GiorgioCalla Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Бе кой го еВе къде ще са фирмените награди, аз искам да разбера защо Видеоклипът на годината не е номиниран??????!!!!!!!!!!!!!! Подпалих моторетката и ще им осера всички възможни страници!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Мария е бясна Вчера гледах във Фолкмаратон, буквално си каза, че няма да вземе Албум, макар че заслужава, и че е много обидена, защото според нея наградата показва отношение и уважение от страна на продуцента Много е проста, някой и да е вярвал, че има капка зрителска тежест в тези награди, вече знае истината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Ми Мария да се запознае с критерия за "Албум на годината", а именно най-продаваният албум, но като се замисля, има право да е бясна, щото това условие го измениха, че да могат да награждават който си искат, Андреа например, и няколко години наистина беше на база някакви по-абстрактни критерии и наистина по-скоро изразяваше отношение на продуцента, а сега решиха да ги върнат, поне това добре го решиха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Ето Мара Отварачката го прави всяка година... Майка й да "ва, коя е тя, че да иска награда за какво и да било?????? Цяла България се смее на тази карикатура и я държат само парите на ония плондир. Изключително нагло същество..не става само с пари. Какъв албум пък тя искала да взима? Отърква се в Азис, Фики и не става и не става. Никой не е длъжен да и подарява измислени награди, само защото е мутреса и скучае докато си стои в къщи, защото години не излезе на едно участия, за да се прави на ВИП дама, а всички знаем, че Мара е от най-големите курви в жанра..Дори тя самата не го криеше преди да се ожени за тоя. Толкова ме дразнят такива помии, че откачам, защото съм в среда на подобни хора и яко избеснявам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ето Мара Отварачката го прави всяка година... Майка й да "ва, коя е тя, че да иска награда за какво и да било?????? Цяла България се смее на тази карикатура и я държат само парите на ония плондир. Изключително нагло същество..не става само с пари. Какъв албум пък тя искала да взима? Отърква се в Азис, Фики и не става и не става. Никой не е длъжен да и подарява измислени награди, само защото е мутреса и скучае докато си стои в къщи, защото години не излезе на едно участия, за да се прави на ВИП дама, а всички знаем, че Мара е от най-големите курви в жанра..Дори тя самата не го криеше преди да се ожени за тоя. Толкова ме дразнят такива помии, че откачам, защото съм в среда на подобни хора и яко избеснявам. Човек, успокой се и спри да говориш наизуст. Изгледай едно интервю на Мария и виж колко умно говори и колко е щастлива наистина. Съгласен съм, че не постига кой знае какви успехи в кариерата си, но не може да й се отрече, че често пуска страхотни песни и дърпа нивото. Наградата за албум - трудно е да се каже кой е най-заслужил, защото нито един от албумите не е перфектен. За мен специално този на Мария е по-разнообразен и интересен от Глориевия. "Не давам да се даваме" също е оригинален, вероятно там ще е наградата. Но каквото и да си говоим, заслужаваше поне номинация за Певица на годината, защото пусна много проекти, издаде албум, направи добри представяния на концертите. Дуетът й с Азис също е по-качествен от песни като "Живей" или недоразумението на Кали и Емануела, което така и не разбрахме featuring ли е, дует ли е. Та от тази гледна точка е права да се ядосва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Да дават на Глория наградата за албум, колкото и да не ми се вярва. Не само е най-продаван, но и ще е като компенсация за всички награди, които са й спестили през годините, особено тези за "Крепост" и "Благодаря". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 И да 10000 пъти съм го написал, тая музика се консумира по клубове, партита, в къщи и т,н, не по концерти. Това е факт! Хубаво, лошо, това е. Това само в България е факт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Човек, успокой се и спри да говориш наизуст. Изгледай едно интервю на Мария и виж колко умно говори и колко е щастлива наистина. Съгласен съм, че не постига кой знае какви успехи в кариерата си, но не може да й се отрече, че често пуска страхотни песни и дърпа нивото. Наградата за албум - трудно е да се каже кой е най-заслужил, защото нито един от албумите не е перфектен. За мен специално този на Мария е по-разнообразен и интересен от Глориевия. "Не давам да се даваме" също е оригинален, вероятно там ще е наградата. Но каквото и да си говоим, заслужаваше поне номинация за Певица на годината, защото пусна много проекти, издаде албум, направи добри представяния на концертите. Дуетът й с Азис също е по-качествен