Jump to content

Годишни музикални награди на Планета ТВ за 2015

Препоръчани коментари

• Отговори 2,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

ДАНО УМРЕ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО ТАЯ ГНИЛ ПОМЯР И ДА ВЗЕМЕ СЪС СЕБЕ СИ ВСИЧКИТЕ СИ НАГРАДИ ! Свиня мръсна !

Мале, какво е това от тебе, бе, човек. Със сигурност не го мислиш, а го написа под афект ама чак пък такова фенство. Предвид, че харесвам и двете, но Преслава ми е любимка, само може наистина да настроите феновете едни срещу други, то достатъчно са настроени, де. Но спокойно, за всеки има награда и място под слънцето. Другото не искам да го коментирам.

Тия награди пак бяха за всеки по нещо обаче. Радвам се за песента на Анелия, страшно ми е любима. След "На тебе не отказвам" бях за нея всъщност, напълно си заслужава.

За баладата - и аз много държах за "Болка в минути". С тия интервюта трябваше да ни стане ясно, че Мария си е решила, че заслужава наградата за албум, както и Теди за прогрес. Няма лошо, добър вариант са и албума на Мария е хубав, но очаквах "Пясъчни кули" и Яница за прогрес. Все едно - днес коментираме, до две-три седмици тия награди ще са история.

Честито на "печелившите". :1000 (29):

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Защо Преслава пее след наградата си "Певица на годината" песен от предишната година, защо не изпълнява "На тебе не отказвам", кога е пропускала да си изпее новите песни, тази особено цялостно е модерен проект, имаше реклама и доста се популяризира и хареса.

Сподели в други сайтове

https://www.facebook.com/PreslavaTV/videos/...e=2&theater

Награждаването на Преслава. :Vishenka_05:

Егати простотията - Прес-Преси-Преслава ... :mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

:roll1:

Респект към Галена! :1000 (30): За пръв път я хваля в Рамания! Браво! :1000 (33):

Всъщност - да и има за какво. Не знам дали е било отсъствие заради ангажимент или наистина осъзнава какъв цирк е това, но както и тя пее - "ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ СИ"! :1000 (29): :1000 (33):

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Имаш ли някакво обяснение за отсъствието й?

Не може така. Не може в такава година с толкова мижави песни, Преса да е пак "Певица на годината". Добре, че Кама пак не се изцепи колко е спокойна за Преса. Не си мислете, че това е просто заяждане. Тук има нещо много по-скрито и много по-дълбоко и не е само в единственият липсващ договор при проверката на НАП преди 2 години. Някой ден ще се разсмърди покрай Преслава и истинските и взаимоотошения с фирма Пайнер. Защото, през 2015 година Преслава може да бъде "Певица ва випбрадърската година", но не и на чалгарската. Ей така се евава мамата на тоя бизнес.....

Сподели в други сайтове

Ама супер тъпото - Преса избълва три песни последните месеци на годината и накрая за стотен път пее "Моето слабо място" :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

В следващите месеци ще е интересно :D

Вечните приятелки може да не са чак такива приятелки след тази вечер. Освен Галена да е искала да е Певица друга причина не виждам да я няма. За клипа едва ли е преритала чак толкова. Като добавим кафето с Цветелина от тия дни възелът се заплита наистина много. :D

Сподели в други сайтове

Не може така. Не може в такава година с толкова мижави песни, Преса да е пак "Певица на годината". Добре, че Кама пак не се изцепи колко е спокойна за Преса. Не си мислете, че това е просто заяждане. Тук има нещо много по-скрито и много по-дълбоко и не е само в единственият липсващ договор при проверката на НАП преди 2 години. Някой ден ще се разсмърди покрай Преслава и истинските и взаимоотошения с фирма Пайнер. Защото, през 2015 година Преслава може да бъде "Певица ва випбрадърската година", но не и на чалгарската. Ей така се евава мамата на тоя бизнес.....

Съгласен съм на 100%, но ми е интересно как Галена тропна с крак, супер неочаквано е това от нея.

Сподели в други сайтове

Djena

преди 2 мин. ·

Понеже вашето мнение е най-важно,ще ви попитам директно:Какво ви е мнението за събитието на годината и раздадените статуетки тази вечер?Очаквам коректни коментари,без заобиколки.Благодаря ви

Започва се :roll1:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...