Хип-хоп наградите, дето се състояха наскоро. Не ми е познато, но в Интернет презентацията им посоченият капацитет е между 650 и 1200 души в зависимост от това как ще се аранжират маси и столове. Ако ще е там, някак олеква, да бяха изчакали още по-добре, да беше в някоя зала, която е известна като зала, "Фестивална" или "Универсиада", там поне и преди са правели, или в някой друг град. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 Аз държа концертите за Рождените дни да са септември на открито, докато е по-топло! До може чалгаджийките на излизат по сутиени, жартиери, туй-онуй.. И всяка година в различен град. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Има идея наградите да са в хотел, дори се говори за "Кемпински" или каквото е там. Нещо като гала вечеря. Палачинката се обръща вече. Е, добре, щом така или иначе вече се заговори за това- и моето инфо е за Кемпински, зала Ефе. Там бяха и хип-хоп наградите онзи ден и мисля, че се получи ОК. Залата е за около 1000 човека и очаквах доста да се подиграват на Пайнерци за този рязък завой след Арена Армеец, но ако наистина ще го правят под формата на гала вечеря, нещата ще са доста по-различни. Добра идея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Най-добре е да няма дълги миксове, по 1 песен е достатъчна, или 2 в кратък микс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Най-добре е да няма дълги миксове, по 1 песен е достатъчна, или 2 в кратък микс. Да, да се наблегне на най-заслужилите през годината, с най-добрата им песен е напълно достатъчно. Максимум 20 имена да са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 Най-добре е да няма дълги миксове, по 1 песен е достатъчна, или 2 в кратък микс. 10 минути най-много + рецитали, изказвания и такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 И този път задължително да ги излъчват на живо!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Щом няма друг вариант, дано се получи готино с гала вечерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Предлагам да пеят само тези, които ще вземат награди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Праилно са се преместили в зала за 650 човека, явно са решили така или иначе са фирмени награди, поне един банкет да си направят. Те още от години даваха заявки за такива мераци, нали бяха нагласили оркестрината като соц столова за тая цел ... Само не ми е ясно защо се харчат за зала в Кемпински, ами не си спретнат софрата в Кошарите ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Има идея наградите да са в хотел, дори се говори за "Кемпински" или каквото е там. Нещо като гала вечеря. Палачинката се обръща вече. Не има се дават излишни пари, след "успеха" в "Армеец Арена"? Доста се поохарчиха, а насреща почти нищо, което да покрие разхода. Б`аси, аз се бъзиках за "чипровската" прокоба относно "Нов фолк", ама тя май и "Пайнер" ще ги хване..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Не има се дават излишни пари, след "успеха" в "Армеец Арена"? Доста се поохарчиха, а насреща почти нищо, което да покрие разхода. Б`аси, аз се бъзиках за "чипровската" прокоба относно "Нов фолк", ама тя май и "Пайнер" ще ги хване..... Вярно я хвана "чипровската" прокоба! :1000 (29): Вярно е май, че който копае гроб, сам пада в него..Камелия не падна, а направо се хвърли и то за месеци! :1000 (10): :1000 (29): Да свършиш толкова унизително кариерата си.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Единствената ама наистина свършила кариера в жанра е тази на Инженера Димитров - отдавна показа че нищо не става от него като продуцент и диригент на кокошарника. Голям резил си е да свиеш мащаба от Армеец до близкия студентски стол за няма и 3 месеца ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Единствената ама наистина свършила кариера в жанра е тази на Инженера Димитров - отдавна показа че нищо не става от него като продуцент и диригент на кокошарника. Голям резил си е да свиеш мащаба от Армеец до близкия студентски стол за няма и 3 месеца ... Това с Арена Армеец пък да не говорим как можеше да е по-добре и как трябваше точно този концерт да е възможно най-добре. Може би е достатъчно да спомена пускането на първите четири реда в продажба в предния ден концерта, така че да не успеят да се продадат напълно и да личат празни места точно най-отпред. Айде последните четири да бяха, карай. И как се сетиха за реклама след случката в Русе, за която пак никакво старание, айде там други организатори бяха, но може ли да не се поинтересуваш какво се случва? И колко важно беше хората да си прекарат добре на концерта за рождения ден, за да искат да отидат пак. И те си прекараха, само че с тая дължина накрая едва ли са се чувствали различно от мен - въобще не ми се мислеше за чалга, бях изморен и се чудех как да се прибера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.