от песни като "Живей" или недоразумението на Кали и Емануела, което така и не разбрахме featuring ли е, дует ли е. Та от тази гледна точка е права да се ядосва. Изобщо не е трудно да се каже кой е заслужил. Поглеждат се продадените бройки и веднага се разбира. Такива трябва да са критериите за тия награди - обективни, неща, които могат да се видят, измерят и преброят, а не субективни като "качество", "разнообразие" и други щуротии. То щом една песен е станала хит и хората са я слушали, значи са я разпознали за себе си като качествена. Щом един албум най-много хора са го купили, значи за тях той е бил най-интересен. Това само в България е факт. За съжаление да. Много се надявам все пак да се промени, Слави Трифонов и "Ку-ку" бенд дадоха добър тон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Искам да дадат Албум на Глория, а Фолклорен албум на Ивана .. Макар че не знам Емилия да не протестира за нейния фолклорен. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Дано "Ало мамо" или "Обичай ме" вземе балада !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Глория я няма нито за Певица, нито за Идол на годината. Явно този концерт и претъпканата зала не значат нищо за Пайнер, а и според тях не я прави Идол поне. Подигравка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Критериите за певица и идол са други. Дали Глория и Ивана ще са номинирани за нищо или не е без значение. Засега се колебаят за Глория дали въобще да вземе награда, Емилия е с фоклорен албум и балада, Ивана с албум. Но както знаете, кокошкарският цирк тепърва ще започне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Критериите за певица и идол са други. Дали Глория и Ивана ще са номинирани за нищо или не е без значение. Засега се колебаят за Глория дали въобще да вземе награда, Емилия е с фоклорен албум и балада, Ивана с албум. Но както знаете, кокошкарският цирк тепърва ще започне. Албум за Ивана? Ай стига бе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ивана ще е номинирана за Фолклорен албум, а не за Албум - казаха го преди няколко дни. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ивана ще е номинирана за Фолклорен албум, а не за Албум - казаха го преди няколко дни. Може, аз само споделям какво съм чул. В момента ще има +/- в няколко категории. Не знам защо толкова държат да са номинирани всички и да имат награда, която няма стойност никъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Може, аз само споделям какво съм чул. В момента ще има +/- в няколко категории. Не знам защо толкова държат да са номинирани всички и да имат награда, която няма стойност никъде. Е ти па... нали трябва да си почешат егото. То това е, пустата му суета и нарцистизъм. Пирово признание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Бе кой го еВе къде ще са фирмените награди, аз искам да разбера защо Видеоклипът на годината не е номиниран??????!!!!!!!!!!!!!! Подпалих моторетката и ще им осера всички възможни страници!!!!!!!!!!!!!!!! Недей така, клипът първо не е нищо особено и второ, няма никакъв шанс за награда. По-добре да се чувства Деса репресирана, отколкото победена от Галена.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ми ако е вярно това, какъв е стимулът на Глория да седи в тая фирма, участия може да си намира без тях, концерти видяхме, че може да прави и без тях, поне няма да има кой да ѝ пренебрегва постиженията по този начин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ето Мара Отварачката го прави всяка година... Майка й да "ва, коя е тя, че да иска награда за какво и да било?????? Цяла България се смее на тази карикатура и я държат само парите на ония плондир. Изключително нагло същество..не става само с пари. Какъв албум пък тя искала да взима? Отърква се в Азис, Фики и не става и не става. Никой не е длъжен да и подарява измислени награди, само защото е мутреса и скучае докато си стои в къщи, защото години не излезе на едно участия, за да се прави на ВИП дама, а всички знаем, че Мара е от най-големите курви в жанра..Дори тя самата не го криеше преди да се ожени за тоя. Толкова ме дразнят такива помии, че откачам, защото съм в среда на подобни хора и яко избеснявам. +1 Супер нагла е Марче да изисква награда за сборката си, при положение, че никакъв труд не е вложен в нея, дори тя самата си призна, че не е планирала издаването на такъв диск. В албумът на Глория имаше нови песни, засне им ТВ версии, а после и клип на една от тях. Напълно си заслужава наградата жената, дори ако не гледаме продажбите, в които също води. Мястото не е проблем за мен, вероятно ще направят церемонията да изглежда лъскаво и добре. Проблемът са номинациите, които имат твърде много минуси. Дори не виждам смисъл Гергана да участва, щом не е