Redline Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Само аз ли смятам, че на Галена повече и лежи ''Идол'' отколкото ''Певица''? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Преска сигурно рецитал прави, забавиха идола. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Галена си остава звездата на вечерта. С ОТСЪСТВИЕТО СИ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 След концерта на Слави в понеделник се радвам, че не излъчват този "грандиозен спектакъл" на живо!!! Биха ми развалили кефа от Слави, които още ме държи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Havana_tropikana Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Само аз ли смятам, че на Галена повече и лежи ''Идол'' отколкото ''Певица''? Аз също !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Преска сигурно рецитал прави, забавиха идола. Преслава Хит Микс 2015 ... т.е. "На тебе не отказвам". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Не знам дали знаете, ПЕВИЦА на годината се дава за цялостното представяне през годината, Преса носи най-много пари, има най-висок хонорар, най-желана и търсена е от пайнерките. Имайте го в предвид..а не кой какъв хит имал, за това отелни награди за песни, клипове и т.н. Галена едно живо изпълнение, нормално няма...айде стига. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mirroslaww Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Поздрав за Преслава, та да разбере каква всъщност е наградата и Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Кои песни пее Преслава? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 И двете ѝ лежат в случая за годината. И след като "Певица на годината" е по-важната, трябваше нея да дадат на най-успешната си изпълнителка за годината, която е ГАЛЕНА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 ГАЛЕНА | МУЗИКАЛЕН ИДОЛ - ЖЕНИ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Галена си е идол - няма изненади, няма драми, скука. Излезна ли най-после тя? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 ГАЛЕНА | МУЗИКАЛЕН ИДОЛ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Не знам дали знаете, ПЕВИЦА на годината се дава за цялостното представяне през годината, Преса носи най-много пари, има най-висок хонорар, най-желана и търсена е от пайнерките. Имайте го в предвид..а не кой какъв хит имал, за това отелни награди за песни, клипове и т.н. Галена едно живо изпълнение, нормално няма...айде стига. https://www.youtube.com/watch?v=5qV45kIgkg0 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 "Музикален идол 2015" /жени/ - Галена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 "Музикален идол 2015" /жени/ - Галена Деса и Галин ще закриват сигурно, Галя пак ли я няма? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Havana_tropikana Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Поздрав за Преслава, та да разбере каква всъщност е наградата и Тази и е утешителна награда и пак и е много !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 ГАЛЕНА | МУЗИКАЛЕН ИДОЛ - ЖЕНИ Еее развалиха ми кефа значи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 "Музикален идол 2015" /жени/ - Галена Отново ли я няма? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 А идол-мъже ли ще закрива? Странно! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Отново ли я няма? Идея си нямам. Копи пействам от Сигнал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 А идол-мъже ли ще закрива? Странно! Сигурно Гал я няма и затова я дават предпоследна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Не знам дали знаете, ПЕВИЦА на годината се дава за цялостното представяне през годината, Преса носи най-много пари, има най-висок хонорар, най-желана и търсена е от пайнерките. Имайте го в предвид..а не кой какъв хит имал, за това отелни награди за песни, клипове и т.н. Галена едно живо изпълнение, нормално няма...айде стига. Галена даже е с малко повече участия от официално обявените, хонорарът им е сходен. Хитовете разбира се, че са супер важни, как няма да е важно кой изпълнител е бил най-слушаният?!?! И именно за цялостно представяне през цялата година, Преслава до септември какво направи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 А идол-мъже ли ще закрива? Странно! Е кое да му е странното, като последните години, те са по-интересните Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.