номинирана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Много все ви знаят мозъците, а нищо умно не можете и не сте казвали никога. Този албум е създаден от Пайнер, не от Мария и с претенцията да бъде награден. И до вчера беше ясно, че наградата ще бъде за нея, но пак има промени. Има право да е бясна, защото е дала иска ви се или не 16 години на фирмата и е била винаги най-обсъжданата певица в България. Така че си трайте пут** Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Много все ви знаят мозъците, а нищо умно не можете и не сте казвали никога. Този албум е създаден от Пайнер, не от Мария и с претенцията да бъде награден. И до вчера беше ясно, че наградата ще бъде за нея, но пак има промени. Има право да е бясна, защото е дала иска ви се или не 16 години на фирмата и е била винаги най-обсъжданата певица в България. Така че си трайте пут** :wacko: По принцип ми се виждаш симпатично момче, но в тоя пост големи глупости изръси. Хем сама си е признала, че албумът е бил един вид подарък от фирмата, хем има претенции да бъде награден? Защо? Нови песни ли записа специално за издаването му, фотосесия ли снима за обложката? Та тя дори не е знаела, че Пайнер ще издават такъв продукт! Годините й в Пайнер ли са единственият ти аргумент защо Мария заслужава наградата? Ами то доста певици натрупаха голям стаж, дай на всички да се даде по една наградка дори и да е незаслужено! :1000 (10): Чак минус ми дал... Все едно за майка ти съм написал нещо, а не за някаква чалгарка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 А може ли да ми разясните кое е фолклорното на албума на Ивана??? Вътре с песни като "Обичам много твойта мила майка"... и някакви стари фолклорни, дето са излизали в сто албума... Надявам се да няма награда за този "албум", още повече издаден декември, макар историята да е показала това да не е пречка... Да дадат на Ивана още една награда за благотворителност - миналата година избиха рибата с това лицемерие, колко жалко падение беше да те награждават за благотворителка. Фолклорен албум е за Емилия, а албум - за Глория. Така или иначе за всекиго ще има по нещо, на Митьо му е много важно кифлите да не се разсърдят. Анелия има ли още суицидни мисли, ако не я наградят - тя освен за "Генерал" евентуално не виждам за какво друго може да претендира. За мен през 2015-та с нещо се отличиха единствено Глория, Емилия, Галена и Преса донякъде. За мъжете ясно. Десислава как така я няма за Клип? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 А може ли да ми разясните кое е фолклорното на албума на Ивана??? Вътре с песни като "Обичам много твойта мила майка"... и някакви стари фолклорни, дето са излизали в сто албума... Надявам се да няма награда за този "албум", още повече издаден декември, макар историята да е показала това да не е пречка... Абсолютно!! Не стига, че обикновено чалгарки обират фолклорните награди, поне да дават наградите на наистина хубави албуми, а не на подобия на такива. Например една Ема заслужава много повече от леля Ивана, защото го е подготвяла с години, презаписвала е песни, ходила е да търси стари НАРОДНИ песни и се е потрудила жената. За мен "Не давам да се даваме" дори не е минал покрай фолклора и изобщо не заслужава, дори и за поп фолк албум, няма 1 хит вътре. Въобще тия награди на нищо не приличат вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Много все ви знаят мозъците, а нищо умно не можете и не сте казвали никога. Този албум е създаден от Пайнер, не от Мария и с претенцията да бъде награден. И до вчера беше ясно, че наградата ще бъде за нея, но пак има промени. Има право да е бясна, защото е дала иска ви се или не 16 години на фирмата и е била винаги най-обсъжданата певица в България. Така че си трайте пут** Я се озапти бре, зеленчук, тръгнал хората да обижда заради Мара. Поне да имаше защо. Награди се дават за постижение през конкретна година, не за стаж. Като направят специална категория "Най-обсъждана певица в България за последните 16 години", да я печели с приноса към пивоварната индустрия с циците си и статиите за връзките ѝ с бизнесмени. Критерият за албум е продажби. Толкова. Като продаде повече от Глория и я дадат на Глория, тогава да има право да е бясна. Няколко години измениха критериите за най-изпипан продукт или нещо такова, но и тези да бяха, пак не трябва да има претенции. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Недей така, клипът първо не е нищо особено и второ, няма никакъв шанс за награда. По-добре да се чувства Деса репресирана, отколкото победена от Галена.... това ако е нищо осбено незнам.Кажи една обективна оценка бе човече,стига по дефолт отрицание. Както аз казах след Неповторим ,че е як парцал...жалко ,че дотам остана Камчията Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.